Ceo Beogradski univerzitet nije dobio platu, Ministarstvo prosvete uputilo mejl dekanima!

Ја сам чуо да су 5ту гимназију ОСКАТИЛИ..свима поделили Отказе.
Чак су и једној старијој Профсорки.3 Месеца пред Пензију,уручили Отказ.

To su bili oni koji su imali ugovor na određeno vreme.
Za tu stariju ne znam.

javi mi kad bude gotova da procitam program

za sad nemate nista bukvalno nista

sutra da budu izbori ne ispunjavate nijedan uslov da bi ucestvovali na njima zbog sopstvene nesposobnosti

Циљ листе је да се направи прелаз од годину дана након пораза ненародне издајничке власти.

После тога, расписују се избори, где ће политички субјекти сукобљавати програме. Сада је програм смена издајничке, накарадне, корумпиране, лоповске, криминалне банде која је украла државу.

А што се конкретизације горенаписаног тиче, чекамо да буду расписани избори, па ћеш све имати написмено, као и имена угледних личности.

Не пре расписивања.

Циљ листе је да се направи прелаз од годину дана након пораза ненародне издајничке власти.

После тога, расписују се избори, где ће политички субјекти сукобљавати програме. Сада је програм смена издајничке, накарадне, корумпиране, лоповске, криминалне банде која је украла државу.

А што се конкретизације горенаписаног тиче, чекамо да буду расписани избори, па ћеш све имати написмено, као и имена угледних личности.

Не пре расписивања.

kako ces da smenis vlast kad nisi ni formirao listu za izbore?

dal ti uopste kapiras kako demokratija funkcionise?

Наведи ми једну странку која је формирала листу пре расписивања избора.

А поред тога, наведи ми једну странку која је формирала и објавила листу пре скупљених потписа за кандидовање листе.

Наведи ми једну странку која је формирала листу пре расписивања избора.

А поред тога, наведи ми једну странку која је формирала и објавила листу пре скупљених потписа за кандидовање листе.

mnoge tj skoro sve

DS DSS SNS G17+

Razlog? Treba vremena da se sve napravi

Ne goji se prase uoci Bozica

Ја сам чуо да су 5ту гимназију ОСКАТИЛИ..свима поделили Отказе.
Чак су и једној старијој Профсорки.3 Месеца пред Пензију,уручили Отказ.

to je u kapitalizmu normalno

ako ne dolazis na posao dobijes otkaz

ti mesas babe i zabe

predizborna lista se formira pred izbore

Ali se stranka/pooret, infrstruktura iste pravi daleko pre

Vi bre nista nemate

Студенти имају инфраструктуру која се гради већ 9 месеци.

Бољу него било која друга политичка организација у земљи.

Нису формално регистровани у регистру политичких партија, јер за истицање листе на изборима то није потребно. Група грађана може да истакне листу без проблема.

ЛИста се објављује за све учеснике избора тек после скупљених 10 000 потписа. Нико пре тога не објављује имена и распоред кандидата. Нико. Ни СНС.

Студенти имају инфраструктуру која се гради већ 9 месеци.

Бољу него било која друга политичка организација у земљи.

Нису формално регистровани у регистру политичких партија, јер за истицање листе на изборима то није потребно. Група грађана може да истакне листу без проблема.

ЛИста се објављује за све учеснике избора тек после скупљених 10 000 потписа. Нико пре тога не објављује имена и распоред кандидата. Нико. Ни СНС.

pravno gledano vi nemate nista

ti ocito ne kapiras kako funkcionise kapitalizam kako demokratija kako privredna delatnost

da poslujes moras da otvoris firmu

da ucestvujes u politickom zivotu i dobijas glasove mora sda registrujes pokret/stranku

Vi taj elementarni uslov za ucestvovanje u politickoj utakmici niste ispunili tj ne ispunjavate

To pokazuje vasu nesposobnost i neozbiljnost

Da ste zaista ozbiljni da zelite da se bavite politkom i smenite vlast na izborima davno bi taj vas pokret ili stranka bio formiran

Trazite izbore a sutra vucic da ih raspise vi ne mozete da ucestvujete na njima paceri!

pravno gledano vi nemate nista

ti ocito ne kapiras kako funkcionise kapitalizam kako demokratija kako privredna delatnost

da poslujes moras da otvoris firmu

da ucestvujes u politickom zivotu i dobijas glasove mora sda registrujes pokret/stranku

Vi taj elementarni uslov za ucestvovanje u politickoj utakmici niste ispunili tj ne ispunjavate

To pokazuje vasu nesposobnost i neozbiljnost

Da ste zaista ozbiljni da zelite da se bavite politkom i smenite vlast na izborima davno bi taj vas pokret ili stranka bio formiran

Trazite izbore a sutra vucic da ih raspise vi ne mozete da ucestvujete na njima paceri!

Група грађана кад излази на изборе, формира се са 10 оснивача по расписивању избора.

Шта ту није јасно?

Студентски покрет није политичка странка нити ће бити.

javi mi kad bude gotova da procitam program

za sad nemate nista bukvalno nista

sutra da budu izbori ne ispunjavate nijedan uslov da bi ucestvovali na njima zbog sopstvene nesposobnosti
Програм ћемо преписати од СНС :mrgreen:
Није проблем програм, него његово спровођење ;)

Група грађана кад излази на изборе, формира се са 10 оснивача по расписивању избора.

Шта ту није јасно?

Студентски покрет није политичка странка нити ће бити.
Сврби их да студенти објаве своје кандидате, да би што пре кренуло поливање гов.нима по информерима ;)

Ne, ne kapiramo

Ti i Vučić ćete nam objasniti šta je demokratija.

Nego da pitam ja tebe nešto, hipotetički,

Kako će izlgledati Srbija prvi dan posle AV, probudimo se i njega jednostavno nema,
pokupio se i pobegao, nestao, oteli ga vanzemaljci, razboleo se ozbiljno i ne može da obavlja funkciju duže vremena, šta god, nije bitno.
Šta bi se desilo i kako bi funkcionisala Srbija.

Sebi daj odgovor na to pitanje pa se posle zapitaj šta ti braniš, kakav sistem i kakvu državu

Back