Chat GPT 5 utisci , SCI mod

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.664
Dakle neki od vas su mogli da probaju novi chat gpt 5, a neki su mogli da probaju i podsistem za israzivace.

I kakvi su utisci....?

Ja obicno cekam po pola sata ali mi bar da uredan formatizovan, sredjen i preciscen odgovor, sa predikcijom mogucih previda i gresaka, sto je isto lepa stvar kod ovih sto grese, a lepa stvar je i kad ti neko potvrdjuje tok razmisljanja tim dodatnim opazanjima..
Jos uvek idemo po ivicama gde je mnogo gresaka, ali imam utisak da je sad ai kao 78 iq, sto je bolje nego 70...plus je uredan, sredjenih prioriteta....

Dakle neki od vas su mogli da probaju novi chat gpt 5, a neki su mogli da probaju i podsistem za israzivace.

I kakvi su utisci....?

Ja obicno cekam po pola sata ali mi bar da uredan formatizovan, sredjen i preciscen odgovor, sa predikcijom mogucih previda i gresaka, sto je isto lepa stvar kod ovih sto grese, a lepa stvar je i kad ti neko potvrdjuje tok razmisljanja tim dodatnim opazanjima..
Jos uvek idemo po ivicama gde je mnogo gresaka, ali imam utisak da je sad ai kao 78 iq, sto je bolje nego 70...plus je uredan, sredjenih prioriteta....
Za čega preporučuješ taj mod ? a za čega ne ?

Primetio sam da mi odgovara na hrvatskom sto 4,5 nije radio , bio je cist Srbin, takodje da mi brlja kao engleski glumci , tj prevedeno na srpski mesa jel i jer...kao klinci sto rade, ali ni to mi ne smeta .
Ono sto sam primetio da radi je da prihvata moje netacne nazive, sleng, i koristi svoje korektive uz sleng, sto je izuzetno dobro , npr ja ne znam kako se zove transportni sistem koji kao kod masine za mlevenje mesa gura materijal uz pomoc necega sto sam ja nazvao vijak, a takva pumpa se cesto zove puz pumpa, slicna...i on se super snalazi sa tim da je vijak ta radilica koja elipsastim krilcima gura meso , a iako naglasi da to nije bas puz jer i nije, ostavi naziv puz transportni sistem..

Za čega preporučuješ taj mod ? a za čega ne ?
To nije pravi sci mod, da bi bio pravi , mora se slati upit pythonom, jer ce ti vratiti podatke i statistiku u velikim kolicinama, ali ima sredjen pristup koji je opsiran za formu uzroci, problemi , prakticna resenja, industrija, problemi u naucnom razmisljanju i shvatanju koje se moze desiti na osnovu toka razgovora ili pitanja...
Postoji jasna struktura u odgovoru, ali ne toliko jasna i rigidna kao sto sam ja postavljao 4,5 sistemu , ali amo uja kazem tacno u kom formatu hocu odgovor i jednom zapamti i posle mi tako odgovara svaki put...sto je korisno i savetujem cim god da se bavite, definisite format odgovora koji zelite da primate...

Kod 5 i kod svakog reseta , naravno ai zaboravi sve, ali ovde je sam nasao priblizno isti , slican ali ne isti format odgovora...
Nije moje pravilo 6 ili 9 padeza, ali nisam mu to nikad ni zadao , niti sam ikad pomenuo...ali sam zadovoljan povremenim ukljucenjima svih 8 ili 9 stavki..

Back