Cestitanje nove godine.

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Posto sam u prilici da radim u kolektivu u kom ima poprilicno zena a pomenutim sam i sef predstoji mi navala zenskog cestitanja nove godine sa svakojakim aspiracijama pocev od onih cisto poslovnih pa do onih emotivno poslovnih.Moj stav po tom pitanju je opstepoznat( ne volim te ceremonijalne poljupce i cestitke a i zna se kako zene dolaze do privilegija) dakle provaljene su. :Sve to u njihovim ogranicenim umovima daje kontraefekat po sistemu ono sto im je zabranjeno to im je najizazovnije pa me svake nove godine saleti copor kolektivne zenskadije sa namerom da me ******e alijas cestitaju. Ja sam protivnik ljubakanja ( znate i sami sta zenama sve trpaju u usta):whistling: pa sam ovih dana dao predpraznicno upustvo kandidatkinjama koje imaju nameru da i pored mog protivljenja i zabrane krenu u akciju cestitanja .Upustvo je kratko i jasno i glasi Koleginice ako vec ne mozete da se suzdrzite od cestitanja skinite vase gace da vam cestitam novu godinu.

Ne salecu one mene zbog kamenog srca nego zbog mog kamenka , dobar glas se daleko cuje.

how-to-draw-fred-flintstone_1_000000000378_5.jpg

:mrgreen:

ne spadam u taj prvi red ljudi kojih se drugi sete kada žele sa nekim da razmenjuju čestitke, da podele radost...
niti jednu sms čestitku nisam dobio godinama.

to sms čestitanje (najčešće c/p porukama) je najgori mogući vid licemernog patetičnog bullshita, negde još i stepenicu iznad formalnog i uglavnom neiskrenog fejsbučkog čestitanja rođendana.

Posto sam u prilici da radim u kolektivu u kom ima poprilicno zena a pomenutim sam i sef predstoji mi navala zenskog cestitanja nove godine sa svakojakim aspiracijama pocev od onih cisto poslovnih pa do onih emotivno poslovnih.Moj stav po tom pitanju je opstepoznat( ne volim te ceremonijalne poljupce i cestitke a i zna se kako zene dolaze do privilegija) dakle provaljene su. :Sve to u njihovim ogranicenim umovima daje kontraefekat po sistemu ono sto im je zabranjeno to im je najizazovnije pa me svake nove godine saleti copor kolektivne zenskadije sa namerom da me ******e alijas cestitaju. Ja sam protivnik ljubakanja ( znate i sami sta zenama sve trpaju u usta):whistling: pa sam ovih dana dao predpraznicno upustvo kandidatkinjama koje imaju nameru da i pored mog protivljenja i zabrane krenu u akciju cestitanja .Upustvo je kratko i jasno i glasi Koleginice ako vec ne mozete da se suzdrzite od cestitanja skinite vase gace da vam cestitam novu godinu.
bar da bude konkretno :lol:
ni ja ne volim ******ljenje i protokolarno, izveštačeno, odglumljeno željenje sve najboljeg

Da biste situaciju drzali pod kontrolom morate dobro da upoznate zensko poimanje stvari i stanje na terenu.Elem bambusao sam jednu trtastu pripravnicu i u zaru" borbe":zelenko2: pljesnuo sam je bas jako po guzi.Ciknula je tako silno ( ok mozda sam je ipak malo jace predozirao) Ukorila me je besnim tonom da to vise ne radim jer ne zeli da joj se vide modrice po guzi.:zroll: Zacudjen ovom zamerkom odmah sam shvatio da postoji i neko drugi u kombinaciji ko vrsi inspekciju njenih golih guzova.Sledeci put sam je bambusao opreznije i bez pljeskanja kad usred posla stize vapaj " Udri me sto jace , sta cekas.Oprezno sam je pljesnuo onako upolovaceno kad ona zacvili , " jace udri sta sabotiras , kao da nisi rucao":grudvanje3:E tad sam je tako ispljeskao po golim guzovima da joj je guza bila crvena kao semafor.Danima mi se posle toga zalila da je sve boli ali ni jednog trena nije rekla da to vise ne radim.
Dakle kod zena vazi drugo pravilo , njihovo" ne" ustvari uvek znaci "da".

Back