paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
****** su postali nedodirljivi u javnosti...a oni izgorese od zelje da budu dodirivani...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego našao se neko ko će te spustit malo na zemlju, pa sad cviliš i plačeš.
I ako se ne varam zabranjeno je otvarat teme o moderaciji. Prema tome lock i ban za postavljača ove teme.![]()
****** su postali nedodirljivi u javnosti...a oni izgorese od zelje da budu dodirivani...
bistar kao bozakako si ti zdravo pametan blago dedi
ljubav mojaПодршка Милици најбољем модератору поред Петра Врангела...
bistar kao bozabanovala sve zivo i rmtvo, ebte kako mrtve banujes?
ljubav moja![]()
ovo je direktno krsenje prava lgbt zajednice.
e dobro, kad si kod reci "*****", ne vidim ni zasto bi ta rec bila politicki nekorektna kad se i sami ****** ne bune da ih tako neko zove![]()
otkud znam...izadji na terasu i za 10 minuta ces cuti barem 10 puta rec ***** na ulici...
udavi se srbadija poprimajuci fraze i izraze iz inostranstva...zamisli pre 15 godina--koliko je ljudi culo za rec GEY..??
to sto nije dozvoljeno da se pise o danasnjem performansuШта је кршење права?
slazem se. isto vazi ne samo za pedere, nego i za cigane...otkud znam...izadji na terasu i za 10 minuta ces cuti barem 10 puta rec ***** na ulici...
udavi se srbadija poprimajuci fraze i izraze iz inostranstva...zamisli pre 15 godina--koliko je ljudi culo za rec GEY..??
bistar kao bozabanovala sve zivo i rmtvo, ebte kako mrtve banujes?
ljubav moja![]()