ti robo si stvarno retardiran. ili slep i glup jednostavno.
na 10 stranica da ti objasnjavam jedno te isto.
i ja i ti smo obicni gradjani kao i svi ovde. neznam sta ti je neobican gradjanin.
za platu od 100 ili kolko god da je mala, nije uvek kriv poslodavac. kako tako povrsno shvatas?
sada ja treba da se osecam krivim nesto, i jos da me ti prozivas lopovom,(sam si se prepoznao)]zato sto sam ja uspeo u necemu u cemu drugi nisu iz raznoraznih razloga. bio sam uporan, radio sam sa ciljem, pametan sam, i nisam stvorio nikakvo mega carstvo, ali nisam nista ni ukrao niti izvrdao i busio rupe u zakonu da bih imao sto imam.ja ne kazem da nisu i drugi tako radili, ali to sto oni nisu uspeli mene ne cini lopovom.
to sto je samo par posto u ovoj drzavi visoko obrazovano ne znaci da su oni lopovi, vec da je narod sto lenj, sto nema uslove za obrazovanje, sto glup. imas veoma lepo mišljenje o Srbima
postoji izreka prema svecu i tropar. sto ce reci, ako je drzava siromasna, pa nije to uvek krivica zapada i ostalih. zapad nas nemoze da ojadi ako prethodno ne ispere mozgove ovaca ovde. i to i rade. ako narod nema para, dobrim delom je i sam za to kriv. opstepoznato je da su srbi, i uopste balkanci, po prirodi neradnici. i rezultati toga se vide. to sto je drustvo oronulo i palo nisko, neznaci da sam ja lopov zato sto nisam propao. ako se nema para, to je zato sto se nema ni radne volje, nema ideja za pokretanje poslova nekih, uopste manjak inteligencije u drzavi. ne kazem ja da su sad svi lenjivci sto nemaju para, nisu ljudi krivi, ali dobar deo njih ipak jeste. pa kolko hiljada je zavrsilo na prosjackom stapu kada su kao ovce pohrlili svi da ostave pare kod jezde i dafine? poprodavali imanja i sve zivo da stave pare tamo. a da su imali imalo mozga i nekog obrazovanja daljeg od 8 razreda, ne bi to radili