urospo
Iskusan
- Poruka
- 5.289
Ok, za to misljenje sam pitao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_Milanche_:ma da Eremita cetnici su bili nista a drugovi partizani su oterali Nemce :-)
eremita:Изгледа да си ме ПОТПУНО ПОГРЕШНО разумео - тј. обратно од онога што ја мислим.![]()
![]()
па управо су ти примери генијална ствар ТИ ТРАНСКРИПТИ ТРЕБА ДА БУДУ ДЕО ИСТОРИЈЕ да сви виде шта су и како тужиоци и судије "судили"....
Са суђења Францу Нојхаузену
Државни тужилац:
- Немачки рајх није могао из Србије извлачити храну, јер вам то нису допуштале наше партизанске борбене јединице.
Оптужени Франц Нојхаузен:
- Као шеф немачке привреде у окупираној Србији, одлучно и одговорно изјављујем да ми партизане и комунисте нисмо ни осећали. Ако су наша складишта била стално нападана, пљачкана и уништавана, то је била кривица Михаиловићевих људи а не паризана.
Државни тужилац:
- Ви нисте смо ратни злочинац, него и битанга! Одузимам вам реч!
_Milanche_:Vujadine nije jalta bila 1943 nego 45.Teheran je bio 1943. i tacno je da je jos od Teherana to pocelo samo Staljinovo lobiranje za Tita i Chercilova izdaja .
Слажем се са тобом.Nacionalista:Четници у Србији су чинили много грешака,најбоље би било да су прешли Дрину и помогли браћи преко који су се борили против Италијана,Немаца,усташа,балиста,Домобрана и партизана.Србија би опстала и много више Срба би преживело у Србији.
Србију су могли чувати Љотић и Недић је је позанато да је у периоду децембар1941-пролеће 1944 у Србији било свега између 500 и 800 партизана.
ПЕТОКРАКУ ЈЕР НЕ ВАЉА ОНА НЕЋЕ ПЕТРА КРАЉАeremita:НА ПЛАНИНИИИИИИИИ....
НА ЈЕЛИЦИИИИИИИИИИ....
САСТАЛИ СЕ СВИ ЧЕТНИЦИИИИИИИИИ........
САСТАЛИ СЕ ПА ГОВОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....
ПЕТОКРАКУ ДА ОБОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....
![]()