Ceznja za voljenom osobom

Ja sam imao 2 takve veze na daljinu,posto sam u Budimpesti,a obe devojke su bile iz Srbije.
Nisu mogle da izdrze,da se vidjamo jednom u mesec i po na 5-6 dana...ne valja to nista,ili ste zajedno ili ne.

Bio sam u vezi sa jednom devojkom iz Budimpeste,i rekao joj da planiram da idem u Grcku da sljakam na 6 meseci,pa da ona podje sa mnom,imali bi smestaj,sve sto nam treba,meni je bilo bitno samo da bude tamo sa mnom,i onda je pocela kao pa ne znam,ovo ono...

Vidi,po meni kad neko napuni 22-23 godine,i voli nekog,i u vezi su vec neko vreme,onda nema pa ne znam,ne mogu,kako cu,moram da ucim strani jezik,nedostajace mi roditelji,sve su to izgovori,idete zajedno,pa kako bude bude,zato sam i raskidao vishe puta,jer te devojke nisu htele/smele da podju sa mnom...

Nikad gore... duša me boli, srce mi se cepa..
Probam ja da razmišljam o nečem drugom...ali ne ide,, ne mogu jednostavno da ga izbijem iz glave, dođe mi da iskočim iz sopstvene kože!Čekam ponoć da se javi da mi kaže da je otišla i da je sad sam :(((

Niste se videli sa osobom koja vam se svidja ili sa kojom ste u vezi. Da li nedostaje? Kakv je taj osecaj kod vas? Da li vam je tesko sto nije tu sa vama, pa patite, ili ste srecni, jer ce te ga/ je videti?

Da, da...nedosttajeee....
Osecaj je los, nekad i gori od loseg, nekad nepodnosljiv, nekad opija koliko je tesko...onda spavam i cutim, pa onda cigara, dve tri , pakla, pa opet spavam...
A jesmo, jako smo srecni kad znamo da cemo ga videti...ali to je taaaaaaaako retko...
Nemam blage zasto pisem ovo, kad je to meni tako logicno...ne mogu da zamislim da se neko tako ne oseca...

Niste se videli sa osobom koja vam se svidja ili sa kojom ste u vezi. Da li nedostaje? Kakv je taj osecaj kod vas? Da li vam je tesko sto nije tu sa vama, pa patite, ili ste srecni, jer ce te ga/ je videti?

Svakako da mi nedostaje, pošto uživam u svakom zajednički provedenom trenutku. Često mislim na nju i radujem se unapred našim susretima, slatko iščekivanje :). Voleo bih da je uvek kraj mene, nadam se da ću to dočekati.

Back