Protesti protiv Milovog rezima u CG

KeyserSöze

Domaćin
Poruka
4.548
Народни бунт почиње у 18 сати

Из ДФ-а су саопштили да протест испред Скупштине Црне Горе почиње у 18 часова и да неће бити разилажења док се не испуне поспављени захтјеви.

Андија Мандић Лидер Нове српске демократије:истрајаћемо до коначног циља формирања прелазне владе и одржавања првих демократских избора у Црној Гори.

http://www.in4s.net/index.php/danas-pocinju-protesti-nista-vise-nece-biti-isto/

- - - - - - - - - -

Cilj protesta je uspostavljanje tehnicke Vlade kako bi se omogucili prvi demokratski, fer i demokratski izbori.Pocinje prva Ruska narandzasta revolucija u CG

Народни бунт почиње у 18 сати

Из ДФ-а су саопштили да протест испред Скупштине Црне Горе почиње у 18 часова и да неће бити разилажења док се не испуне поспављени захтјеви.

Андија Мандић Лидер Нове српске демократије:истрајаћемо до коначног циља формирања прелазне владе и одржавања првих демократских избора у Црној Гори.

http://www.in4s.net/index.php/danas-pocinju-protesti-nista-vise-nece-biti-isto/

- - - - - - - - - -

Cilj protesta je uspostavljanje tehnicke Vlade kako bi se omogucili prvi demokratski, fer i demokratski izbori.Pocinje prva Ruska narandzasta revolucija u CG

Смијешни су ко Мујо и Хасо.

Добро бре, Црногорци, Монтенегрини, ********* ма који сте, шта се дешава тамо на том протесту. Ништа не извештавате.
Немојте да будете активни само када је протест или Геј-парада у Београду. Тада сте веома ,,обавештени'' и активни.
Хајде, подижите гузицу и извештавајте нас. Макар нас и лагали.

sprotest3.jpg

- - - - - - - - - -

pr3.jpg

- - - - - - - - - -

protesti-6.jpg

- - - - - - - - - -

protesti-7.jpg

- - - - - - - - - -

policija-protesti.jpg

A sta ce zastave Srbije na tom skupu ? Opet Srbadiska 5 kolona trazi da dobije po nosu....

Pa na to niko niti ne obraća pažnju.
Mene privuče pažnju ono šatorsko montiranje pa jedino pitah Mandiće, jel to za ove izbjeglice?

Ima zastava kakvih hoćeš od klubskih, fudbalskih do reklamnih za neke trgovine ili neke proizvode.
Jedan mi hoćaše na svaki način prodati neki korijen za išijas a ja nemam išijasa.
Jedva ga se otarasih.
Mene privuče jedino ona sa roštiljem pa svratih na jedne ćevapčiće.

Poslednja izmena:
Превара Мандић опет Србе да искористи.Он је у коалицији са људима који избацили Српски језик и Србе из устава. Протежирају неко јединство па се тамо могу видјети разне заставе које нису спојиве са Српском. 90% гласова опозиције чине Српски гласови, остатак су већи Србомрзци од власти.
Српске заставе су ту јер у ЦГ живе и Срби.

Back