cetrdesete...

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
drage moje dame.:)
koto u sledeci petak slavi cetrdeseti rodjendan. priznacete, nije naivno.:sad2:
ni malo.
ajde da malo lamentiramo na zadatu temu..:mrgreen:
sta vi mislite? malo? mnogo? saveti? ideje? predlozi?
dozvoljeno pisati o smislu zivota, ostvarenju, poslu, muskarcima, sexu, kilama, borama, energiji, mudrosti..ukratko, o svemu sa stanovista te okrugle brojke...:)
samo za moje drugarice spamerke>dozvoljeno spamovati, i mojne da je neko nesto briso:mrgreen::lol:
ps. umesto poklona br. ziro rn na pp:zper::D

Koto dozvolila da se piše o kilama, evo crno na belo, s tim se počelo, a došlo prirodnom progresijom reč na reč..

a sad ako baš mora da napišem nešto, moje četrdesete su bile za ne poželeti nikome i nikad

jel može ovako?

ruzno:sad2:
nemam bre ni jednu sliku da okacim na dvvd a da licim na zenu
inace sve super,imam jos uvek sve svoje zube,dioptija mi se povecava na svakih godinu dana,ne cesce,kad se sagnem,fali mi samo 30 cm da dodirnem pod,u busu mi sad ustaju i vrsnjakinje,u parku nemam problem da sednem pored nekog i pocnem da pricam bilo sta ...ma milina jedna

I meni se sve češće dešava da progovorim više od par uobičajenih reči.:trlja:

da...oće da je i od cigareta...:/ kao decu su nas učili kaže pušačima brzo ode belo moždano tkivo, pa postane sivo...il beše obratno...sivo je dobro, belo je loše...ne pamtim :think:
i film su nam puštali

- - - - - - - - - -

[/B][/B]

I meni se sve češće dešava da progovorim više od par uobičajenih reči.:trlja:

tako sam ja probo da izigravam komunikativno, društveno, ekstrovertno, dobronamerno biće i više njih me iskuliralo pogledavši me pogledom iz kojeg se očitava šta oće ova budala i otad sam se manuo toga...

tako sam ja probo da izigravam komunikativno, društveno, ekstrovertno, dobronamerno biće i više njih me iskuliralo pogledavši me pogledom iz kojeg se očitava šta oće ova budala i otad sam se manuo toga...

Ne izigravam,bre.Ja to iskreno progovorim par rečenica.Samo se brzo razočaram,i zaključim da je ipak bolje da razgovaram sama sa sobom.:lol:

al ponekad se prosto zabrinem...veoma bitni detalji iz života su mi izvetrili iz glave da se prosto stidim što je tako
Ume to da se i nesvesno potisne i tako ode u zaborav. Narocito ako postoji jak (licni) razlog za tako nesto.
Ili ne samo detalji, vec i citavi manji periodi.

- - - - - - - - - -

Ne izigravam,bre.Ja to iskreno progovorim par rečenica.Samo se brzo razočaram,i zaključim da je ipak bolje da razgovaram sama sa sobom.:lol:
Ako ne postoji bojazan od svadje, slobodno! :lol:

• Podržavam
Reactions: Em.

pa ne izigravam ni ja, nego evo sad kad pogledam s ove vremenske distance pitam se što mi je to trebalo, pa zato tako kažem...
naravno da se nisam zajebavao, bio sam ozbiljan, iskren...pa sam i ja shvatio isto što i ti...sam sa sobom jer sam pametniji kad ćutim...
i onda sam došao na forum :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ume to da se i nesvesno potisne i tako ode u zaborav. Narocito ako postoji jak (licni) razlog za tako nesto.
Ili ne samo detalji, vec i citavi manji periodi.
da, tako je...:ok:
celo detinjstvo sam potiso

Ako ne postoji bojazan od svadje, slobodno! :lol:

Desi se i to.Da ne bude monotono.:lol:
pa ne izigravam ni ja, nego evo sad kad pogledam s ove vremenske distance pitam se što mi je to trebalo, pa zato tako kažem...
naravno da se nisam zajebavao, bio sam ozbiljan, iskren...pa sam i ja shvatio isto što i ti...sam sa sobom jer sam pametniji kad ćutim...
i onda sam došao na forum :mrgreen:

- - - - - - - - - -

da, tako je...:ok:
celo detinjstvo sam potiso

Ja nisam uspela baš celo.

- - - - - - - - - -

Sada tek vidim,na lošoj sam temi.Treba mi neka druga.:zcepanje:

Back