Cetrnaesta beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ја идем у 14. и убише бре (не сви али има ментола-наставника) по мени краљица сваког мучења и тортуте, некрунисана царица набијања на кочеве и спаљивања ученика је Фирер Драгица Поповић

ја идем у 14. и убише бре (не сви али има ментола-наставника) по мени краљица сваког мучења и тортуте, некрунисана царица набијања на кочеве и спаљивања ученика је Фирер Драгица Поповић

Biologicarka ? Meni je ona super.Bebica je za Arizonu.Premda je i Arizona extra na neki svoj nacin.
Ali Slavica...Ona mi je predavala informatiku u prvoj godini.Nakon prvog casa svi smo ukapirali zasto je zovu Smrt.

I ja sam druga.Koje odeljenje ?
Ja sam u osnovnoj takvu hemicarku imala (ali srecom penzioniosala se nakon mesec dana) da je prema njoj Arizona "prijatna bakica".Naterala je mog druga 1. cas da stavi zvaku u kosu.A ova druga je predavala 250/h tako da smo trpeli fizicki umesto psihickog bola.
Sema za Dragicu je da je gledas u oci i pravish se da je slusas i kad uhvatish nesto da znas samo je prekines (a da se ne proderes) i tako par puta i ona misli kako ti uchis.I da vidi da pishes nesto.

Ja sam ishla 2 godine u 12. bgd gimnaziju,a sad prelazim u 14.tu.
Recite mi,jel se netju pokajati shto prelazim tamo?
Mislim,kazu da je shkola xtra,ono,i drushtvo i profesori...
I kazu da nije mnogo teshka. Ono,svakako da morash da uchish,ali se ne raspadash.
Mada,ja mislim da tje mi 14.ta posle 12.te biti rajska.
Ja sam sad u 2. godini u 12.toj sedela skoro svako veche do 4 ujutru i uchila.:eek:
To je bilo strashno.:sad2:
Jedva sam spavala i samo radila.
Grozno sam i izgledala.
Keva htela da me vodi kod lekara da vide shta mi je. :???:
Uzas... Ugl,ko je lud nek ostaje u 12.toj. Ja ne znam kako neki prezive 4 godine tamo.:thumbdown:

Hi,svima,posto sam se ja ove god upisala u cetrnaestu,htela sam da pitam kako je i da mi kazete koju profesori su kakvi i da molim Boga da mi ne zapadnu neki problematicni...
[B]hvala...[/B]

Nije strasno,moze da ti bude extra moze da ti bude grozomorno,ali stalno se nesto desava.Ove godine ces morati da pazish na ponashanje posto su nam upravo renovirali skolu pa je direktorka u panici da slucajno ne izgrebemo klupe.Mada renoviranje je "stara vest" pa ne znam kako ce se odraziti na razvoj dogadjaja.A sto se profesora tice zavisi koji si smer upisala,koji strani jezik ucis,koji ti predmeti idu...Koju si osnovnu zavrshila ?

Evo i ja sam u Četrnaestoj... trenutno sam četvrta godina. :)

A da,i to sam cula,da se neooopisivo uobrazila,a kad ima neki intrvju kao,, Ma ne,nisam ja uopste uobrazena,nisam se promenila,, Budala,glupacha............I naravno,ona ,,RIBA,, ide u privatnu skolu,nece sa ,,obicnom,, decom-budala!!!!!!!!11
A kao,nekad je bila normalna.........chudno :)

Čudno, ja je se uopšte ne sećam kao takve... :confused: ...Ja sam sa njom išao u osnovnu, i pamtim je kao jednu od jako retkih osoba koje su izrazile želju da hoće da se druže sa mnom.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back