CeSID: Demokrate i naprednjaci izjednačeni u Srbiji, mali odlučuju!

• Začetnik teme Začetnik teme Halix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na izborima sve moze da zavisi od jako malog broja glasaca...

Npr. Vozdovac... Da su LDP i G17 usli - slika bi bila na strani DS... Posto nisu... pobedi SNS... A da su usli bas svi pa cak i SRS, mislim da bi opet bilo nereseno...

Ali cinculirati oko toga da li neka stranka stize do 4,2 ili 5,1 %... ne moze se proceniti.

Malo mi cudno lici (to sa ljubazne strane... sa neljubazne bih rekao - prepotentan) Nikolicev poziv DS-u 'da se odreknu malih i da postanu... verovatno manjinski partner'... Nece jos dugo da bude situacija da on moze sam da diktira DS-u bilo sta nalik tome...
Pogotovo ako se iz njegove izjave cuje da nece da se bakce sa malim strankama - da li je i DSS za njega - mala stranka?
A i ne desava se kod nas da se neko drugi slusa. DS je okupio prilicno dobitnu kombinaciju nekih manjih i manjinskih stranaka sa kojom je vec 2 puta bio i na republickim izborima i ne vidim veci razlog da bi se to menjalo.

Nego... SNS... cini se da se polako ali sigurno nazire razlog postojanja SNS. Cini se da se promalja Nikolicevo 'ja pa ja'. Da bi republicki izbori uopste bili, da bi vlada bila srusena u skupstini, posto sama nece pasti, moraju da dobiju jedno 30 poslanika.
LDP nikad nece rusiti DS, pa taman ovi bili sa SPS. A SRS, SNS, DSS imaju tek 110 poslanika ili tako nesto.

Ocekujem i da se G17 vrati DS-u, posto sami nisu sila. Pogotovo sto akcije, pa i uz svo uvazavanje kriza i prilika, nisu tako sjajne kao sto je trebalo da budu.

DS moze da dobijanjem statusa kandidata za EU, pre izbora 2012te, da ojaca sebe a da oslabi neke druge. Najvise SRS i DSS jer su oni jedini ostali tvrdo protiv EU. Mozda od toga i SNS dobije poneki glas, ali DS svakako moze da profitira. U sustini funkcionalno. Jes' da premijera zovu Deda mraz, ali ideja je da drzava funkcionise slozno, zar ne?

Idealno bi bilo da u momentu priblizavanja EU budu izbori, i da DS i LDP naprave vladu... To je ovaj put zamalo propalo... za samo 3 poslanika...

Sa druge strane, u slucaju odmicanja od EU bi imali jako sarenu situaciju. SNS je poceo da obecava 'evropu ali posteno'... da se sad odricu toga... nema vise rasta u birackom telu. Okrenuli bi se tradiciji, gde su vec SRS i DSS.
I onda na to drustvo treba da dodamo SPS, manje vise reformisan.
Ne vidim kako bi se oni dogovorili da podele mesta predsednika, premijera, zamenika premijera i predsednika skupstine. Za ministra za KiM bi bila bitka do poslednje kapi krvi. Tri tvrda kandidata, verujem da se SPS ne bi petljao. I kome ostaviti policiju? I sve ostale cije, bije...
Pa jos ako se Seselj nekim cudom vrati? To moze da ostavi biracko telo starog SRS pola pola. Ipak je Seselj mnogo jaca licnost na tv nego mirni (ali i kiseli) Nikolic.

Узјурцала се европска џамбо држава па пушта шенген, пушта и споразум.Зашто кад има подобну власт , а од скоро и подобну проевропску опозицију.

Нешто им треба.Биће да је то успостављање добросуседских односа са Косовом.

И то ће бити проба за нове опозиционе европејце, а биће ускоро.Тада ће се разбистрити све.

Узјурцала се европска џамбо држава па пушта шенген, пушта и споразум.Зашто кад има подобну власт , а од скоро и подобну проевропску опозицију.

И то ће бити проба за нове опозиционе европејце, а биће ускоро.Тада ће се разбистрити све.

па кад њиови пулени и екстра знанствени стручњаци???? разбуцали економију - шта друго могу да понуде а да то не оде на кипар?

малко јадно, ел да

па кад њиови пулени и екстра знанствени стручњаци???? разбуцали економију - шта друго могу да понуде а да то не оде на кипар?

малко јадно, ел да

За Кипар је стручњак Динкић, њега да питаш ди су наши новци.

За Кипар је стручњак Динкић, њега да питаш ди су наши новци.

па и да га питам неверујем да ће да ми каже :zper:

али су махери за продају магле и празних демокртских лажи

а још кад кажу октобра 2000те дошла слобода - врхунац кретенизма

па и да га питам неверујем да ће да ми каже :zper:

али су махери за продају магле и празних демокртских лажи

а још кад кажу октобра 2000те дошла слобода - врхунац кретенизма

Демократски кризни штабови са демократским машинкама и демократским мафијашима.:roll:

То се сада модерно тако каже, мораш да пратиш трендове .

Дали су нам шенген да се народ замајава тиме док је у току расправа пред међународним судом о питању Косова.

После силних уцена дају нам и да грицнемо шаргарепу.
carrot_and_stick_e8d0c515-16a3-48cf-9c18-84b39f875b0a.jpg

Дали су нам шенген да се народ замајава тиме док је у току расправа пред међународним судом о питању Косова.

После силних уцена дају нам и да грицнемо шаргарепу.
carrot_and_stick_e8d0c515-16a3-48cf-9c18-84b39f875b0a.jpg

не заборави фарму и великог брата + грандошизију, дар свакако

CeSID: Demokrate i naprednjaci izjednačeni u Srbiji, mali odlučuju!

On dodaje da bi bloku koji bi predvodili naprednjaci u dolasku na vlast problem mogli da naprave radikali.

- Savezu Vojislava Koštunice i Tomislava Nikolića radikali mogu da naprave veliki problem ako pređu cenzus. Jer, ako uđe u parlament, SRS neće prihvatiti nikakvu saradnju sa naprednjacima i onda će njihovi glasovi biti bačeni.

Nazalost ovde su u pravu

Само ме чуди ко овим даје шансу да објаве своје прогнозе. Њима треба омогућити само да отворено и без увијања износе своје страначке ставове, а не као непристрасне прогнозе. Ево питања па нека прогнозирају: Да ли би радикалима требала икаква коалиција за формирање владе ако се Војо појави у Србији?

Back