Ma jesam brate nego nemogu da nadjem nekog ko navija za juve
,pa sam pokusao ovde. Izvinite Ambramoviči 8-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elvin:oduvek...:-D :-D :wink:
probaj 3 godine,tj.od kako ih je abramovic kupio,pre toga su bili solidan ali nikako veliki klub...
a ponovo ce biti cim romanu dosadi igracka8)
sokisole:kako volim ovako glupe konstatacije!
sokisole:kako volim ovako glupe konstatacije!
aj ne blamiraj seElvin:Izgubio Celzi u Premiershipu posle 40 utakmica...najzad![]()
Valjda ce sad prvenstvo biti makar malo zanimljivije.
Sad ce se videti koliko je Celzi u stvari psihicki jaka ekipa,vezali su dva poraza...uz malo srece sledece nedelje 38)
GRIZZLY:aj ne blamiraj se
za sad u Barseloni nema nista novo, tek ce da bude ........... :-Pbojan86:Pa gde si ti GRIZLIIIIIIIIIIIIIIII nesto te nema...sta ima novo u Barseloni???!!!![]()
ne navijam od pete godine ........ kada sam bio mali navijao sam za Arsenal u Engleskoj a Celzi mi je uvijek bio mio, i vremenom sve vise i vise 8)Elvin:Je l' ti beše navijaš i za Real?
Što volim novokomponovane navijače...sad ćeš verovatno da napišeš da navijaš za Čelzi od pete godine...
ti si neki Nostradamus .... :-PPsihologue:Kladim se samo protiv njih kad osetim a nikada ne igram zicere ...Chaslea puca za koju godinu i
vidim ga u III diviziji...
Murinjo je covjek koji je rodjeni pobjednik i zato i ne voli da gubi ........bojan86:A kako komentarises pic.astu izjavu Murinja da ce u Barsu da vodi drugi tim...strasno... to je sramota.. znam da je tesko prihvatiti poraz, ali ako je Murinjo toliko veliki trener moramo bi da zna da gubi..
A stose tice same tekme...sve si video...
A onaj crveni karton...pa jesi li ti video pre tog starta, kako je isto cepio Mesija i pocepao mu postavu sorca...a posle je ono samo potvrdilo crveni karton... Mesi ih je izludjivao pa su videli da nema druge nego da ga "ubiju"
jedva cekam revans..![]()
Za ovo prvo definitivno nisi u pravu.Mozda ce tek da budu najbolji za koju sezonu...a za ovo drugo definitivno nisi u pravu jer se igra Celsija temelji na Lampardu koji je odigrao sve utakmice ove sezone a tvoj Cole je mrtva rezerva.maljak10:ja vam samo kazem da je chelsea najjaci tim na svetu a svi vi mozete da pricate sta hocete. Samo sad svi recite ko je najbolji igrac celzija ja kazem da je to JOE COLE a vi