Ceo Beogradski univerzitet nije dobio platu, Ministarstvo prosvete uputilo mejl dekanima!

kad nemas argumente da me pobedis u diskusiji uvek ti je lakse da okrenes na licno vredjanje

Zato i gubite svaki put na izborima

Jer ne vidite ono sto ja vidim

Kakve argumente kada lažeš kako zineš

Ti ne shvataš koliko si postao toksični rasadnik laži i manipulacija, lakše ti je slagati nego reći dobar dan.

Poslednja izmena od moderatora:

Ceo Beogradski univerzitet nije dobio platu, Ministarstvo prosvete uputilo mejl dekanima!​

Profesori i naučnici istraživači Univerziteta u Beogradu nisu dobili drugi deo plate, saznaje Nova.rs. Kako kažu profesori, zarada je trebalo da legne na račune zaposlenih 7. i 22. avgusta, međutim drugi deo je, za sada, izostao.

Pogledajte prilog 1775923

Dekan Hemijskog fakulteta u Beogradu prof. dr Goran Roglić potvrdio je za Nova.rs da zaposleni beogradskog univerziteta nisu dobili drugi deo plate koji je trebalo da „legen“ 22. avgusta.

Ističe da su dekani dobili mejl od Ministarstva prosvete u kom ih obaveštava da će plata biti u dva dela i to 7. i 22. avgusta. Međutim, drugi deo još nisu dobili.

„Tačno je, novac još uvek nije uplaćen. Po informacijama koje smo dobili od Ministarstva prosvete početkom meseca, plata je trebalo da bude uplaćena 22. avgusta, ali još uvek nije uplaćena. To je bio petak, međutim nema uplate ni danas“, kaže dekan Roglić.

Očekuje da drugi deo zarade bude uplaćen do petka jer kako kaže, nema razloga da bude drugačije.

„Plata kasni, ali ne razmatram mogućnost da je uopšte ne dobijemo. Nema razloga za to. Prošli mesec je uplaćena na vreme. Tako da niko od nas nije dobio platu. Dobili smo mejl od Ministarstva u kom su nas obavestili da će isplata sredstava koja se obezbeđuju iz budžeta Republike Srbije biti izvršena 7. i 22. Videćemo do petka šta će biti, mada ne znam šta bi bio razlog kašnjenja uplate“, kaže sagovornik Nova.rs.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...-ministarstvo-prosvete-uputilo-mejl-dekanima/

Blokaderski plenum izglasao je Misu Baculova za rektora univerziteta.

Nek se jave blokaderima za drugi deo plate...
Мислим да ниси баш скапирао вест.
Не уплаћују плату блокадери већ Министарство просвете.
А они, гле чуда, рекли да ће да уплате, па слагали. Баш изненађујуће :mrgreen:

gde god vi blokaderi dodjete samo haos i rasulo pravite

kazi mi gde ste sta nesto dobro uradili

samo patnju ljudima nanosite i donosite

navedi primer

Pazi ti otvaraš temu kako Ministarstvo nije uplatilo redovnu platu Univerzitetu u Beogradu, iako sad redovno obavlja svoje poslove, a i sami su naveli da će uplatiti 22.8.

I sad, umesto da zaključiš kako Ministarstvo ne sprovodi svoje sopstvene odluke, ti pišeš kako blokaderi rade haos ! :)

Мислим да ниси баш скапирао вест.
Не уплаћују плату блокадери већ Министарство просвете.
А они, гле чуда, рекли да ће да уплате, па слагали. Баш изненађујуће :mrgreen:
Nemaju novca. Na svim frontovima se isisava, režim je trenutno u panici jer troškovi prevazilaze prihode.

Sve sto vi vblokaderi strokaderi imate da ponudite narodu je nasilje, mrznja podele.

To ste pokazali za ovih 10 meseci.

Pa vi cete uskoro oci medjusobno vaditi jedni drugima.

Policija ce uskoro morati da vas razdvaja da se ne pokoljete medjusobno.

To je zato jer ste maksimalno ostrasceni i iskljucivi. Ne priznajte nikome da ima pravo na sopstveno misljenje, ne prihvatate bilo kakav kompromis.

Original ste komunjare udbasi iz 1945. po stavovima i odnosu prema tudjim misljenjima i idejama.
ха ха ха.
Ми смо бре сви ко један-сви за једног-један за СВИ.
нЕ МОЖЕТЕ Ви мАЊИНО ДА тероришете Већину..
то једноставно нема Прођу,ви сте стављени на Милост и Немилост нама Блокадерима.
Ми да одустанемо нећемо од наших ПРАВЕДНИХ Захтева.

Nemaju novca. Na svim frontovima se isisava, režim je trenutno u panici jer troškovi prevazilaze prihode.

svim blokaderima profesorima treba uskratiti plate i uruciti otkaze

ko nece da radi, bilo gde na svetu dobija otkaz svakako ne prima platu

Samo ljudi koji dolaze na posao i rade ono za sta su angazovani imaju pravo na platu.

Samo ljudi koji dolaze na posao i rade ono za sta su angazovani imaju pravo na platu.
Ne čitaš šta pišem.

Nema novca u budžetu. Ministarstvo nema uslova da isplati sve plate, i zato plata kasni, zato Expo stoji.

I kliker bi pokvarili, a kamoli državni budžet.

Ne čitaš šta pišem.

Nema novca u budžetu. Ministarstvo nema uslova da isplati sve plate, i zato plata kasni, zato Expo stoji.

I kliker bi pokvarili, a kamoli državni budžet.

pa kako da ima novca kad blokaderi mesecima prave haos '

blokaderi su direktni krivci za sve jer da bi novca bilo u budzetu ekonomija mora da funkcionise, potreban je mir, stabilnost, red, zakon

Kad je haos, neredi, nasilje, blokade - to stetno deluje na ekonomiju a samim tim ne puni se ni budzet.

Saberi 1 i 1

Mislim da nisi u toku.

Univerzitet u Beogradu RADI, celog leta je u toku nadoknada nastave.

Nema ni jednog od 31 fakulteta koji ne radi redovno. I to CELO LETO.

Veruj, imam ispite svake nedelje, vežbe su pune laboratorije, kolokvijumi itd.. i to dolaze i studenti koji su "u blokadi", jer su skapirali da je bolje da radimo + protestujemo nego da sami sebe blokiramo. bolje da blokiramo druge stvari /na primer stranačke prostorije ;)/. Dakle, već 2 meseca se redovno obavlja sve po fakultetima. Nije ni bilo raspusta. I sada su u toku ispitni rokovi.

Možeš li da promeniš ploču? nisu te dobro apdejtovali.

Једина блокада је у твојој глави :mrgreen:
Сви факултети раде пуном паром.

Mislim da nisi u toku.

Univerzitet u Beogradu RADI, celog leta je u toku nadoknada nastave.

Nema ni jednog od 31 fakulteta koji ne radi redovno. I to CELO LETO.

Veruj, imam ispite svake nedelje, vežbe su pune laboratorije, kolokvijumi itd.. i to dolaze i studenti koji su "u blokadi", jer su skapirali da je bolje da radimo + protestujemo nego da sami sebe blokiramo. bolje da blokiramo druge stvari /na primer stranačke prostorije ;)/. Dakle, već 2 meseca se redovno obavlja sve po fakultetima. Nije ni bilo raspusta. I sada su u toku ispitni rokovi.

Možeš li da promeniš ploču? nisu te dobro apdejtovali.

znaci legli ste na rudu?

sta bi sa blokadama od 1 septembra kojima pretite ?

blokaderi su direktni krivci za sve jer da bi novca bilo u budzetu ekonomija mora da funkcionise, potreban je mir, stabilnost, red, zakon

Kad je haos, neredi, nasilje, blokade - to stetno deluje na ekonomiju a samim tim ne puni se ni budzet.

Saberi 1 i 1
Novca nema jer se rasipa sistematski.

Projekti se plaćaju daleko više nego što vrede. Kocke se preslažu 17 puta na Trgu republike. Namerno se ošljari u infrastrukturnim projektima da bi se radilo ponovo. Silni autobusi i sendviči se plaćaju bez potrebe. Imamo najskuplji metar autoputa u Evropi. Imamo više cene nego Hrvatska koja ima veće plate u proseku. Evo sad sam u Hrvatskoj i dođe mi da pre povratka nakupujem silu stvari koje inače kupujem u Srbiji a koje su skuplje kući nego ovde. Pa jel' to normalno?

Da ne pričam da imamo najneefikasniji državni aparat na svetu. Narodna banka Srbije ima 2500 zaposlenih, a Narodna banka Norveške samo 400.

A zašto? Zato što se zapošljava partijski. Svaka kancelarija ima tetkicu koja čisti, a to su žene vozača kojih ima nekoliko stotina, i svi su oni partijski kadrovi koje moraju da drže jer tako kupuju glasove.

Podmićuju se penzioneri donacijama iz budžeta, da glasaju za SNS sa pišljivih 100 evra koje mi zaposleni dajemo.

Zato nema para, i zato studenti protestuju.

Saberi 1 i 1
Пишеш Глупости.
Неће онај Диспечер илити Магационер много да пати што му Роба касни због неких Блокада.
Цех само плаћа УВОЗНИЧКИ ЛОБИ на челу са АНДРЕЈЕМ ,па то решио да надомести поскупљењем Струје.
НО ПАССАРАН другови НОВОкАПиталисти...
Сви ћете завршите пред судом,оно-У Име Народа-!

Projekti se plaćaju daleko više nego što vrede. Kocke se preslažu 17 puta na Trgu republike. Namerno se ošljari u infrastrukturnim projektima da bi se radilo ponovo. Silni autobusi i sendviči se plaćaju bez potrebe. Imamo najskuplji metar autoputa u Evropi. Imamo više cene nego Hrvatska koja ima veće plate u proseku. Evo sad sam u Hrvatskoj i dođe mi da pre povratka nakupujem silu stvari koje inače kupujem u Srbiji a koje su skuplje kući nego ovde. Pa jel' to normalno?

Da ne pričam da imamo najneefikasniji državni aparat na svetu. Narodna banka Srbije ima 2500 zaposlenih, a Narodna banka Norveške samo 400.

A zašto? Zato što se zapošljava partijski. Svaka kancelarija ima tetkicu koja čisti, a to su žene vozača kojih ima nekoliko stotina, i svi su oni partijski kadrovi koje moraju da drže jer tako kupuju glasove.

Podmićuju se penzioneri donacijama iz budžeta, da glasaju za SNS sa pišljivih 100 evra koje mi zaposleni dajemo.

i pre se kralo i zaposljavalo jednako pa je bilo novca

sta je drugacije u odnosu na pre?

protesti blokadera i haos koji prave

znaci krivci su blokaderi za lose stanje ekonomije

znaci legli ste na rudu?

sta bi sa blokadama od 1 septembra kojima pretite ?
Ништа се ти не секирај.
Студенти су сад старији и много искуснији, прошли су одличну обуку за ових девет месеци, што је не би прошли за девет година ;)
Тек ће да вам померају ду.пе :mrgreen:

Ништа се ти не секирај.
Студенти су сад старији и много искуснији, прошли су одличну обуку за ових девет месеци, што је не би прошли за девет година ;)
Тек ће да вам померају ду.пе :mrgreen:

kakvu obuku? Sorosevu?

To je vrlo jadan argument.

"Svi kradu pa moram i ja". Toga moramo da se oslobodimo, a jedini način je da se sklone lopovi sa vlasti.

ne ja se oduvek ovde borim za pravnu drzavu bez korupcije i kritikujem godinama vucicevu vlast zbog svega toga.

A blokaderi svakako nece dovesti do toga jer su potpuno nesposobni

nesposobni su da oforme sopstveni pokret, da izaberu celne ljude, da napisu program pokreta

A to je osnov svih osnova da bi se ucestvovalo na izborima.

I kako u takve neko da ima poverenja?

Pa najminornije stranke su znale da oforme pokret/stranku, donesu program, statut izaberu ljude . A blokaderi ne znaju.

Samim tim vidim da ti ljudi nemaju blage veze sa zivotom i da ne mogu nista pozitivno da urade za nas narod i drzavu.

Zasto 10 meseci od pocetka blokada i protesta i dalje nema blokaderskog programa, statuta, formiranog pokreta stranke?

pa sutra vucic da raspise izbore blokaderi nece moci da ucestvuju jer nemaju nista od ovoga sto je neophodno da bi ucestvoval ina izborima

To dokazuje njihovu POTPUNU nesposobnost

u centar !

A treba platiti i sve ove što su bili u protestima protiv blokada.. nemaju para ni za njih.

u centar !

A treba platiti i sve ove što su bili u protestima protiv blokada.. nemaju para ni za njih.

vi blokaderi i snsovci ste dve strane jedne medalje i direktni ste krivci za stanje u zemlji

odgovori mi zasto vi blokaderi i dalje nemate oformljen pokret kao politicku organizaciju, zasto nema programa , ljudi celnih, statuta, zasto nemate infrastrukturu

Kako cete na izbore kad ono elementarno niste sposobni da oformite da bi ste uopste ucestvovali na izborima?

Vi trazite izbore a uopste niste sposobni da ucestvujete na izborima jer ne ispunjavate ni najosnovnije preduslove za ucestvovanje na istim!!!

Zamisli Vucic prihvati vas zahtev i sutra raspise izbore za 15 septembar.

Kako cete ucestvovati?

Pa nemate vremena ni da skupite potpise a kamoli sta drugo.

ne ja se oduvek ovde borim za pravnu drzavu bez korupcije i kritikujem godinama vucicevu vlast zbog svega toga.

A blokaderi svakako nece dovesti do toga jer su potpuno nesposobni

nesposobni su da oforme sopstveni pokret, da izaberu celne ljude, da napisu program pokreta

A to je osnov svih osnova da bi se ucestvovalo na izborima.

I kako u takve neko da ima poverenja?

Pa najminornije stranke su znale da oforme pokret/stranku, donesu program, statut izaberu ljude . A blokaderi ne znaju.

Samim tim vidim da ti ljudi nemaju blage veze sa zivotom i da ne mogu nista pozitivno da urade za nas narod i drzavu.

Zasto 10 meseci od pocetka blokada i protesta i dalje nema blokaderskog programa, statuta, formiranog pokreta stranke?

pa sutra vucic da raspise izbore blokaderi nece moci da ucestvuju jer nemaju nista od ovoga sto je neophodno da bi ucestvoval ina izborima

To dokazuje njihovu POTPUNU nesposobnost

Ili si zlonameran ili iskreno, nisi baš pametan.

Ako si ovo prvo, onda ne vredi da pišem.

Ako si ovo drugo, možda ni onda ;)

Studentski pokret je jako masovan i glavni "program" je skloniti lopove i korupciju. Nisu naseli na to da se zbliže sa opozicijom, nisu naseli na to da odustanu jer im se nude povoljni stambeni krediti i ostale glupe udice, sada se dosta uči i većina studenata radi nije u protestu. Što ne znači da se neće angažovati kada bude bilo potrebno oko izbora.

Pride, to i ne treba i neće biti pokret ni stranka. Sva pitanja istok-zapad, Kosovo itd su po strani. Mada, je dosta toga rečeno na vidovdanskom protestu na Slaviji.

vi blokaderi i snsovci ste dve strane jedne medalje i direktni ste krivci za stanje u zemlji

odgovori mi zasto vi blokaderi i dalje nemate oformljen pokret kao politicku organizaciju, zasto nema programa , ljudi celnih, statuta, zasto nemate infrastrukturu

Kako cete na izbore kad ono elementarno niste sposobni da oformite da bi ste uopste ucestvovali na izborima?

Vi trazite izbore a uopste niste sposobni da ucestvujete na izborima jer ne ispunjavate ni najosnovnije preduslove za ucestvovanje na istim!!!

Zamisli Vucic prihvati vas zahtev i sutra raspise izbore za 15 septembar.

Kako cete ucestvovati?

Pa nemate vremena ni da skupite potpise a kamoli sta drugo.

Studenti mogu za par dana da dobiju najmanje 100.000 potpisa. Za par dana.

Back