Danasnja igra je bila na nivou nekog fenjeraskog kluba iz Premijer Lige, za januarski prelazni rok, pod hitno dovesti neka pojacanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oduvek je bio ruzan...
...Villa dominira cijelo poluvrijeme, spasil ih je poklonjeni penal
Kak bi Johnny Štulić reko Chelsea se istrošio skroz naskroz...Villa dominira cijelo poluvrijeme, spasil ih je poklonjeni penal

Mnogo jaka utamkica....
Koji car onaj Li Mejson![]()
Nijesmo pobijedili, ali je bila fantasticna...u top 10 najboljih koje sam gledao...
Sada smo na petom mjestu... To bi moglo da posluzi kao trenutno otrijeznjenje!![]()
Kasnimo 6 bodova za prvim(pri cemu 1. ima utakmicu manje)... Ovo ce biti sjajna sezona!![]()

Da je ono nad Maludom svirano u Primeri ili Kalču, krenula bi klasična priča kako su to baletske lige gde je svaki kontakt faul, dok u Engleskoj nema šanse da se tako nešto svira ... Čelsi bez pojačanja nema šta da traži u narednom periodu u borbama za titule, i to ne pojačanja tipa Ramireš, nego Roman mora da se debelo otvori ako hoće da ih zadrži u vrhu ...Villa dominira cijelo poluvrijeme, spasil ih je poklonjeni penal
Баш сјајна. Не знам само како ћете првог да макнете са тог места. Оно, већ је традиција кад се каже лидер Премијер лиге, да се помисли на ''ђаволе''.![]()

Ne znam za posjed lopte al gledo sam prvo poluvrijeme, ali Villa je fulala 2, 3 zicera (Dunn, pa onaj glavom poslije kornera), a ak je ono naslanjanje na Maloudu penal onda stvarno...drugo poluvrijeme Chelsea daleko bolji, remi realan, a 7,8 bodova u zadnjih 10 kola, činjenica da su vam najjači igrači debelo prešli 30-u, i u nogama imaju 10-ak krvavih sezona, a da kvalitetne svježe krvi na vidiku nema za mene je istrošenost...
I kod Chelsea mi se ne sviđa što pokušavaju stalno iznuditi penale kad ne ide, danas se padalo barem 3, 4 puta...
Da je ono nad Maludom svirano u Primeri ili Kalču, krenula bi klasična priča kako su to baletske lige gde je svaki kontakt faul, dok u Engleskoj nema šanse da se tako nešto svira ... Čelsi bez pojačanja nema šta da traži u narednom periodu u borbama za titule, i to ne pojačanja tipa Ramireš, nego Roman mora da se debelo otvori ako hoće da ih zadrži u vrhu ...
Još jedna utakmica koja potvrđuje da Čelsi ima savršenu odbranu i da Junajtedova ne može da se meri sa njima, i još jedan Kolov tutorijal za ostale bekove...
Obrni-okreni,saberi-oduzni neresen rezultat je na nivou....sve ce biti zanimljivija zavrsnica Premijer lige...![]()

Naravno, a pošto su u potpunoj oprečnosti sa tvojim, siguran sam da su pravi ... ... Ove sezone ne gledam ni Barsu, odgledao sam derbi sa Realom i možda jedno poluvreme i to se ne sećam protiv koga ... Pošto su mi ukinuli arenin paket gde je bila Primera, moram da gledam sažetke ... Ove sezone sam najviše gledao Siti, jer su ih najviše puštali, zatim Juve ... Ostalo uglavnom kroz sažetke ...Tvoji kriterijumi su vec odavno poznati... Samo ne znam od kad ti gledas nesto osim Farse...
U filmskoj industriji se taj trofej zove zlatna malina, a u kalču zlatna kanta ... Ne znam kako je u PL, ali siguran sam da ga imajui da čeka plavce na kraju sezone ako nastave ovako ...Celzi nece dovesti nijedno pojacanje, a osvojice dva trofeja ove sezoneZa iducu sezonu cemo mozda nekog dovesti...ali samo mozda...
Naravno, Roman godinama ulaže da bi osvojio LŠ, ali ništa se ne menja, i dalje mali klub ne može da je osvoji jer nema auru pobednika ... ... Jedino u prvenstvu osvoje ponešto i to jedva, kad Ferguson odluči da popusti ... Čak mislim da on ima neki ugovor sa engleskim savezom, i da mora da pusti ponekad druge da osvoje, da bi PL bila bar malo zanimljiva i da sponzori ne bi otišli na drugu stranu ...Nista se ne mijenja vec dugi niz godina...na tvoju zalost...
A Esli Kol spada u 3 najbolja lijeva beka svih vremena... Cak i kad promasi gol...to je sa stilom...![]()
Naravno, a pošto su u potpunoj oprečnosti sa tvojim, siguran sam da su pravi ... ... Ove sezone ne gledam ni Barsu, odgledao sam derbi sa Realom i možda jedno poluvreme i to se ne sećam protiv koga ... Pošto su mi ukinuli arenin paket gde je bila Primera, moram da gledam sažetke ... Ove sezone sam najviše gledao Siti, jer su ih najviše puštali, zatim Juve ... Ostalo uglavnom kroz sažetke ...
Razumem ja da ti imaš neki kompleks Barse, ali ne znači da je svako ko ih nahvali (a razloga za to ima milion) njihov navijač ... Hvalim ja i Manu ali ih nikako ne volim ... Nisu svi ko ti pa da im je samo tim za koji navijaju savršen, da jedino taj tim ima igrače koji srcem igraju, jedino taj tim pobeđuje junački i bez ikakvih sudijskih protekcija i samo je on zasluženo na vrhu ako se kojim slučajem tu i nađe ...
U filmskoj industriji se taj trofej zove zlatna malina, a u kalču zlatna kanta ... Ne znam kako je u PL, ali siguran sam da ga imajui da čeka plavce na kraju sezone ako nastave ovako ...
Naravno, Roman godinama ulaže da bi osvojio LŠ, ali ništa se ne menja, i dalje mali klub ne može da je osvoji jer nema auru pobednika ... ... Jedino u prvenstvu osvoje ponešto i to jedva, kad Ferguson odluči da popusti ... Čak mislim da on ima neki ugovor sa engleskim savezom, i da mora da pusti ponekad druge da osvoje, da bi PL bila bar malo zanimljiva i da sponzori ne bi otišli na drugu stranu ...
Ešli Kol je bio odličan dok je igrao u Arsenalu, stagnira od kad je prešao u Čelsi, a od najboljih svih vremena je udaljen koliko i ti od subjektivnosti ... Čisto bezmerje...
Dzabe boldujes...kada ne pricas istinu... Napisi ponesto i da je tacno, pa bolduj...pa mozda onda bude imalo i efekat...
Znam da nemam šta vidim, ja od fudbala očekujem neizvesnost, dinamiku, preokrete, a u Barsinim utakmicama svega ima sem toga ... Oni samelju protivnika, sateraju ga u 16 i onda se poigravaju i sramote ga (kao Reala na primer) tako što igraju superiorno ...Drago mi je sto su moji kriterijumi u potpunoj oprecnosti sa tvojimIskreno, nemas sta ni da vidis kada je Farsa u pitanju...
Gledam ja i druge ekipe, PL relativno često jer je najviše ima, i dosta sam gledao i Totenhem i Arsenal, ali Siti najviše ...Nazalost, propustas mnogo dobrog fudbala koji igraju druge ekipe... Kada je u pitanju Celzi...Celzi trenutno daje fudbalskoj istoriji ono sto ce biti ispisano zlatnim slovima...
Ako si gledao Siti, imao si sta vidjeti...a ako si gledao Juve imao si ali ni blizu toliko sta vidjeti...
Znači ceo svet tebi udara nitnu?Hvalis Manu, ali samo da meni udaris nitnu![]()
Moraću početi brigati, stvarno su u lošoj poziciji ... A konkurencija razbija pritom, Čelsi je su seriji od 5 uzastopnih pobeda, Arsenal nema 3-4 poraza kod kuće, Liverpul se zahuktao, Siti je konstantan, i na sve to Manu nije prvi i nema par tekmi manjeNemoj ti da brines za nas...brini se za Manu![]()