Cestitke svim forumasima pdf teen!

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Svima treba podici spomenik sa ovog pdf-a. Koliko smo samo problema resili ljudima,a ako nismo resili barem smo dali misljenje,dok na ostalim pdfovima bi te poslali u urgentni centar za najobicniji svrab bulje! Generalno jedino mi i ovi sa kompjutera nesto radimo,ostali pdfovi mogu komotno da se zatvore i onako sluze za palamudjenje kvazi strucnjaka i amatera. najbolji smo!:)

Svima treba podici spomenik sa ovog pdf-a. Koliko smo samo problema resili ljudima,a ako nismo resili barem smo dali misljenje,dok na ostalim pdfovima bi te poslali u urgentni centar za najobicniji svrab bulje! Generalno jedino mi i ovi sa kompjutera nesto radimo,ostali pdfovi mogu komotno da se zatvore i onako sluze za palamudjenje kvazi strucnjaka i amatera. najbolji smo!:)

Da znas da se slazem!

Zato ja kad imam neki problem ako me boli glava npr., uopste ne pitam na PDF zdravlje sta da radim, popijem i sl. kad znam da ce me oni samo poslati u bolnicu, 'ebes ti to, mogli su napraviti jednu lepljivu gde pise "Preselili smo se u bolnicu u vasem gradu, o da, baas u vasem" -.-

elem,da ti napisem nesto povodom one tvoje teme
nije poenta biti fleksibilan,nego gledati i drugu stranu medalje
znaci,da li je taj neko svesno ili nesvesno uradio to sto je uradio?
ukoliko je uradio svesno,da li je imao na umu koliko ce to tebe da povredi i uvredi?

i tako ces napraviti nijanse,znaces sta od koga da ocekujes,i moci ces da otpises one koji su istinski pokvareni.

sto se tice toga da niko ne zeli da stupi u intimniji odnos sa tobom,zapitaj se kakav ti stav odajes,i kakvu poruku saljes time?

ja sam imala problem sa time,i prisla mi je drugarica sa kojom sam tek stupila u prijateljske odnose i upitala me direktno-zbog cega ti ne zelis da se mi malo bolje upoznamo?
ja sam bila kao-otkud ti to da ne zelim?
i onda mi je ona ukazala na neke moje postupke i stvarno je delovalo kao da nisam zainteresovana za ikakav vide zblizavanja.

eto,ne verujem da ovo moze da bude od neke pomoci,ali barem imas novi pravac za razmisljanje

Mozda si ti Overu nakon kratkog vremena postao previse blizak sa njima?
Ja sam npr. sa drustvom uvek za zezanje, ali dosta vremena treba da prodje da bih nekoga prihvatio kao "brata" tj. ako vidim da je neko postao dosta emocionalno blizak sa mnom, a nema mnogo poklapanja kao ja (ne slazemo se u par stvari, ponasa se kao seljak i sl.) i ja ga jos uvek ne prihvatam ili ga nikada ne prihvatam, ja cu se postepeno poceti udaljavati sa od te osobe...
Nismo svi isto emocionalno izbalansirani, neko je emotivno zatvoren, neko previse otvoren...a i ako ti smetaju neke stvari kod njih, ti lepo popricaj sa njima o tome, tako ja radim...ako mislim da ce nam se prijateljstvo svejedno syebati, ja barem zelim da otkrijem razlog njjihovog loseg ponasanja i uvek im na kraju kazem sta im smeta kod njih...tako se cak i vise zblizimo...ali treba videti koliko ko ima razumevanja...ja npr. mogu sve da razumem, ali bas sve, i u svemu losem trazim nesto dobro...
Ali znam da sam dosta puta uradio lose stvari prema drustvu, ali ne zato sto sam ja zao i los ili zato sto ne marim za njihovu dobrotu, vec zato sto sam emocionalno slab...ja sam u ovom slucaju jedan od tih sa kojima se ti ne uspevas druziti...

Malo sam pospan i ne znam ni sta pisem, ali se nadam sa sam kol'ko tol'ko nesto normalno napisao... :neutral: :P

Poslednja izmena:
elem,da ti napisem nesto povodom one tvoje teme
nije poenta biti fleksibilan,nego gledati i drugu stranu medalje
znaci,da li je taj neko svesno ili nesvesno uradio to sto je uradio?
ukoliko je uradio svesno,da li je imao na umu koliko ce to tebe da povredi i uvredi?

i tako ces napraviti nijanse,znaces sta od koga da ocekujes,i moci ces da otpises one koji su istinski pokvareni.

sto se tice toga da niko ne zeli da stupi u intimniji odnos sa tobom,zapitaj se kakav ti stav odajes,i kakvu poruku saljes time?

ja sam imala problem sa time,i prisla mi je drugarica sa kojom sam tek stupila u prijateljske odnose i upitala me direktno-zbog cega ti ne zelis da se mi malo bolje upoznamo?
ja sam bila kao-otkud ti to da ne zelim?
i onda mi je ona ukazala na neke moje postupke i stvarno je delovalo kao da nisam zainteresovana za ikakav vide zblizavanja.

eto,ne verujem da ovo moze da bude od neke pomoci,ali barem imas novi pravac za razmisljanje

Mozda je htela da budete vise od prijateljica :per: a ti tako. :(

Meni jednom Over rekao da posetim psihologa

fala brate Overe, poeto njivilizma

p.s. a najjače je što Over stvarno roka savet za savetom kad mu zatražiš

p.s. s. i da, što se pomoći tiče, samo sam jedanput istinski pomogao, do neke mere

p.s.s.s. i da, smatram da - ako neka pomoć već postoji, onda je to kad dodješ na forum i lupetaš gluposti, bude dobrih fazona, pa se i nasmeješ... dakle forumši oraspolože, zato ja kažem da je kul forum, meni je prekratio jedno dosadno leto

a to psihološko sranje ostavite po strani, molim vas

Bravo Kolubo,otkrio si Ameriku,vau kako si pametan. Ocigledno si glup kao noc jer ne znas sta su pravi prijatelji i oni se ne nalaze tek tako. Imam tonu poznanika koji mi ne sluze ni za **** koji gledaju samo kako noz u ledja da ti zabodu. prijatelj je vise od druga. Cisto sumnjam da postoji danas pravo prijateljstvo!

Bravo Kolubo,otkrio si Ameriku,vau kako si pametan. Ocigledno si glup kao noc jer ne znas sta su pravi prijatelji i oni se ne nalaze tek tako. Imam tonu poznanika koji mi ne sluze ni za **** koji gledaju samo kako noz u ledja da ti zabodu. prijatelj je vise od druga. Cisto sumnjam da postoji danas pravo prijateljstvo!

Prvo sam pametan, pa glup...:hahaha:

Odluči se dečko...;)

Pa nemoguće da nemaš ni jednog prijatelja...:think:

Ustvari ima tu neke logike, možda i jeste danas ''prijateljstvo'' interes...

Back