Cestitamo! Bakir Izetbegovic dobio unuku Milicu Popovic.

Ne vidim sta je to politika u privatnom zivotu Izetbegovicove cerke.

jeste politika jer Bakir Izetbegovic propagira mrznju i netrpeljivost protiv Srba, kad ono udala mu se cerka za Srbina, i rodila srpkinju Milicu :)

Secam se kako bi na muslimanskim sajtovima kacili i slikali iz svih uglova srpkinje koje su se udavale za muslimane i prihvatale Islam i to isticali kao superiornost islama nad Hriscanstvom

Kad ono sad kad se cerka prvog u bosnjaka udala za Srbina i rodila Milicu - nigde ni reci

Ali mi Srbi smo sirokog srca prihvatamo sve koji nas prihvate

Zato Dedu Bakiru i Nani Sebiji zelimo sretno rodjenje unuke Milice sa sledecom pesmom :)

Ah mašala velikih muslimana. Reisova kćerka udata za Vedrana, Bakirova za Gligorija.

I posle kazu - nisu Srbi :mrgreen:

Poslednja izmena:
jeste politika jer Bakir Izetbegovic propagira mrznju i netrpeljivost protiv Srba, kad ono udala mu se cerka za Srbina, i rodila srpkinju Milicu :)

Secam se kako bi na muslimanskim sajtovima kacili i slikali iz svih uglova srpkinje koje su se udavale za muslimane i prihvatale Islam i to isticali kao superiornost islama nad Hriscanstvom

Kad ono sad kad se cerka prvog u bosnjaka udala za Srbina i rodila Milicu - nigde ni reci

Ali mi Srbi smo sirokog srca prihvatamo sve koji nas prihvate

Zato Dedu Bakiru i Nani Sebiji zelimo sretno rodjenje unuke Milice sa sledecom pesmom :)

Burazer mi je u vezi za Svabicom ili ce i on dobiti temu ovde.

Ako je srecna za muzom sve je okej i njena stvar.

Да, али твој буразер и Бакир нису исто. Твој буразер не ради оно што Бакир ради. А што се мене тиче, ја Милици желим све најбоље, као и њеним родитељима. Ни Бакиру не желим ништа лоше, ја бих највише волео да се и он ослободи џихадизма и да се врати у ону кућу у којој су му и преци били. То желим и свој нашој браћи у БиХ.

Sta ce biti ako ona njega prevede na Islam i on se bude vabuo Muhamed?

Evo Bakir im kucu rezerviso

pa ako se to desi ne daj Boze - bice Srbi islamske veroispovesti :) jer ako promenis veru narodnost se ne menja sa tim se radjas.

Al za sada , posto je koliko cujem zet Gligorije izbosne , a i zive u Holandiji - sanse za tako nesto su jako male.

Drugo, baketova mala Jasmina, koliko citam je dogugodisnja rokerka sto znaci da i njoj samoj islamska kultura nije prihvatljiva vec vise ova zapadna.

Sto se tice Bakira - Bakir-beg koliko znam ima milijarde, tako da mrho morace za zeta i cerku mu jedinicu malo vise da se otvori od te kucice sto si je ti stavio - npr neku kucicu na poljinama od 2000 kvadrata da napravi tako nesto :mrgreen:

npr ovako nesto :mrgreen:

thumb.php

Poslednja izmena:
Vec je Bakirov zet promijenio ime odbacio Gligorija u Zakerija a to i nije bas neko bosansko ime nego ko zna cije valjda arapsko

Ako ovako nastavi Srba ce nestati prije nego se ocekivalo

Nije odbacio, i dalje se zove Gligorije, samo je dodao to drugo ime koje nema veze sa arapskim ili muslimanskim svetom. Uzgred, Srba će uvek biti, a šaka jada oko nas je ta koja mora da brine o nestanku. Recimo, kao što si ti nestao iz BiH.

Vec je Bakirov zet promijenio ime odbacio Gligorija u Zakerija a to i nije bas neko bosansko ime nego ko zna cije valjda arapsko

od juce smo bogatiji za jos jedno SRPCE - Milicu Popovic od majke Jasmine i oca Gligorija :mrgreen:

Ja sam 100% siguran da je Bakir ako nista drugo zbog politike pokusao sve sto je u njegovoj moci da spreci jedinicu Jasminu da se uda za Gligorija. Da je ucenjivao, pretio , plasio, nudio pare i sva zemaljska blaga - ali dzabe LJUBAV JE POBEDILA

Sve je to Nele legenda vec predvideo i opevao :)

Poslednja izmena:

Немој се радовати пропасти свог рода. То није људски, а ни Бог то не воли. Видиш, нас Христос не одваја од нашег рода, а вас Алах одваја од вашег рода и везује са неким другим. И још вас учи мржњи према вашем роду. Ти сам види шта је боље.

Иначе, Милица је много лепо име.

Мрхо, само се ти теши. Дете се зове Милица па ти види... Машала и нека је хаирли целој фамилији.

Zaharije ,Zakarije,Isidor,Nestor su stara biblijska imena ,Zastupljena nekada masovno ,danas zbog pomodnosti izcezavaju, Nema vise ni Dragisa ,Jovanki ,Moj deda je imao ime ISIDOR,

Back