Česima od ulaska u EU pre dve godine ubrzano raste životni standard

Шта ме збуњује? Који је то подвиг оставити све за собом и похитати ка пуњењу стомака? Па то раде и они несретни Курди по камионима. Одлазак из земље ми је буквално на дохват руке. Али ми не пада на памет да тако нешто урадим. Такви као ти су ми на последњем ступњу друштвене лествице и лествице поштовања. Нешто налик скакавцима. Има и нас којима се смисао живота не налази у напуњеном дебелом цреву већ и у породици, пријатељима, пореклу, осећају заједништва са друштвом у којем си рођен.

untouchable:
Ниси ни ти отишао да "видиш света" већ си постао гастарбајтер, што се да закључити из твојих постова. Који је то успех, извини молим те?

Bato, kazu neki mudri narodi, sto vise zemalja i kultura upoznas, to si pametniji..........

Priznaj da nisi odmakao dalje od seoske stocne pijace ili vasara u susedno selo.... :D

Olaksaj sebi, zaplaci nam na ramenu, bice ti lakse..........reci:"tako bi zeleo da vidim, makar jednom u zivotu, Pariz ili Rim....ali nemam pasossssss:.........."

Shvaticemo, pa nasi smo........Srbi smo

untouchable:
Шта ме збуњује? Који је то подвиг оставити све за собом и похитати ка пуњењу стомака? Па то раде и они несретни Курди по камионима. Одлазак из земље ми је буквално на дохват руке. Али ми не пада на памет да тако нешто урадим. Такви као ти су ми на последњем ступњу друштвене лествице и лествице поштовања. Нешто налик скакавцима. Има и нас којима се смисао живота не налази у напуњеном дебелом цреву већ и у породици, пријатељима, пореклу, осећају заједништва са друштвом у којем си рођен.
Ti si promasen slucaj.Lazes samog sebe.

untouchable:
Дечкић, ко прави опасан подвиг од путовања види се на овој теми - ти и овај гастарбајтер. Не знам како то да објасним осим неким комплексима, највероватније из детињства.

Ma to ti i pricham, nije nista strasno , ne boli...........probaj, evo, bar do Beograda :D :D :D

untouchable:
Дечкић, ко прави опасан подвиг од путовања види се на овој теми - ти и овај гастарбајтер. Не знам како то да објасним осим неким комплексима, највероватније из детињства.
Brale meni je pasos ispecatiran kao slikovnica.I to mnogo ranije pre nego sam definitivno digao sidro.

Kohen:
Ma to ti i pricham, nije nista strasno , ne boli...........probaj, evo, bar do Beograda :D :D :D

Тужан је твој живот, дечкић. Не био ти у кожи. Еј, па ти би да се преко форума убеђујеш са непознатим људима ко је више путовао. :sad:
Слично важи и за овог гастарбајтера. Али треба оправдати трпљење осећаја неприпадања, одбачености, презриве погледе којима је изложен од стране домородаца којима је отео посао. Није то лако трпети, сигурно.

untouchable:
Ок, ако ти је лакше, теши се, па макар и на мој рачун.
Hajde ovako.Kakvu korist Srbija ima od tebe?Kako ti konkretno doprinosis Srbiji.To je ujedno pitanje za sve one koji pljuju po onima koji su imali srece da odu iz Srbije.Onima koji se kunu i Rusiju i Belorusiju.Sta to Srbija ima od vas koji ste ostali dole.Sta konkretno?

untouchable:
Тужан је твој живот, дечкић. Не био ти у кожи. Еј, па ти би да се преко форума убеђујеш са непознатим људима ко је више путовао. :sad:
Слично важи и за овог гастарбајтера. Али треба оправдати трпљење осећаја неприпадања, одбачености, презриве погледе којима је изложен од стране домородаца којима је отео посао. Није то лако трпети, сигурно.

:D :D :D :D :D :D

Nikako da kazes, da li si video nesto sem Srbije???
Prost odgovor, bi odmah sve pojasnio..........................

Mislim, ne krivim ja tebe, ti bi , kao svaki normalan covek voleo,,,,,,,,,ali , godine ksenofobije, straha od zapada, izolacije, ucinile su da se kod tebe, u kori malog mozga, stvorila neka blokada................moras to da prevazidjes, a ne da svoju nesrecu , guras pod parolom :"Ja sam PatriJota, i prezirem mrski zapad, i sve sto nije moje selo ravno.."

untouchable:
Jos jedan biser.Pa meni su prijatelji bas ti domoroci koji su me prihvatili kao normalno ljudsko bice :-D Da nisi ti u krvnom srodstvu sa Seseljem?Samo mi je zaista neprijatno kad dodjem u Srbiju pa mi prijatelji svaki dan kazu blago tebi sto si otisao.Zaista neznam sto mi to govore 8)

untouchable:
Ја у Србији радим и овде плаћам порезе. Довољно конкретно?

Posteno................i treba da se radi, Srbija da se izgradi...........

Evo, i ja placam poreze, odra mi kozu drzava , ali ako.........ne zalim se.......
Ali , ja sam privatnik, i te poreze stvarno licno ja zaradim i platim ..........

A ovi , sto rade , satro na minimalcu , i placaju porez i doprinos 3400 din, neka zadrze za cokoladu...............

Nego , da se vratimo na temu.........zasto sposobni, mladi, ekspeditivni , napustaju Srbiju , i ostavljaju je na milost i nemilost Radikalskim glasacima????

Back