Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Ljudi gde je sara?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan ljudi
Odgovaram vam s mog mobilnog
Pobijedjujemo Totenhem najvjerovatnije
bolje karling kup negñ nista
Crni mjenjam lokaciju kad se domognem kompjutera pozz

Najverovatnije...Dobar dan ljudi
Odgovaram vam s mog mobilnog
Pobijedjujemo Totenhem najvjerovatnije
bolje karling kup negñ nista
Crni mjenjam lokaciju kad se domognem kompjutera pozz

Saraaaaa ostavi mi Terija... Ili jos bolje kidnapuj ga pa ga dovedi kod mene Ljudi gde je sara?
Ona je tuda negde...ali sta je bilo sa Alex-om?

...
!
. Ne znam sta se izmotava, kakav je to nacin da se do zadnjeg minuta ne zna ko ce da igra? Potpuno neorganizovano. Mislila sam da je dobro sto ga imamo, a sad se nadam da na leto menjamo trenera i pomocnika trenera.
Uopste mi se ne svidjaju. Ni jedan ni drugi.Medjutim mozda su i losi rezultati uzrok sukoba. Raste nezadovoljstvo sto uopste nije dobro. Moraju malo da smire strasti. E i da..Meni se oduvek dopadao Kenjon (on nije bio za Murinjov odlazak).
. Veruj mi nemam nista protiv njega osim toga, ali to je i vise nego dovoljno. A sto se TK-a tice jeste majstor svog zanata ali mora i on malo da smiri zivce. On ima kratak fitilj, igraci takodje -- nigde to ne vodi. Vise treba igraci da se smire, ali ne bi skodilo da se i on malo prilagodi.
Hvala DjoleE kad zene vole fudbal,Jeko,Saro moji ste idoli majke mi,stvarno bolje se razumete u fudbal cak vise i od mene a o drugima da negovorim
postovi su vam za 10....
NEMAM RECI
Nisi ni pokusala da pogodis zasto mi Grant "ne prija"Djole hvala.
Jeko,nisam mogla da gledam utakmicu.
Ako izgubimo od Grka,e onda ima da im se najebem majke.nECU BITI mirna.
iMAMO utakmicu manje i 6 bodova razlike od MU-a.Samo da dobijemu West Ham ,sto se nadam da cemo i ...ponovo smo na 3.
? Ajde pokusaj....Pogodices... 

.Eto, znaci kad god nesto lose ili zlobno dobacim na njegov racun, nije zato sto je los vec zato sto se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme. 
, ima da odem u London okupim navijace pocnem da palim Ruske ambasade i pevam:" Zoze je srce Celzija" 

sto su Srbi navrzli na ambasade
zezam se,nemoj te me pogresno shvatiti...Nego,ajde vi pogodite koji je moj omiljeni igrac...ali APSOLUTNO omiljeni.
Nikad necete pogoditi 8) ...hehehe
a sto se tice igraca,ajde lupam drogba.