Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamy:U Beogradu od 14. 10. predavanje, REX, Jevrejska 16, 20:00h.
Ch'an (Zen) Budizam, predavanje i kurs, Žarko Andričević.
Potraga za smislenim životom, perspektiva Ch'an Budizma.
Ulaz slobodan
A KAWASAKIMisha :.:Chan Budizam prenet je u Kinu iz Indije i u Kini se iz tog razloga zove Chan Budizam.
U Japanu ga zovu i Zen Budizmom ko zeli moze vise o tome saznati iz vec postojecih knjiga i to upravo iz knjiga jednog od najvecih Zen Budista 20 veka T. Suzukija.
Mislim da ovde nije mesto vrbovanju ostalih za razno-razna sumnjiva predavanja.
perla6919:A KAWASAKI
Misha :.:Chan Budizam prenet je u Kinu iz Indije i u Kini se iz tog razloga zove Chan Budizam.
U Japanu ga zovu i Zen Budizmom ko zeli moze vise o tome saznati iz vec postojecih knjiga i to upravo iz knjiga jednog od najvecih Zen Budista 20 veka T. Suzukija.
Mislim da ovde nije mesto vrbovanju ostalih za razno-razna sumnjiva predavanja.
Duh Sekire:Није лош тај Зен, мада су ми предавања бесмислена. Читајте књиге људи.
НИЈЕ ТАЧНОmarinkoco:kad je mali broj vernika zove se sekta
kad ih je vise zove se religija
samo jos da vidimo gde je tacna linija razdvajanja izmedju malo i vise
tj da li se meri jedinkama, moci, novcem, politikom...
Ајде немој да се понављашMisha :.:Zen Budizam nije sekta
BL ti si pravi sektas mozak ti je totalno ispran e to je brale sekta upravo to sekte rade ispiraju mozak svojim sledbenicima kao sto je tebi totalno ispran
Ono sto bi ti trebalo da sledis to je tolerancija koja je u skladu sa Hriscanstvom ali ti si izgleda koliko vidim u nekoj pseudo Hriscanskoj sekti moj savet je sto pre idi kod svestenika da te vrati na pravi put zastranio si totalno...
ma idiTamy:U Beogradu od 14. 10. predavanje, REX, Jevrejska 16, 20:00h.
Ch'an (Zen) Budizam, predavanje i kurs, Žarko Andričević.
Potraga za smislenim životom, perspektiva Ch'an Budizma.
Ulaz slobodan
sta rece>?Бл:Ајде немој да се понављаш
naravno blБл:МА неееееееееее какви