CG TABLE BLOKIRAJU BEOGARD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije zakon vec Uredba o uvozu motornih vozila!

Uredba koju je donela Vlada Srbije je protivzakonita (Zakon o spoljnotrgovinskom poslovanju).

A cak i da nije protivzakonita ne moze se primeniti na vozila sa CG tablicama koja su kupljena pre razdvajanja, jer se ne moze nazvati uvozom kupovina u istoj drzavi - SCG.

A kada bi drzava postupila protivustavno i nasilnicki primenila represivne mere, pa oduzela vozila sa CG tablicama: Kuda bi smestila i sta bi radila sa tih nekoliko desetina hiljada vozila?

ti robo si stvarno retardiran. ili slep i glup jednostavno.
na 10 stranica da ti objasnjavam jedno te isto.
i ja i ti smo obicni gradjani kao i svi ovde. neznam sta ti je neobican gradjanin.
za platu od 100 ili kolko god da je mala, nije uvek kriv poslodavac. kako tako povrsno shvatas?
sada ja treba da se osecam krivim nesto, i jos da me ti prozivas lopovom, zato sto sam ja uspeo u necemu u cemu drugi nisu iz raznoraznih razloga. bio sam uporan, radio sam sa ciljem, pametan sam, i nisam stvorio nikakvo mega carstvo, ali nisam nista ni ukrao niti izvrdao i busio rupe u zakonu da bih imao sto imam.ja ne kazem da nisu i drugi tako radili, ali to sto oni nisu uspeli mene ne cini lopovom.
to sto je samo par posto u ovoj drzavi visoko obrazovano ne znaci da su oni lopovi, vec da je narod sto lenj, sto nema uslove za obrazovanje, sto glup.
postoji izreka prema svecu i tropar. sto ce reci, ako je drzava siromasna, pa nije to uvek krivica zapada i ostalih. zapad nas nemoze da ojadi ako prethodno ne ispere mozgove ovaca ovde. i to i rade. ako narod nema para, dobrim delom je i sam za to kriv. opstepoznato je da su srbi, i uopste balkanci, po prirodi neradnici. i rezultati toga se vide. to sto je drustvo oronulo i palo nisko, neznaci da sam ja lopov zato sto nisam propao. ako se nema para, to je zato sto se nema ni radne volje, nema ideja za pokretanje poslova nekih, uopste manjak inteligencije u drzavi. ne kazem ja da su sad svi lenjivci sto nemaju para, nisu ljudi krivi, ali dobar deo njih ipak jeste. pa kolko hiljada je zavrsilo na prosjackom stapu kada su kao ovce pohrlili svi da ostave pare kod jezde i dafine? poprodavali imanja i sve zivo da stave pare tamo. a da su imali imalo mozga i nekog obrazovanja daljeg od 8 razreda, ne bi to radili

SIGNATURE 350:
ti robo si stvarno retardiran. ili slep i glup jednostavno.
na 10 stranica da ti objasnjavam jedno te isto.
i ja i ti smo obicni gradjani kao i svi ovde. neznam sta ti je neobican gradjanin.
za platu od 100 ili kolko god da je mala, nije uvek kriv poslodavac. kako tako povrsno shvatas?
sada ja treba da se osecam krivim nesto, i jos da me ti prozivas lopovom,(sam si se prepoznao)]zato sto sam ja uspeo u necemu u cemu drugi nisu iz raznoraznih razloga. bio sam uporan, radio sam sa ciljem, pametan sam, i nisam stvorio nikakvo mega carstvo, ali nisam nista ni ukrao niti izvrdao i busio rupe u zakonu da bih imao sto imam.ja ne kazem da nisu i drugi tako radili, ali to sto oni nisu uspeli mene ne cini lopovom.
to sto je samo par posto u ovoj drzavi visoko obrazovano ne znaci da su oni lopovi, vec da je narod sto lenj, sto nema uslove za obrazovanje, sto glup. imas veoma lepo mišljenje o Srbima
postoji izreka prema svecu i tropar. sto ce reci, ako je drzava siromasna, pa nije to uvek krivica zapada i ostalih. zapad nas nemoze da ojadi ako prethodno ne ispere mozgove ovaca ovde. i to i rade. ako narod nema para, dobrim delom je i sam za to kriv. opstepoznato je da su srbi, i uopste balkanci, po prirodi neradnici. i rezultati toga se vide. to sto je drustvo oronulo i palo nisko, neznaci da sam ja lopov zato sto nisam propao. ako se nema para, to je zato sto se nema ni radne volje, nema ideja za pokretanje poslova nekih, uopste manjak inteligencije u drzavi. ne kazem ja da su sad svi lenjivci sto nemaju para, nisu ljudi krivi, ali dobar deo njih ipak jeste. pa kolko hiljada je zavrsilo na prosjackom stapu kada su kao ovce pohrlili svi da ostave pare kod jezde i dafine? poprodavali imanja i sve zivo da stave pare tamo. a da su imali imalo mozga i nekog obrazovanja daljeg od 8 razreda, ne bi to radili
Očigledno je da si antisrbin i da ne voliš Srbe ali nema veze.
Nisi nam objasnio kako si "zaradio" dok mnogi moraju da zasuču rukave za 100€. To govori samo o tome da ti kao pametan ne radiš ništa a novac sam dolazi. Oni koji su se bavili "pametnim poslovima" uvek su to radili protiv zakona tako da mi je sve jasno. A onaj ko za sebe tvrdi da je pametan a drugi to ne vide, ima problem.

jesi ti slep?
vec sam ranije objasnio kako, mada nisam duzan tebi da polazem racune.
1. nisam se sam nista prepoznao, izricito si uperio prst u mene i prozvao lopovom
2. ja nemam to misljenje o narodu zato sto su srbi, ima i koji nisu srbi, vec zato sto su jednostavno takvi. ti zavaravaj sebe da nije tako a primer si da jeste.
3. ne znam gde si u tekstu dobio ideju da ja ne radim nista a da mi novac sam dolazi. lepo sam rekao da nikada nista protiv zakona ne radim, niti sam radio niti cu raditi. i neznam zasto mislis da ja nisam morao da zasucem rukave. bilo bi lepo da ja zivim tako kako ti mislis. voleo bih da mi pokazes onoga koji bi mi davao pare nizasta.
4. to sto ti ne vidis da sam ja pametan me apsolutno ne interesuje. onaj ko treba da vidi taj vidi, a ti i oni koji rezonuju na istoj talasnoj duzini kao ti, su za mene marginalne licnosti ciji stav o meni me se ne dotice

Neko je trazio primer:
Moj otac drzi malu prodavnicu.
Tu radi moja majka,supruga i ja.
Sve sto smo zaradili u poslednjih 12 godina zaradili smo posteno od prodavnice.
Ustajemo svako jutro u 5 sati i zatvaramo u 9.
Imamo jedan jedini slobodan dan godisnje:1. januar.
Na prolece planiram da kupim auto 3-4g star do 9000e
I sada ti meni reci da sam ja lopov i da sam 1evro ne posteno zaradio.
A evo jos jedan primer:
Moja sestra je medicinska sestra,ima platu 350e,kupila je Punta 2002g i placa ratu 70e.
Jel i ovo ne posteno ili mozda ukradeno?

ljbranko:
Neko je trazio primer:
Moj otac drzi malu prodavnicu.
Tu radi moja majka,supruga i ja.
Sve sto smo zaradili u poslednjih 12 godina zaradili smo posteno od prodavnice.
Ustajemo svako jutro u 5 sati i zatvaramo u 9.
Imamo jedan jedini slobodan dan godisnje:1. januar.
Na prolece planiram da kupim auto 3-4g star do 9000e
I sada ti meni reci da sam ja lopov i da sam 1evro ne posteno zaradio.
A evo jos jedan primer:
Moja sestra je medicinska sestra,ima platu 350e,kupila je Punta 2002g i placa ratu 70e.
Jel i ovo ne posteno ili mozda ukradeno?
Naravno da postoje izuzetci. Nisu baš bukvalno svi lopovi. Mada iskreno ne verujem da to sa prodavnicom ide baš sve po zakonu, nema te prodavnice koja radi sve po zakonu , jer onda tu nema ni zarade. Takođe znam ljude koji imaju i veće plate ali kad daju državi njen deo , deci njihov za hranu odeću i obuću i ostale osnovne stvari nema više ništa u džepu ni za do sledećeg primanja a ne za ratu. Onaj ko nema o kome da brine i misli samo na sebe taj može da dozvoli takav luksuz .

SIGNATURE 350:
sada ja treba da se osecam krivim nesto, i jos da me ti prozivas lopovom, zato sto sam ja uspeo u necemu u cemu drugi nisu iz raznoraznih razloga. bio sam uporan, radio sam sa ciljem, pametan sam, i nisam stvorio nikakvo mega carstvo, ali nisam nista ni ukrao niti izvrdao i busio rupe u zakonu da bih imao sto imam.ja ne kazem da nisu i drugi tako radili, ali to sto oni nisu uspeli mene ne cini lopovom.
Objasni onda kako da shvatim ovo? Ti uspeo u nečemu u čemu drugi nisu??? Radio sa ciljem??? Mega carstvo???

vidim sta si odgovorio coveku iz prodavnice, ti si stvarno psihopata.
ne on je lopov zato sto kupi po jednoj ceni a proda za 5% vecu cenu! hapsite ga dok jos nije pobegao!!
idiote (procitaj u psihologiji definiciju idiota)

pa shvati tako kako sam napisao. ja sam kao i hiljade drugih radio, imao cilj u zivotu kojem tezim, jos ga imam, i 900 njih je puklo a nas 100 je proslo. nijedan posao nije bez rizika, i ja sam isto mogao da puknem.
ne znam odakle ti sebi dajes za pravo da i mene i coveka iz prodavnice nazivas lopovima, da ti sigurno znas ko koliko i nasta trosi i koliko bi mu ostalo da ima dece i sta ja znam. to je nerealno da ti raspolazes takvim podacima i nije mi jasna tvoja samouverenost u takve stvari. ko kada bi ja govorio da ti sigurno nosis crvenu majcu sad. do te mere guras nos u tudje zivote, a potpuno samouveren u ono sto ti je palo napamet.
i ne nisam stvorio nikakve kule i gradove, u normalnom svetu ovo gde sam ja bi bila niza klasa. ovde je to srednja klasa i zivim normalno bez nekih luksuza, cak ne mogu svake godine da odem na more ili zimovanje

robocap:
Naravno da postoje izuzetci. Nisu baš bukvalno svi lopovi. Mada iskreno ne verujem da to sa prodavnicom ide baš sve po zakonu, nema te prodavnice koja radi sve po zakonu , jer onda tu nema ni zarade. Takođe znam ljude koji imaju i veće plate ali kad daju državi njen deo , deci njihov za hranu odeću i obuću i ostale osnovne stvari nema više ništa u džepu ni za do sledećeg primanja a ne za ratu. Onaj ko nema o kome da brine i misli samo na sebe taj može da dozvoli takav luksuz .

Pa ako ne verujes, dodji kod mene pa ces videti da postoji i prodavnica koja radi sve po zakonu. Da sam muvao kupio bi taj auto pre 10 godina.
Inace, imam i dete od 2 godine i znam sta je pampers,decija hrana,obuca...
Veruj mi ko je spreman da radi i da se ustaje u 5 sati moze svakih 5-10 godina da kupi neki dobar auto, makar na kredit.

SIGNATURE 350:
vidim sta si odgovorio coveku iz prodavnice, ti si stvarno psihopata.
ne on je lopov zato sto kupi po jednoj ceni a proda za 5% vecu cenu! hapsite ga dok jos nije pobegao!!
idiote (procitaj u psihologiji definiciju idiota)
ovo samo govori o tebi i tvojoj pameti

ne znam odakle ti sebi dajes za pravo da i mene i coveka iz prodavnice nazivas lopovima, da ti sigurno znas ko koliko i nasta trosi i koliko bi mu ostalo da ima dece i sta ja znam. to je nerealno da ti raspolazes takvim podacima i nije mi jasna tvoja samouverenost u takve stvari. ko kada bi ja govorio da ti sigurno nosis crvenu majcu sad. do te mere guras nos u tudje zivote, a potpuno samouveren u ono sto ti je palo napamet.
Možda bi ti bilo jasnije da si ikada čuo za logiku , psihologiju i čitanje između redova. Ja te mogu i opisati ako želiš.

ljbranko:
Pa ako ne verujes, dodji kod mene pa ces videti da postoji i prodavnica koja radi sve po zakonu. Da sam muvao kupio bi taj auto pre 10 godina.
Inace, imam i dete od 2 godine i znam sta je pampers,decija hrana,obuca...
Veruj mi ko je spreman da radi i da se ustaje u 5 sati moze svakih 5-10 godina da kupi neki dobar auto, makar na kredit.
Verujem ti da je možda sad po zakonu ali zakuni se da nikad nisi imao robu na crno u prodavnici dok nije bilo fiskalnih kasa. Nije ni bitno, ne moraš i nema razloga za ljutnju ali prošao sam mnogo situacija i veruj da mi je poznato kako se radilo , počinjalo i kako se sad radi. Nema veze podržavaj ti onog pametnog.

SIGNATURE 350:
i to sto si ti nazvao izuzetkom od lopovluka, postoji na desetine hiljada. ljudi cim imaju platu vecu od 300e vec mogu da planiraju neki auto. zastava 10 se mogla kupiti za 80e mesecno

Pod uslovom da nisu podstanari ili da nisu uzeli kredit za namestaj ili slicno i da su spremni da zive veoma, veoma skromno.
Da podsetim da je prosecna plata u Srbiji oko 270 eura, a da minimalna potrosacka korpa iznosi oko 600 eura za troclanu porodicu.

Moja zena i ja radimo u prosveti, imamo dvoje dece i dobijamo oko 650 eura mesecno, a za kredite izdvajamo oko 80 eura, pa bi mogli da uzmemo auto sa euro 3 standardom samo uz veoma velika odricanja i sa velikom strahom da neko od nas cetvoro nema potrebu za npr. lecenjem ili da se auto ne pokvari ili slicno. A vi procenite koja je verovatnoca da za sedam godina koliko traje otplata kredita nebude nijedna vanredna situacija u kojoj treba dati neku vecu svotu novca.

Uzeo bih kredit i kupio auto sa euro 3 standardom samo ako bih bio veliki hazarder. Bolje bi bilo da srecu okusam kao kockar.

Sve u svemu, da bi neko mogao mirne savesti da uzme kredit i kupi auto sa euro 3 standardom morao bi da ima platu najmanje 400 eura ili neki prihod sa strane (loto, nasledje ili slicno). Takvih su u velikoj manjini u Srbiji.

DA BRE KENJATE KO FOKE .STA KOGA BOLI ***** KAKO KO ZARADJUJE,I KOLIKO IMA LOVE,I ****** VAS OVA TEMA ,DZABA SE RASPRAVLJATE KAD OD REGISTRACIJE NEMA NISTA I TO JE KRAJ. ZAO MI JE STO NOVU GODINU ZAPOCINJEM OVAKVIM KOMENTAROM,ALI STVARNO STE SMORILI !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back