gost 331040 Domaćin Poruka 3.329 07.07.2013. u 23:19 - Cetiri tacke koje su vazne za osvajenje zene #51 Derer: al smo osetljivi... a svi na politici se loze na olju kazu ima dobre noge Kliknite za proširenje... pamtite me po pesm..nogama mojim neka hvala, ali sa tim transrodnim subjektima ne želim da imam nikakvu asocijaciju niti vezu..ma ništa
Derer: al smo osetljivi... a svi na politici se loze na olju kazu ima dobre noge Kliknite za proširenje... pamtite me po pesm..nogama mojim neka hvala, ali sa tim transrodnim subjektima ne želim da imam nikakvu asocijaciju niti vezu..ma ništa
A AZTEC Buduća legenda Poruka 27.335 08.07.2013. u 04:58 - Cetiri tacke koje su vazne za osvajenje zene #52 Nikad ne bih sebi dopustio da osvajam zenu.
KiZo Poznat Poruka 9.844 09.07.2013. u 10:05 - Cetiri tacke koje su vazne za osvajenje zene #53 Zene se osvajaju pojavom. Znaci prvo treba da se pojavis. A ako si iznad nje po statusu sama ce ti se nabacuje...
Zene se osvajaju pojavom. Znaci prvo treba da se pojavis. A ako si iznad nje po statusu sama ce ti se nabacuje...