Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
javlja mi se misao, propustiću je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

javlja mi se misao, propustiću je![]()

Ako je ona koju msm propusti.. nije lepo, danas sirimo ljubav...![]()

Зашто усеравате тему?

ma nisam ja baksuz, nego ajd long live love![]()

drage moje dame.
koto u sledeci petak slavi cetrdeseti rodjendan. priznacete, nije naivno.
ni malo.
ajde da malo lamentiramo na zadatu temu..
sta vi mislite? malo? mnogo? saveti? ideje? predlozi?
dozvoljeno pisati o smislu zivota, ostvarenju, poslu, muskarcima, sexu, kilama, borama, energiji, mudrosti..ukratko, o svemu sa stanovista te okrugle brojke...
samo za moje drugarice spamerke>dozvoljeno spamovati, i mojne da je neko nesto briso
ps. umesto poklona br. ziro rn na pp![]()
haaa, najgori si bio od sve dece...Ako znam ša sam pisaaaaa'
Izvinite, gospodine, na sta se ovo odnosi...lol

Ako si ozbiljan... to uopste ne mora to da znaci.preneki dan sam čito F šifre i našo šifru o brzom zaboravljanju...demencija
prepozno sam se![]()
ruzno
nemam bre ni jednu sliku da okacim na dvvd a da licim na zenu
inace sve super,imam jos uvek sve svoje zube,dioptija mi se povecava na svakih godinu dana,ne cesce,kad se sagnem,fali mi samo 30 cm da dodirnem pod,u busu mi sad ustaju i vrsnjakinje,u parku nemam problem da sednem pored nekog i pocnem da pricam bilo sta ...ma milina jedna

[/B][/B]
I meni se sve češće dešava da progovorim više od par uobičajenih reči.![]()
Zato si i ostavio cigare... i setio se gde si ih ostavioda...oće da je i od cigareta...:/ kao decu su nas učili kaže pušačima brzo ode belo moždano tkivo, pa postane sivo...il beše obratno...sivo je dobro, belo je loše...ne pamtim
i film su nam puštali
..

Jesam ti rekao da nije demencija!brate leba neću jem al cigare nema zaboravim
jedini merak u životu pa zar i toga da se odreknem

tako sam ja probo da izigravam komunikativno, društveno, ekstrovertno, dobronamerno biće i više njih me iskuliralo pogledavši me pogledom iz kojeg se očitava šta oće ova budala i otad sam se manuo toga...

Ume to da se i nesvesno potisne i tako ode u zaborav. Narocito ako postoji jak (licni) razlog za tako nesto.al ponekad se prosto zabrinem...veoma bitni detalji iz života su mi izvetrili iz glave da se prosto stidim što je tako
Ako ne postoji bojazan od svadje, slobodno!Ne izigravam,bre.Ja to iskreno progovorim par rečenica.Samo se brzo razočaram,i zaključim da je ipak bolje da razgovaram sama sa sobom.![]()

Ne izigravam,bre.Ja to iskreno progovorim par rečenica.Samo se brzo razočaram,i zaključim da je ipak bolje da razgovaram sama sa sobom.![]()

da, tako je...Ume to da se i nesvesno potisne i tako ode u zaborav. Narocito ako postoji jak (licni) razlog za tako nesto.
Ili ne samo detalji, vec i citavi manji periodi.

Ako ne postoji bojazan od svadje, slobodno!![]()

pa ne izigravam ni ja, nego evo sad kad pogledam s ove vremenske distance pitam se što mi je to trebalo, pa zato tako kažem...
naravno da se nisam zajebavao, bio sam ozbiljan, iskren...pa sam i ja shvatio isto što i ti...sam sa sobom jer sam pametniji kad ćutim...
i onda sam došao na forum
- - - - - - - - - -
da, tako je...
celo detinjstvo sam potiso

pa dobro nisam ni ja bukvalno baš celo, al dobre delove

Mislim, stvarno... Mogla si da izaberes stariji uzrast.Четрдесете ми прођоше у натезању са школском децом. Најгори период.

Ako smanjis to pred ogledalom, mozda i uspes.Htela sam da kažem da bih volela da sam i ono što je ostalo zaboravila.