CG sve bliža EU

rale74

Ističe se
Poruka
2.057
CG sutra aplicira za članstvo u EU
14. decembar 2008. | 13:26 -> 14:51 | Izvor: Tanjug
Podgorica -- Crnogorski premijer Milo Đukanović predaće sutra aplikaciju za članstvo Crne Gore u EU predsedniku Francuske Nikoli Sarkoziju, najavili su podgorički mediji.

Šef crnogorske diplomatije Milan Roćen izjavio je juče da će zahtev za aplikaciju, pored Đukanovića potpisati predsednik Crne Gore Filip Vujanović i predsednik Skupštine Ranko Krivokapić. Crnogorska vlada je odluku o podnošenju zahteva donela u četvrtak, a na osnovu dogovora sa evropskim partnerima, kazao je Roćen.

Cestitke braci crnogorcima

Nema nista od toga, Milo ne zna sta ce od sebe pa aplicira al ce dobiti qurac od EU , sto i oni sami znaju neko zamajavaju malo narod .Djukanovic se ponasa ko mali Tadicev keric Jeremic -nije mu drzava ispunila skoro nijedan od propisanih uslova , al on sve jedno aplicira i onda kad ga odyebu onda ce da okrivi EU kako nas ona eto nece ,a mi sve uradismo da nas prime , sram ih bilo .
tipicno balkansko sibicarenje

Nema nista od toga, Milo ne zna sta ce od sebe pa aplicira al ce dobiti qurac od EU , sto i oni sami znaju neko zamajavaju malo narod .Djukanovic se ponasa ko mali Tadicev keric Jeremic -nije mu drzava ispunila skoro nijedan od propisanih uslova , al on sve jedno aplicira i onda kad ga odyebu onda ce da okrivi EU kako nas ona eto nece ,a mi sve uradismo da nas prime , sram ih bilo .
tipicno balkansko sibicarenje

Vala bas, umesto da se ugledate na Bugare i Rumune, koji su potpuno sredili svoje drzave i onda lepo primili poziv da postanu clanice EU :hahaha: :rotf: ... e ko vas napravi tako pametne da mi je znati :twisted:

Evo nashi insajderi su dosli do dela aplikacije

jre4c0.jpg

Back