Čestitamo, Trepča registrovana kao akcionarsko društvo

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel' predsednik sazvao hitnu sednicu saveta za bezbednost neznamnijačega?
Očekujem da uputi oštar protest okupljenim novinarima (obraćajući se njima kao da su oni Šiptari) i da potvrdi našu spremnost da istrajemo na eUropskom putu i da će Srbija braniti mir po svaku cenu (svaku), te da nas otimanje tamo nekog preduzeće sigurno neće uvući u neku konflikt.
"Mir nema alternativu i ja čestitam narodu Srbije na pametno izabranom putu u Eu, gde nas čekaju raširenih ruku, jer - samo im mi još falimo".
Bar tako reče ona Francuska ministarka...

Puko je nas predsednik, sam je sebe unistio, protesti vise nisu potrebni:D

Greška.
Smotru će izvršiti Brnaba i Vulin.
Lezbejka i Nesposobni.
E, moja Srbijo...
Kakve vodje - takva i vojska.

6d56f9abbc04da38c59dba2d1577051c.jpg

Puko je nas predsednik, sam je sebe unistio, protesti vise nisu potrebni:D

Па сад ако добије Путина на телефон можда и преживи. Народ Србски много воли Путина па ако он народ лепо замоли веруј ми већина народа у Србији неће дирати господина. На шта је спао један од најенергичнијих проевропљана (чак је и Ђинђића надмашио), на евроазијску унију. цццц...

Vucic se polako vraca na onaj Glina Level

inace vi svi mnogo pametni sta bista uradili

realnost je da Siptari rade sta hoce jer ih podrzava SAD i mi im ne mozemo nista

ali umesto ponizavanja bolje tihi ignor

i cekamo bolja vremena pa i Amere u zdravlju da ispratimo jednog dana

Ал са еуРопског пута не одступамо?

taj put nastaviti trolovati kao i do sad i okrenuti se majcici Rusiji i Kini

To ako uradite nestaće zemlje Srbije. Ovi koji vam se sakupljaju oko zemlje nisu ni Osmanlije ni komunisti ni nacionalsocijalisti, iza ovih ne ostaje ni kamen na kamenu. S tim, da od svog nastanka, prvi put država Srbija nema otvorenu pomoć ni od jedne ozbiljne države u svijetu.

taj put nastaviti trolovati kao i do sad i okrenuti se majcici Rusiji i Kini

Ти заиста верујеш да Вучић тролује пут ка Европи. Далеко си ти од истине. Нас Србе Европа неће! Ми Срби морамо без Европе, не зато што смо ми то изабрали, ми смо изабрали Европу и фанатично се трудимо али џаба. Морамо даље, без Европе, ходати према Евроазији били ми готови или не, јер не можемо само лећи и умрети.

To se zove koncept svojine koji je tebi očigledno nepoznat. Po tvojoj ustaškoj logici, kompanija koja otvori ogranak u nekoj drugoj zemlji nije vlasnik tog ogranka jer njena matična država nema kontrolu nad drugom državom iz koje potiče pomenuti ogranak.

Kad bi Trepča za titularnog vlasnika imala bilo kog drugog osim Republike Srbije, onda bi tvoja logika imala smisla. Ovako ona postaje predmet eventualne sukcesije...

.

Ово постаје стварно досадно.

По ко зна који пут их Шипци налљугају,

а онда се ови наши испрангијају по медијима и наставе као да се ништа није десило.

Како неко уопште може да верује да овако безидејна власт може било шта добро да донесе Србији.

Оно, када неко води кампању "будућност Србије", а сваки други дан му Шиптари завуку.

Ето, колико је далековид...

.

Vucic se polako vraca na onaj Glina Level

inace vi svi mnogo pametni sta bista uradili

realnost je da Siptari rade sta hoce jer ih podrzava SAD i mi im ne mozemo nista

ali umesto ponizavanja bolje tihi ignor

i cekamo bolja vremena pa i Amere u zdravlju da ispratimo jednog dana

Pa za početak,ne bih poklonio sve srpske institucije šiptarima,kao AV briselskim sporazumom.Ukineš svoje sudove,policiju,školstvo i privredne subjekte,postaviš šiptare na granice,daš im pozivni broj i posle kukaš kad dođu na svoje,tj. na ono što si im sporazumom dao.

Back