Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joj ljudi samo da znate kako sam ja obozavala ovu seriju...! bas mi je bila extra. ali desilo se to da su mi je ovi sa pinka ogadili....
mada volim jos da pogledam koju ep

E sto se tice tog blizanca, odlicno se secam toga. Jedan je muvao Prue, ali su se malo zezali sa njom, posto su bili potpuno identicni, ali kako su se zvali, ne mogu se setiti. :)

Evo jubilarni 100. post cu naravno na ovoj temi napisati, hehe :D :D :D
Samo se pitam, kad cu kao Miki, Pajper, Tamplja, Saki i co. napisati po "nekoliko" hiljada postova... :?:
A odgovor na ninino pitanje je: Jenny Gordon!!!

Hajde, davajte ta pitanja. :)
E da hoce li se Prue uopste pojavljivati, nemojte samo reci da je to vec pisano i da citam, posto nemam nameru, citati stranicu po stranicu?
Hvala na razumevanju. :)

warlock_032:
Evo jubilarni 100. post cu naravno na ovoj temi napisati, hehe :D :D :D
Samo se pitam, kad cu kao Miki, Pajper, Tamplja, Saki i co. napisati po "nekoliko" hiljada postova... :?:
A odgovor na ninino pitanje je: Jenny Gordon!!!
:lol: :lol: :lol: samo jedna rech--->SPAM :cool:...ne ozbiljno dobro ti je miki rekao ukljuchish se na druge teme...idesh po muzici,svashtari...i meni je to bilo to :lol:....

Fora je u tome sto ja dnevno provodim na 4umu krstarice oko sat vremena, i to samo citam nove teme i postove...nesto me mrzi da odgovaram...ali cu se potruditi vise!!! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

Back