Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Toxicboy:
Ja otvorio forum o charmed u rubrici naucna fantastika da bi mi rekao neki baja da serija nije SF... uzas...Kada sam video da ima 58 strana onesvestio sam se...mislio sam da nema puno ljudi koji vole charmed!Nisam imao zelju da procitam svih 58 str...

Sada mi je bezveze sto znam za chrisa...
Ne volim da znam unapred...

P.S. da ispravim gresku jedne od carobnih reci sa pocetka foruma o menjanju moci...

ide ovako-
WHAT'S MINE IS YOURS
WHAT'S YOURS IS MINE
LET OUR POWERS CROSS THE LINE
I OFFER OFF THE GIFT TO SHARE
SWITCH OUR POWERS THROUG THE AIR :lol:
Welcome to the Club! :)

Ovaj Pink jako, al ponavljam JAKO retko ume da obraduje, al' ovaj put su me bash obradovali, nisam ocekivao da ce ispasti takvi. S'obzirom da nam jos duguju zavrsetak Prijatelja!
E jos da ameri nebudu amerkinaci i vrate nekako Pru u igru u mozda nekoj sedmoj sezoni ili filmu il' cak igri, e bas bi bilo lepo1

Kad_LupimLupim:
Ovaj Pink jako, al ponavljam JAKO retko ume da obraduje, al' ovaj put su me bash obradovali, nisam ocekivao da ce ispasti takvi. S'obzirom da nam jos duguju zavrsetak Prijatelja!
E jos da ameri nebudu amerkinaci i vrate nekako Pru u igru u mozda nekoj sedmoj sezoni ili filmu il' cak igri, e bas bi bilo lepo1
Ja bre ocu i Kola i Pru....citao sam da mozda snime jos jednu stvarno oprostajnu epizodu sa Kolom...
Juuuuuuuuuuuuppppiiiiiiiii!!!
6.sezona ale ale najbolji(ponekad) je pink TV....
Welcome onaj sa SF

Toxicboy:
Mozda je ljut na lea jer ga nije odgajao i nije mu bio kao otac posto je postao "elder"...
To sam i ja prochitala na jednom sajtu.Leo je,kao,bio uvek uz Phoebe,Piper,Piage i Wyatta i pola sveta,a nikad uz njega.Zato je,kad je Leo saznao da mu je on sin,bio ljut na njega i prebacivao mu je za dogadjaje u proshlosti(ali Chrisove proshlosti).Leo je nastojao da promeni njihovu buducnost,zato je, kada je saznao da je Chrisa oteo demon Gideon,ostavio "posao" stareshine i vratio se svojoj porodici(weee!).

Molim vas, posto me mrzi da gledam sve stranice da mi date neke cool site-ove sa charmed...
znate li da je u bgd izasao komplet knjiga, ali kosta djavo ipo... tj 8550din... :?

Nadam se da se nisam kasno ukljucila u raspravu,ali mislim da je ovo jedna od najboljih serija u istoriji televizije.Ja sam je gledala dok se prikazivala,medjutim nema vise.Nadam se da ce ovi nasi otkupiti i 6 sezonu.Ako koga zanimaju slike ili nesto o Colu(NaJBOLJI LIK U SERIJI OSIM PIPER) neka se javi!!!

P3:
Nadam se da se nisam kasno ukljucila u raspravu,ali mislim da je ovo jedna od najboljih serija u istoriji televizije.Ja sam je gledala dok se prikazivala,medjutim nema vise.Nadam se da ce ovi nasi otkupiti i 6 sezonu.Ako koga zanimaju slike ili nesto o Colu(NaJBOLJI LIK U SERIJI OSIM PIPER) neka se javi!!!
Pa i jesu :roll: Zar nisi gledala u petak :shock: Prva epizoda 6 sezone :lol: :? :roll: :shock:

Srculence:
P3:
Pa i jesu :roll: Zar nisi gledala u petak :shock: Prva epizoda 6 sezone :lol: :? :roll: :shock:
Sta je bilo...nisam gledao celu epizodu...gledao sam samo kad se Leo borio sa onim marincem.Jeste primetili da su sve vreme Leo prevodili sa Lio :wink:

absonic:
Srculence:
P3:
Sta je bilo...nisam gledao celu epizodu...gledao sam samo kad se Leo borio sa onim marincem.Jeste primetili da su sve vreme Leo prevodili sa Lio :wink:
Jesmo primetili smo(bar ja :lol: )Paige je bacila cini na Piper da se seti bola za Liom (:lol:),ali cini su icinile da Piper zaboravi sve :? Da bi se Piper setila svega moraju da spasu Lea."Pozajmile" su Derilovu dushu da bi prevarile da su jedne od njih.Chris im je nabavio tri njihove ogrlice.Deril se bori sa Leom.Leo i Deril se pretvaraju da je Leo ubio Derila.Sestre oslobadjaju Lea i Derila i vratjaju se.U stvari Piper opet sve zaboravlja i nju ostavljaju kod valkira.Posle toga pishe ono Nastavice se.A da i Phoebe dobija novu moc :wink:

Srculence:
absonic:
Srculence:
P3:
Hvala...
Jesmo primetili smo(bar ja :lol: )Paige je bacila cini na Piper da se seti bola za Liom (:lol:),ali cini su icinile da Piper zaboravi sve :? Da bi se Piper setila svega moraju da spasu Lea."Pozajmile" su Derilovu dushu da bi prevarile da su jedne od njih.Chris im je nabavio tri njihove ogrlice.Deril se bori sa Leom.Leo i Deril se pretvaraju da je Leo ubio Derila.Sestre oslobadjaju Lea i Derila i vratjaju se.U stvari Piper opet sve zaboravlja i nju ostavljaju kod valkira.Posle toga pishe ono Nastavice se.A da i Phoebe dobija novu moc :wink:

E Srculence,popravila si mi dan.Ja sam gledala na pink bih koji su kasnije poceli prvih 5 sezona za redom a prestali su emitirati prije pola god zato sto nisu otkupili 6 sezonu.E sad ako se prikazuje na obicnom pinku to znaci da ce uskoro poceti i kod nas.TOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!THANK YOU!!!!!!!!!

Shta bi :( Shto niko nishta ne pishe :cry:
imam super ideju :D Neka svi napisu neshto o Phoebe ili Piper i ziri ce odluciti ko je bio najbolji :D
PS.Samo narednih deset pruka o njima se vazi :D Nema da se kopira sa sajtova :x U sledecoj poruci odredjujem ziri. Petoro :D Ja i josh cetvoro :D

Back