Chelsea FC

Elvin:
oduvek...:-D :-D :wink:

probaj 3 godine,tj.od kako ih je abramovic kupio,pre toga su bili solidan ali nikako veliki klub...
a ponovo ce biti cim romanu dosadi igracka8)

Da neces mozda da kazes da je i West Ham "mali" klub zato sto nisu nista osvojili (samo 1 kup), a kad ih kupi neki burzuj za 3 god. i 2 titule ce da postanu "veliki" klub

Elvin:
Je l' ti beše navijaš i za Real?

Što volim novokomponovane navijače...sad ćeš verovatno da napišeš da navijaš za Čelzi od pete godine...
ne navijam od pete godine ........ kada sam bio mali navijao sam za Arsenal u Engleskoj a Celzi mi je uvijek bio mio, i vremenom sve vise i vise 8)

sto se tice meca Chelsea - Barcelona ..........
od prvog minuta to je bila mrtva utakmica na kojoj se nije nista desavalo ...... samo poluprilike, 2 puta je dobro Ceh intervenisao ... sudija je krenuo na utakmicu bez ociju tako da mnoge stvari nije vidio
kada smo kod crvenog kartona uopste nije postojao .... mogao je da dobije zuti mada bi i to bilo prestrogo jer je Mesi napravio faul neposredno prije toga nad Robenom ..... Penala ne bi bilo da nije bilo crvenog jer ne bi ulazio Dzeremi..... u drugom poluvremenu usao je Drogba i odmah se osjetilo ko je falio Celziju u prvom poluvremenu ......... nije proslo ni pet minuta i velika sansa Robena ...... vrijedno je pomenuti slobodni Ronaldinja da je bio malo precizniji to bi bio sjajan gol ...... zatim autogol Mote koji je bio pod pritiskom Terija .... zatim sjajna sansa Drogbe ..... 2 puta je sjajno intervenisao Teri ........i onda taj glupi gol Terija, tu uopste nije bilo nikakve sanse, lopta ga je malo okrznula i ispao je sjajan gol ali u sopstvenoj mrezi i onda je Celzi psiholoski pao .... tek tada se osjetio igrac manje a osim toga Murinjo je ubacio Filipsa umjesto Robena koji je pravio ringispile do tada sa igracima Barse i 2 minuta kasnije primaju gol zbog toga sto je Larson ostao potpuno sam a zatim i sjajan centarsut ...... takoreci lopta je Etou pala na glavu i eto gola koji je smanjio nade za prolazak Celzija u cetvrtfinale
Ali Murinjo je rekao da se utakmica igra 180 minuta ........ tako da u revansu ocekujem jedan ofanzivni Celzi koji moze da prodje i jednu sjajnu Barsu koja ce pokazati zasto mnogo ljudi misli da je najbolji tim na svijetu trenutno .............
Vidjecemo ko ce da pobijedi, ali moje srce i dusa su uz Celzi :twisted:
sto se tice rezultata misim da ce Celzi da ide na 2:0 ali da ce Barsa dati gol pa ce biti 2:1 i da ce biti produzetaka ............. 8)

:twisted: :twisted: :twisted: CHELSEA :twisted: :twisted: :twisted:

A kako komentarises pic.astu izjavu Murinja da ce u Barsu da vodi drugi tim...strasno... to je sramota.. znam da je tesko prihvatiti poraz, ali ako je Murinjo toliko veliki trener moramo bi da zna da gubi..
A stose tice same tekme...sve si video...
A onaj crveni karton...pa jesi li ti video pre tog starta, kako je isto cepio Mesija i pocepao mu postavu sorca...a posle je ono samo potvrdilo crveni karton... Mesi ih je izludjivao pa su videli da nema druge nego da ga "ubiju"

jedva cekam revans.. :lol:

bojan86:
A kako komentarises pic.astu izjavu Murinja da ce u Barsu da vodi drugi tim...strasno... to je sramota.. znam da je tesko prihvatiti poraz, ali ako je Murinjo toliko veliki trener moramo bi da zna da gubi..
A stose tice same tekme...sve si video...
A onaj crveni karton...pa jesi li ti video pre tog starta, kako je isto cepio Mesija i pocepao mu postavu sorca...a posle je ono samo potvrdilo crveni karton... Mesi ih je izludjivao pa su videli da nema druge nego da ga "ubiju"

jedva cekam revans.. :lol:
Murinjo je covjek koji je rodjeni pobjednik i zato i ne voli da gubi ........
sto se tice tekme meni je Celzi bio bolji, u najgorem slucaju jednako dobar a Barsa je srecno dobila ........
sada je red da Celzi dobije pa makar i srecno :twisted:
Koga je Mesi izludjivao? A koga je ono Roben `izludjivao`? :-P

maljak10:
ja vam samo kazem da je chelsea najjaci tim na svetu a svi vi mozete da pricate sta hocete. Samo sad svi recite ko je najbolji igrac celzija ja kazem da je to JOE COLE a vi
Za ovo prvo definitivno nisi u pravu.Mozda ce tek da budu najbolji za koju sezonu...a za ovo drugo definitivno nisi u pravu jer se igra Celsija temelji na Lampardu koji je odigrao sve utakmice ove sezone a tvoj Cole je mrtva rezerva.

Back