Chelsea FC

A mozda... Je bila isuvise razocarana nasom igrom protiv Toten. pa je kupila jedan AK-47 i otisla da pobije barabe. :lol: Saraaaaa ostavi mi Terija... Ili jos bolje kidnapuj ga pa ga dovedi kod mene :D

NEgo...Novosti sve lepse od lepseg..Pre utakmice sa T zamalo da se T i TK pobiju. Uneli su se jedan drugom u facu, a vlada i veliko nezadovoljstvo nacinom rada novog trenera.

KAKAV JE OVO NERED ???:lol: ...
Drago mi je sto se ''brinete'' za mene...But, guys I am BACK :lol: !
Alex je otisao sa ovog foruma Djole...(pametan covjek,nema sta)
Sto se tice nase igre protiv Totenhema,cula sam da je Ceholini uradio neku glupavu gresku...
Ne vjerujem da su se ova dvojica tukli,jer je izvor informacije The Sun iliti engleski Kurir...Press.
Nismo mnogo hendikepirani ako smo ostali bez Karling Kupa i Chmanchester je ispao u prvom kolu,od drugoligasa ili nesto tako...Totenhem je solidna ekipa sledece godine ima da bude pakleno u Premijer Ligi.
Necu da tuzim nikoga,pa ni tim,a kamoli menadzera(zamislite cak necu ni Abramovicha)...Ali ako izgubimo od WH-a + ispadnemo od Olimpijakosa...e onda idem po emolku (MP15) i tesko svima u timu ...:mad:
Imamo srece sto imamo Rusa.Nije on tolika budala,cini mi se da se opametio posle debakla sa Shevom i Ballackom da nece vise da kupuje starije igrace.Dakle, dobra vijest, nema Dabardinha...to je barem rekao Piter Kenjon,da ga nece dovoditi.I jos nesto u vezi vlasnika,kad vidim ovoga Hiksa i ostatak kretena mi smo stvarno vrlo srecan klub!!!Ove godine ne osvajamo nista,ali ono sto smo mi prebrodili sumnjam da bi Barca ili neki takav kretenski klub...trazimo tim sad,uvjezbavamo se ...a onda na ljeto kupujemo pojacanja,prodajemo parazite i bicemo opasni!!!

Apsolutno sam nezadovoljan na koji nacin smo izgubili finale...ubili smo sami sebe greskama...penal je mogao i da se ne sudi jer nije nigdje bilo namjere ali je dosudjen i to je promijenilo tok utakmice...ali dobro...ocekivao sam da mozemo izgubiti ali primjecujem i da nam se ne da u posljednje vrijeme...meni je igra Celzija uvijek bila u redu...ali sada ostajemo bez rezultata...time nijesam zadovoljan!
Mnogo nezadovoljstva...pa nije ni cudo da su se digle tenzije u nasem timu...
Poz za Plavce i dupli za Jeku...;-)

Sarooooo....Dosla si!!!! :D Kako je bilo na proputovanju??? Jel' mi nisi ubila Terija.

Ovo ce zvucati cudno ali od kada sam pocela da citam onu knjigu o Celziju, i ja mislim da smo srecni sto imamo Romana. Mozda i nije tako los. Da je hteo igracku davno bi prodao klub jer jos uvek nismo osvojili LS. A moram da prokomentarisem T.K-a :evil: . Ne znam sta se izmotava, kakav je to nacin da se do zadnjeg minuta ne zna ko ce da igra? Potpuno neorganizovano. Mislila sam da je dobro sto ga imamo, a sad se nadam da na leto menjamo trenera i pomocnika trenera. :evil: Uopste mi se ne svidjaju. Ni jedan ni drugi.Medjutim mozda su i losi rezultati uzrok sukoba. Raste nezadovoljstvo sto uopste nije dobro. Moraju malo da smire strasti. E i da..Meni se oduvek dopadao Kenjon (on nije bio za Murinjov odlazak). :D

Sto se Ceha tice, Saro, mozda je bio igrac utamice, ali j.bg nije ni on supermen. Kad vezni red i napad ne funkcionisu dzabe sve.

Ovako...ja sam vec rekla o Grantu sta imam da kazem.Igramo slatkasto i efikasno.Problem je sto se on usavrsava na ovom poslu...trazi tim,sto je dobro.SLEDECA sezona ima da budemo kompletni!Nije ni njemu lako.Sto se mene tice,ima moju podrsku!
Henk Ten Kate...genije za svoj posao dovoljno je rekao Zili o njemu.Ima kratak fitilj,ali cim on ode iz kluba taj klub krene nizbrdo.Dobro je sto ima kratak fitilj,posto ove umisljenje zvijezde moraju da se smire!Ili neko da ih smiri,a posto Grant nema karakter za to...Ten KAte ima da im **** mater!Sto je odlicno!
Jeko,ako si procitala moj prethodni post vidjeces da nisam puno uznemirena zbog gubitka...prezivjecemo mi to.

Pa dobro i to sto kazes nije ni njemu lako, znas sta, evo sad cu da ti iskreno priznam zasto mi se ne svidja tj. nije da mi se ne svidja nego mi tu nesto fali :Razlog verovatno i sama mozes da pogodis, pa cu da te pustim da pokusas. U slucaju da promasis recicu ti. :) . Veruj mi nemam nista protiv njega osim toga, ali to je i vise nego dovoljno. A sto se TK-a tice jeste majstor svog zanata ali mora i on malo da smiri zivce. On ima kratak fitilj, igraci takodje -- nigde to ne vodi. Vise treba igraci da se smire, ali ne bi skodilo da se i on malo prilagodi.

Vidim da nisi mnogo potresena zbog poraza, nisam ni ja direktno zbog poraza, koliko sam zbog igre. Znaci bili smo katastrofa. I to je izreceno sa svim mojim pozitivizmom. :)

Djole hvala.
Jeko,nisam mogla da gledam utakmicu.
Ako izgubimo od Grka,e onda ima da im se najebem majke.nECU BITI mirna.
iMAMO utakmicu manje i 6 bodova razlike od MU-a.Samo da dobijemu West Ham ,sto se nadam da cemo i ...ponovo smo na 3.

znam ja dobro zasto ti Grant ne prija.Jer je zamjenio Murinja....
U slucaju da ode Grant,meni je uvijek opcija Marco Van Basten.
Sad sam iznervirana!Mexes je dobio crveni ...i Roma prima gol u 87 minutu!GRRR!

Pogodila si. :D Znala sam da hoces.. :) .Eto, znaci kad god nesto lose ili zlobno dobacim na njegov racun, nije zato sto je los vec zato sto se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme. :cry:

@Djole Samo da jos malo prodje vreme, sve mi vise i vise nedostaje :cry:, ima da odem u London okupim navijace pocnem da palim Ruske ambasade i pevam:" Zoze je srce Celzija" :lol::lol::lol:

Back