cheateri pazite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo da obavestim cs 1.6 cheatera da se ubudutje paze jer je izashao novi ban !!!
TO JE BAN KOJI MOZE NAUDITI PROCESORU I MOZE NAPUNITI VASH HARD DISK DA MAKSIMUMA SCREEENSHOTOVIMA,TAKO DA PAZNJA!!!

Е чуо сам за то. Него да ти кажем ја нешто синак... Админи немају никакав програм или скрипту да им поуздано каже ко има чит... Могу само да посматрају па да " пресуде " ... Ја сам пар пута фасово бан наводно због чита, а чит у животу нисам имао... Е па буду ли ми таквим неким баном сје*али комп, наћићу их, пошто су сви наши сервери на верату хостовани... А онда ћу ноге да им поломим. :)

ЛОЛ па момак је скроз у праву... Спремили су бан нови... И стварно, ради тако што ти пуни хард разним ср*њима... Не схватам шта вам ту није јасно и звучи толико необично итд!?

lol nema sanse da to postoji......ja igram css na Rebellion serveru i popio sam ban jednom na sat vremena , iako nisam u zivotu uklj cit ......admin taj dan bio nervozan , i ban me.....
poenta price je da tako neki neozbiljni admini ko na tom serveru mogu da ti .... procesor i hard disk ?????? nece ici :think:

Poslednja izmena od moderatora:
ЛОЛ па момак је скроз у праву... Спремили су бан нови... И стварно, ради тако што ти пуни хард разним ср*њима... Не схватам шта вам ту није јасно и звучи толико необично итд!?

ja koristim komp iz limited usera, da bi se ista instaliralo ili skinulo trebam ja da ukucam password..
ne vidim kako bi se bez mog znanja neso skinulo i komp krenuo da zakucava?
a tu je jos i antivirus..
u ostalom reset kompa i resio si problem..

ja koristim komp iz limited usera, da bi se ista instaliralo ili skinulo trebam ja da ukucam password..
ne vidim kako bi se bez mog znanja neso skinulo i komp krenuo da zakucava?
a tu je jos i antivirus..
u ostalom reset kompa i resio si problem..

Па не мора ништа да инсталира... Само вади screenshot-ове, исто као и ти када би у току игре притиснуо Ctrl + PrintScreen ...

Ne vidim nacin kako moze da naudi procesoru (pogotovo sa dual i quad procesorima) i zezne hdd? Jedino moze da ti napuni hdd sa screenshotovima koje mozes da obrises-cpu zaglupi na 100% i to je to...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back