CHASING AMY

zasto je uopste to pitati? zasto bi te to interesovalo?
mene svakako interesuje s kim je bila djevojka u vezi, ali s kim je spavala ne interesuje me ni sekunde. Mnogo mi je vaznije da saznam s kim je ranije bila, jer necu da krenem sa nekom koja je bila sa debilom (ili ga ja bar smatram debilom). A ako nemam primjedbe na taj dio proslosti, onda je sex nesto sasvim svejedno. Jeste, priznajem, nimalo mi nije svejedno da pricam o tome.
Cemu na kraju krajeva? Ne vidim nikakav smisao u tome? A ako vec negdje cujes nesto sto ti se ne svidja i pitas je za to, mislis li da ce ti reci "ok, jeste, jedno vece ih se 10 izredalo na meni i uzivala sam u tome i opet bih to uradila". naravno da nece.

Meni je to naravno jako bitno. Ovde ne mislim na to da li je imala dečka pre mene ili ne, nego upravo na ono o čemu se govori u pomenutom filmu. Dakle, ako saznaš da je učestvovala u kojekakvim orgijama i slično. Stvarno za_jebano !
Mislim da bi i devojke slično reagovale kad bi saznale, na primer, da je dečko učestvovao u group/homo/bi/strait orgijama.

Ali po Bogu ljudi sto bi vas to zanimalo??? Recimo neki tip upozna devojku, lepo mu je sa njom i njoj sa njim, vole se, u potpunosti se daju jedno drugom, podrazumeva se poverenje jer bez toga nema uspesne veze, i zasto bi onda iko non stop zapitkivao i burlao po proslosti??? Mene uopste ne zanima sta je moj dragi ranije radio. Znam kakv je sad samnom, znam koliko me voli, lepo mi je jednostavno i sto sad ja da insistiram na tome sta je on radio? Mozda mi ponekad padne na pamet koliko ih je imao, sta je sa kojom radio, da li mu je u necemu bilo bolje sa njom ili mozda samnom, ali to ostane samo na mojoj trenutnoj misli. Ako je sad samnom i lepo mu je, pa zar je vazno kako mu je bilo nekad sa nekom?!?!? Valjda da mu je bilo tako mnogo dobro, ne bi sad bio tu samnom, ne? Ostalo vise nista nije vazno, sem toga da smo mi sad tu gde jesmo i da nam je mnogo lepo, razumemo se, volimo....

forestgump2004:
zasto je uopste to pitati? zasto bi te to interesovalo?
mene svakako interesuje s kim je bila djevojka u vezi, ali s kim je spavala ne interesuje me ni sekunde. Mnogo mi je vaznije da saznam s kim je ranije bila, jer necu da krenem sa nekom koja je bila sa debilom (ili ga ja bar smatram debilom). A ako nemam primjedbe na taj dio proslosti, onda je sex nesto sasvim svejedno. Jeste, priznajem, nimalo mi nije svejedno da pricam o tome.
Cemu na kraju krajeva? Ne vidim nikakav smisao u tome? A ako vec negdje cujes nesto sto ti se ne svidja i pitas je za to, mislis li da ce ti reci "ok, jeste, jedno vece ih se 10 izredalo na meni i uzivala sam u tome i opet bih to uradila". naravno da nece.

Ma, totalno si promasio! Prvo kazes: "zasto bi te to interesovalo?", a posle:"nimalo mi nije svejedno da pricam o tome."!!! Znaci strah te je od toga sta bi mogao da cujes! E, sad, posto prava veza u velikoj meri podrazumeva iskrenost, nije poenta da ti zazmuris na njenu proslost vec da je prihvatis takvu kakva je. Sve ostalo su polovicna resenja jer kad tad ces saznati nesto sto nisi zeleo, pa ce ti biti ajaooooj kuku lele mene.

rdeki:
Hmmm... Hajde da pogledamo ovo sa druge strane. Zar mislis da ijedna devojka treba da pozeli nekoga kao sto si ti, koji je nekoj drugoj sluzio kao objekt za neobavezno zadovoljenje?
Da li mislis da zasluzujes neciju paznju i postovanje? Ili je bolje da te malko upotrebe i zdravo?

Koji si ti licemer. Na forumu o pederima, napadas iste iz sve snage, a ovde bi 'ladno pristao da budes sa devojkom koja ima recimo homoseksualnu proslost. Pored toga napadas "srebru" (inace, ne slazem se sa njegovim stavom) tako sto ga polovicno citiras. Lepo je covek rekao:

srebro:
Ako sam ja mogao da ne dajem sebe nekoj nebitnoj osobi u pripitom stanju zarad neke elementarne lepote,finoće i pristojnosti,jel to mnogo tražiti i od nje?

Imas li ti uopste svoj stav o bilo cemu ili samo pratis Turke???

Zaboravljate da je velika razlika izmedju muskarca i zene. Ako ih on promeni 20 on je dobar frajer a ako ona promeni 20 zna se ***** i to ce uvek ostati tako ma koliko se mi trudili.A oni sto kazu da im nije bitno,mozda i nije ali im nije prijatno kad im neko kaze ej,tvoju ribu su kresali svi.

esma:
Zaboravljate da je velika razlika izmedju muskarca i zene. Ako ih on promeni 20 on je dobar frajer a ako ona promeni 20 zna se ***** i to ce uvek ostati tako ma koliko se mi trudili.A oni sto kazu da im nije bitno,mozda i nije ali im nije prijatno kad im neko kaze ej,tvoju ribu su kresali svi.
Da,i ta razlika u kriterijumima za žene i muškarce je prava sramota i nepravda.Muško podjednako može biti koorva kao i žensko.Takve gluposti i čine da se ljudi koji su zaista fini ne razlikuju od kompleksiranih seljaka koji imaju duple standarde.[/b]

Hurricane:
rdeki:
Hmmm... Hajde da pogledamo ovo sa druge strane. Zar mislis da ijedna devojka treba da pozeli nekoga kao sto si ti, koji je nekoj drugoj sluzio kao objekt za neobavezno zadovoljenje?
Da li mislis da zasluzujes neciju paznju i postovanje? Ili je bolje da te malko upotrebe i zdravo?

Koji si ti licemer. Na forumu o pederima, napadas iste iz sve snage, a ovde bi 'ladno pristao da budes sa devojkom koja ima recimo homoseksualnu proslost. Pored toga napadas "srebru" (inace, ne slazem se sa njegovim stavom) tako sto ga polovicno citiras

Hvala na lepoj oceni.
Samo, gde si ti to protumacio da bih ja pristao da budem sa devojkom koja ima homoseksualnu proslost?
Napisao sam i stojim iza toga, ako mi devojka odgovara i ako ja njoj odgovaram, i ako postanemo svesni da je to ono pravo, onda me ne zanima njena proslost. E sada, da li je moguce da mi se svidi taj tip devojaka (ne zbog proslosti, vec zbog razlicitih pogleda na svet), to je vec sasvim drugo pitanje.

malecka:
ja sam skopcala rdekijev stav kao stav da nisu samo zene promiskuitetne; da tip koji odradi devojq na jedno vece nije nista bolji od nje i ne zasluzuje vecu paznju...

Bas tako. Pazi, zar to nije licemerno?
Ja sam bio sa ne znam ni sam kojim brojem devojaka, a onda mi smeta sto je moja devojka (koju sam kao zavoleo) bila sa vecim brojem muskaraca u proslosti.

rdeki:
malecka:
ja sam skopcala rdekijev stav kao stav da nisu samo zene promiskuitetne; da tip koji odradi devojq na jedno vece nije nista bolji od nje i ne zasluzuje vecu paznju...

Bas tako. Pazi, zar to nije licemerno?
Ja sam bio sa ne znam ni sam kojim brojem devojaka, a onda mi smeta sto je moja devojka (koju sam kao zavoleo) bila sa vecim brojem muskaraca u proslosti.

Ovako kako si sada srocio je OK, ali prosli put si napao coveka koji je rekao da nije promiskuitetan i koji isto ponasanje i proslost ocekuje i od svoje devojke.

Ma, nije ni bitno...who cares, anyway

Opet su svi kao nesto fini... Kao,svejedno mi je sa koliko je tipova bila moja devojka, ili moj momak...OBICNO FOLIRANJE!!!Svi bi voleli da imaju neku sveticu za devojku/zenu, ali bi i svi voleli sto vise da povale!Svi bi voleli da su {uvek} drugi, jer je sa prvim bila ko zna kad i ko zna gde... "..da, draga sta kazes?ja sam ti deveti?****** si se sa dvojicom u isto vreme?ma, sve je to ok, jer ja te volim..." Manite me, ljudi, ovih fora molim vas!Naravno,mali broj nas je stvarno "drugi", znam da je i moja devojka imala sexualni zivot i pre mene, kao i ja pre nje, ali mislim da bih bio pacenik svetske klase kad mi ne bi smetali bivsi partneri moje devojke!Jednostavno, ONI ME NE INTERESUJU, I NE RASPITUJEM SE O NJIMA,O NJIHOVOM BROJU,NITI OCEKUJEM OD DEVOJKE DA ME PITA O MOJIM BIVSIM DEVOJKAMA...

Slazem se leone sa tobom do zadnje konstatacije, jer ipak neke stvari treba znati ako su bile extreme, jer zna se da kad tad istina zakuca gde je najmanje ocekujes i bup, surprise, neko koga si mislio da dovoljno dobro poznajes je bio u stanju da radi stvari koje je sa tobom cak osudjivao(ima i takvih , da ne budem prestrog ali istina je : ZENA)...volis je i,i sta ces onda molim te? Tako da je po meni dobro znati neke stvari ako moze da se desi da izadju na videlo i ako mogu dobrim delom da promene sliku o osobi sa kojom si...

Hurricane,
mislim da nisi dobro shvatio sta sam htio reci.
Ne zelim da mi djevojka prica s kim je bila i sta je radila sto se tice sex-a jer to nema nikakve svrhe. OK, sve je to lijepo, da dvoje pricaju o svemu, pa i o takvoj proslosti i da to nekako "prevaare", ali razgovarati na ovu temu stvarno ne donosi nista dobro u vezi.
I istina je da te teme bole. I to je jedini razlog zbog cega nije potrebno ni da se spominju. One mogu da se prezvacu stotinu puta i svaki put ce biti isto i nista se nece rijesiti.
Ovo govorim samo sto se tice sexualnog zivota, sve ostalo je vec druga prica.

forestgump2004:
Hurricane,
Ne zelim da mi djevojka prica s kim je bila i sta je radila sto se tice sex-a jer to nema nikakve svrhe. OK, sve je to lijepo, da dvoje pricaju o svemu, pa i o takvoj proslosti i da to nekako "prevaare", ali razgovarati na ovu temu stvarno ne donosi nista dobro u vezi.
I istina je da te teme bole. I to je jedini razlog zbog cega nije potrebno ni da se spominju. One mogu da se prezvacu stotinu puta i svaki put ce biti isto i nista se nece rijesiti.

OK, ako se tebi tako vise svidja u redu, mada mislim da nisi u pravu...

Hurricane:
forestgump2004:
Hurricane,

OK, ako se tebi tako vise svidja u redu, mada mislim da nisi u pravu...

Ok, imas pravo na svoje misljenje.
Sta bi ti npr. znacilo da ti djevojka kaze sta je sve radila u krevetu sa nekim drugim deckom?
Moze te povrijediti, podignuti ti ego, ali cemu na kraju krajeva?

Hurricane:
Koliko vas opterecuje seksualna proslost vaseg partnera? Dali bi ste bili sa devojkom, a da znate da je ucestvovala u raznim seksualnim egzibicijama (trojke, cetvorke i sl. varijante grupnjaka, homoseksualizam...)? Ma, jos jednostavnije, dali vas muce stvari tipa: sa koliko je osoba vasa devojka bila, kako joj je bilo, dali vam se pojavljuje pred ocima sa nekim drugim itd. itd. blah, blah, blah?
Pitanje za momke, a i za devojke...

...a,da...."Chasing Amy".....simpatican film
razmishljati o ,analizirati je i kritikovati nechilju proshlost kroz prizmu pravila koja smo postavili za ispravna ,moralna i nama odgovarajuca je prvenstveno sebichno!
mislim da nije vazno koji si po redu nego da si SADA JEDINI i POSLJEDNJI [pod uslovom da ti je stalo do osobe sa kojom si i da je volish].
a shto se tiche onog "shta ce selo reci" ,kao shto je vec recheno ,to je malogradjanshtina i nishta vishe - ne zivimo zivot radi proste gomile vec radi sebe i nekih nama posebnih ljudi!
"prezirem prostu gomilu i klonim je se"

Back