milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma govorimo o prvoj crkvi - pravoj crkvi, tzv. vencanju u belom.milicaanchy:Nije nerealno!!!!!Crkva je bila ukleta,mrachna.ne obichna crkva!!!!!Demonska,videli ste da je svestenik bio zao.......Da je bila obichna crkva,kipovi bi se bunili,ali ova je crkva bila na mrachnoj strani.......
ja sa mislila o vencanju u pravoj crkviĐenka:@ milicaanchy
A šta je sa onom prvom crkvom u kojoj je pred oltarom , u beloj venčanici stajala sa Kolom i samo što nije rekla "Da" ? Onda kad je Kol prizvao onog demona što stalno vaskrsava da "sabotira" venčanje?
Je l i ona crkva bila mračna i ukleta ? Meni je izgledala sasvim OK, a i sveštenik je bio običan, simpatičan čika...
Dobro jel' iko zna da su Prue morali da izbace iz serije i da plan nije bio takav Shennon je pravila probleme kao i uvek :? A Cola mi je mnogo zao ipak bash strava epizoda jel' da :? Stravicno i to josh Phoebe da mu uradi uzas nije mi vishe tako simpatican lik ona.maniaccc:ona pejdz me tako nervira da cu da poludim, kakva je ruzna...lici na zozona...hocu pru i kola nazad...otkad je pru umrla serija je postala *, ali zato ima poneka strava epizoda..
Zna li neko kako se zove sad ova epizoda u kojoj Kol umire??!!
Mi gledamo cetvrtu sezonu,koja se inace blizi kraju(jos samo 2 epizode do pete sezone).Pa recimo da svaka sezona ima oko 22 epzode,ali prepoznaces novi serijal po novoj spici 8)gorannk:Zna li ko koji gledamo mi serijal sada.Po cemu se to prepoznaje?
Thanks>Prue<:Mi gledamo cetvrtu sezonu,koja se inace blizi kraju(jos samo 2 epizode do pete sezone).Pa recimo da svaka sezona ima oko 22 epzode,ali prepoznaces novi serijal po novoj spici 8)gorannk:Zna li ko koji gledamo mi serijal sada.Po cemu se to prepoznaje?
A kako ce da prebaci dete u sebe?NeoDaemon:Seer ce Fibino dete da prebaci u sebe, ali koliko sam shvatio to dete nece preziveti.
Ne!!!NeoDaemon:Pru je bila OK, ali Pajper je zakon!!!
PIPER RULES!!!
gorannk:Ne!!!NeoDaemon:Pru je bila OK, ali Pajper je zakon!!!
PIPER RULES!!!
Prue je bila zakon,a Piper je ok![]()