Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja,ja,ja,ja JAAAAAAAAAAAARemus Lupin:Ej, ima li ovde zaludjenika za Harija Potera, poput mene?
Remus Lupin:Ej, ima li ovde zaludjenika za Harija Potera, poput mene?
Srculence:Procitajte ovo
Charmed (s7): Policija sazna da one imaju moći i imaju snimljeno kako demon ubija njihovu kolegicu!! Ima neki demon Zankou koji je ukrao BoS i hoće da u sebe uzme Boggymana iz podruma (sada ga zovu Nexus) i da uništi Čarobnice. One se na kraju epizode izvuku koristeći Astralnu projekciju koju im je, kako kažu, Prue dala. Na kraju epizode njih tri i BijeliKreten se pretvaraju u druge ljude (Drugi glumci!) i hoće da započnu novi normalan život. I na samom kraju onaj Darryl se smije kad ih vidi da su se izvukli, dok pola svijeta misli da su mrtve!!! I na kraju, kao i u svakom finalu, vrata njihove kuće se magično zatvaraju. Biće i osma sezona, a pisci serije kažu da će djevojke ostati u kući jer nemaju para za novi set. Ali, hoće li ostati iste glumice (pretvorile su se u druge ljude)???????
Iskopirala sam sto je neko napisao na rtv pink forumu.Mada 10000000% ostaju glumice je ipak postoje oni cistaci.![]()
Remus Lupin:Zasto nema nikoga. Gde ste svi otisli. Ostavili ste me samog![]()
Remus Lupin:E bas fino. Sta cemo da sada radimo? A gde gledas dragonball? Ja sam pokusavao u tri navrata da gledam, ali uvek prekinu kada Goku ubije Friziderka (u stvari Friza, ali ja volim tako da ga zovem), tako da sam na kraju nasao na netu scenarije, i to sam procitao, mada nije to isto.