Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije nerealno!!!!!Crkva je bila ukleta,mrachna.ne obichna crkva!!!!!Demonska,videli ste da je svestenik bio zao.......Da je bila obichna crkva,kipovi bi se bunili,ali ova je crkva bila na mrachnoj strani.......

Najbolja fora je bila kada je Fibi zabranila "onemoćalom" Kolu da "drži oružije u kući" ! :shock: :D
E, tad sam skoro umro od smeha :D Smejao sam se jedno pet minuta bez prestanka :D Evo, i sad se smejem :D :D :D
Mislim, osoba koja ide u pakao da se suoči sa samim đavlom, koja malo-malo pa biva sva uprskana komadićima tela demona koje je sama ubila - "ne želi oružije u kući" :shock: :!:

E, pa stvarno...ko piše te gluposti? Jedna osoba ili više njih? Meni se čini da više njih piše skripte, jer neke su epizode bile stvarno dobre dok su druge čista propast.

@ milicaanchy
A šta je sa onom prvom crkvom u kojoj je pred oltarom , u beloj venčanici stajala sa Kolom i samo što nije rekla "Da" ? Onda kad je Kol prizvao onog demona što stalno vaskrsava da "sabotira" venčanje?
Je l i ona crkva bila mračna i ukleta ? Meni je izgledala sasvim OK, a i sveštenik je bio običan, simpatičan čika...

Đenka:
@ milicaanchy
A šta je sa onom prvom crkvom u kojoj je pred oltarom , u beloj venčanici stajala sa Kolom i samo što nije rekla "Da" ? Onda kad je Kol prizvao onog demona što stalno vaskrsava da "sabotira" venčanje?
Je l i ona crkva bila mračna i ukleta ? Meni je izgledala sasvim OK, a i sveštenik je bio običan, simpatičan čika...
ja sa mislila o vencanju u pravoj crkvi

Kao prvo serija je dosta nerealna:
One su najpoznatiji borci protiv zla a bore se samo u San Francisku.
Onda sve one nelogicnosti sa Kolom.
Pa Fibi njena ljubav prema njemu-smorila je kucicu od puza,mislim tipa:"pa vi ste mi sestre,ja vas volim
al` crkle dabogda odoh ja kod moje ljubavi Kola.
I ova Paige-kako se oblaci,a kao ima sta da pokaze pa
nosi one minice i nesto cisto da prekrije bradavice.
Pa onda jedan period kad su bile siromasne(dok je Pru
bila-neka od prve 3 sezone)-siromasne a oblace
kozne jakne i voze ispolirane Jeepove.

P.S
Jeste primetili kol`ke sisetine ima ona kraljica Harpija.

E, ljudi ne znam sta da radim...u takvom sam bedaku..
ova epizoda malopre je bila super, ali zasto je Kol morao da ode....zasto?????!!!!!....bio je tako gotivan lik i najbolji u celoj seriji.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ona pejdz me tako nervira da cu da poludim, kakva je ruzna...lici na zozona...hocu pru i kola nazad...otkad je pru umrla serija je postala sranje, ali zato ima poneka strava epizoda..

Zna li neko kako se zove sad ova epizoda u kojoj Kol umire??!!

maniaccc:
ona pejdz me tako nervira da cu da poludim, kakva je ruzna...lici na zozona...hocu pru i kola nazad...otkad je pru umrla serija je postala *, ali zato ima poneka strava epizoda..

Zna li neko kako se zove sad ova epizoda u kojoj Kol umire??!!
Dobro jel' iko zna da su Prue morali da izbace iz serije i da plan nije bio takav Shennon je pravila probleme kao i uvek :? A Cola mi je mnogo zao ipak bash strava epizoda jel' da :? Stravicno i to josh Phoebe da mu uradi uzas nije mi vishe tako simpatican lik ona.
P.S.Julian mi je omiljeni glumac i bash tako da okonca kao Izvor :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ubijen od strane zacaranih :cry:

U ponedeljak pocinje 5.sezona.
A sta ste se istripovali,nije jos skroz odap`o Kol.
Dolazi nam on opet u ponedeljak.
P.S
Paige stvarno jeste kretenusa,s onim usnama-ko banane i onim dupetom po sred brade.
UUUUHHHHHHHHHH!
We want Prue back!

Potpuno se slazem sa vama,Pru je stvarno bila najbolji lik,ali ruku na srce,nije losa ni Pejdz,svidjaju mi se neke njene ideje.Inace,jos mi nije jasno kada ce Fibi postati sirena,jer u toj seriji kako sam shvatio ona postaje zbog toga sto joj je neko slomio srce,to je najvjerovatnije Kol.Kako to da ga je Fibi ubila,kada je zlo u njoj raslo?
Ne znam,ali mislim da je ovo sve moglo da bude bolje realizovano.Sta ce biti sa njenom bebom?

Back