- Poruka
- 4.865
njemacka tihim putem osvaja europu . glavni grad eu nije bruxelles vec berlin .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njemacka tihim putem osvaja europu . glavni grad eu nije bruxelles vec berlin .![]()
Ova sad Nemacka je americka Nemacka. Tako da, i ako postoji cetvrti rajh, njegovo sediste je u Vasingtonu.
pa da tebi merkelica uzme 40 % bili zavrsila u hvalospjevu ?
Ja nisam profitirila nikako od drzave u kojoj zivim, radim, placam porez, dazbine, jedva da i dobijam platu od silnih davanja,
tako da ove tvoje nebuloze nikako ne razumem. Kako meni moze Merkelova da maznjava pare? Maznula neke tvoje pa si se uplasio?
njemacka tihim putem osvaja europu . glavni grad eu nije bruxelles vec berlin .![]()
Upravo tako!Milan Vidojevic je napisao knjigu,,Cetvrti rajh" i u podnaslovu stavio,,Amerika kao novi reich".Imam tu knjigu evo sad ispred sebe u rukama.Nastala je posle knjige,,Dosije Omega".Cetvrti Reich ,prvo izdanje,str.356,izdato 2006.metaphysica,beograd.Ova sad Nemacka je americka Nemacka. Tako da, i ako postoji cetvrti rajh, njegovo sediste je u Vasingtonu.
mislim da je tema ipak za ekonomiju jer ovaj puta nema stuka , pantzera niti ss - a .
Kako otima uštedjevinu?
pa jel ti pratis sto su svabe ucinile na cipru ?
Mislim da nisi u pravu.Od kada je sveta kojeg mi poznajemo iz istorijskih knjiga i zapisa,jasno se moze videti ta ruzna crta kod ljudi da vole da podvajaju ljude po nacionalnoj,verskoj,politickoj,rasnoj i svakoj drugoj pripadnosti.To podvajanje ide tako daleko da mrznja postoiji i kod istih naroda samo su geografski nesto malo odvojeni,da ne kazem regionalno,to bi bilo previse.Aleksandra Makedonskog su ubili njegovi generali jos onog trena kad je odlucio da oficirske cinove pocne davati Azijatima u svojoj vojsci.Iako su imali uvek nize cinove u vojsci,odluka je bila donesena i samo je bilo pitanje vremena kada ce se i fizicki sprovesti.Sto se tice Hitlera,bio je sjajan govornik i manipulisao je masama,ali npr. i on je bio marioneta nemacke intelektualne scene okrenute desnici...Mein Kampf" on nije sam napisao,to je jasno o dan.Da li misliš da je Treći Rajh imao ikakve veze sa Židovima, rasnom čistoćom i kompletnim tim paranoidnim šitom? U stvari?
Da predupredim mudre i učene koji će mi mahati u lice holokaustima i nirnberškim zakonima: nikad se ne radi o koreografiji i scenskom nastupu. Kad se svetla pogase, ono jedino bitno oko čega trebaš da se pitaš, jeste šta je pesnik hteo da kaže.
Čak i neke među onima koji su bili redovni onanisti tokom hićinih monologa u Berghofu; njemu najbliži; rasna je čistoća zanimala ko i atlantida s koje je arijski genije doplovio; i verovali su u nju taman ko i u atlantidu. Mnogi su nacisti bili, prosto, preduzetni političari; i vagali svoje članstvo u partiji u odnosu na konkretnu korist koju će im ono doneti - baš kao što je većina političara bilo kojeg (zvaničnog) opredeljenja danas. Hoću reći, većina? Hm.Najzad, nije ni hića baš bio toliko opaljen u glavu koliko nas bukvari uče. Govorio je on ne samo o velikožidovskoj svetskoj zaveri, već i o širenju na istok, i kavkaskim basenima. Šizoidni nastupi vrlo su retko proračunati, što se uglavnom zaboravlja ili zanemaruje. Kad se pominje Hitler, mnogi vide samo zapenjenog manijaka za govornicom.
Mnogi ne vide dalje od scenografije.
Ja ne mislim da je krajnji cilj Trećeg Rajha bio holokaust. Mislim da su i holokaust, i svi njegovi propratni fenomeni - zakoni o rasnoj čistoći, lebensborn, aušvici - bili, prosto, način. Sredstvo.
Da li je obračun sa terorizmom danas amerikancima cilj? Ili možda sredstvo?
U principu, najveću grešku naprave oni koji veruju da četvrti rajh može poći samo iz nemačke.
zasto onda ciprani optuzuju njemacku a ne recimo zidove koji drze vecinu novca ?