Mecenaa
Domaćin
- Poruka
 - 4.091

Probaj pa javi kako si proslaMožda bi me oni prihvatili. Vi ovdje ne prepoznajete vrijednost moju.![]()
Ima da se vratiš ko osmudjena.znas valjda kakve su žene u coporu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj pa javi kako si proslaMožda bi me oni prihvatili. Vi ovdje ne prepoznajete vrijednost moju.![]()
Нису.Tamo su svi članice.
Tamo su svi članice.
Ja da sam moderator, obavezno bih otišla da izvidim, proširim perspektivu. Ovako se hermetički zatvoriš i ništa ne napreduješ a misliš da sve radiš najbolje.Nisam siguran da sam se upisao, a i da jesam ne bih sigurno kao žensko
jedina razlika je izmedju znaka pola..tacno je to mozes da biras..al opet ispod pise "clanica"
Ma jel. A ne smeta ti što je ovde žena "poznat", "domaćin" "iskusan"...sto automatski govori o diskriminaciji prema muskarcima..
citava poenta sajta je da se ujedini zenska celjada iz bivse SFRJ..zato i ne dozvoljavaju politiku..vec je dzender najvazniji..naravno zenski dzender...ne dozvoljava se akcenat na sprkinja, hrvatica, muslimanka..znaci poenta ane, ujedinjenje zenske celjadi ostavljene od muske gamadi..da se tamo izjadaju, ogovaraju muzeve, bivse djecke bla bla bla..zato cim se musko registruje kaze cao, malo se zeza one to vide automatski pod: tupson, svalercina, je8ac na baterije, zenomrzaca bla bla bla...mali je broj zenskih clanica koje su normalne, imaju zdrav humor i ne smatraju da je svaki muskarac je8ac na baterije..
Ne moram da idem baš tamo da proverim WOKE feminističku agendu. Kao što sam već napomenuo, bilo je i ovde pokušaja a ima ih koji i dalje priželjkuju i povremeno pokušavaju da nametnu takvu strukturuJa da sam moderator, obavezno bih otišla da izvidim, proširim perspektivu. Ovako se hermetički zatvoriš i ništa ne napreduješ a misliš da sve radiš najbolje.
To važi i za njihovo uredništvo.
Sa takvom logikom, a slažem se sa time, za očekivati je da ćeš na muškom forumu da čitaš nešto sasvim suprotno?Ma jel. A ne smeta ti što je ovde žena "poznat", "domaćin" "iskusan"...
Tačno je da ogovaraju muževe, ali ajde razmisli malo- Ako je ženski forum, logično da imaju problem sa muževima, nije da su ž-ž veze uobičajene. A pričalo se i o problemima s drugaricama, nije samo da su muškarci na tapetu.
mojne tako..evo Ria77 je elita..zenski rod..Ma jel. A ne smeta ti što je ovde žena "poznat", "domaćin" "iskusan"...
Tačno je da ogovaraju muževe, ali ajde razmisli malo- Ako je ženski forum, logično da imaju problem sa muževima, nije da su ž-ž veze uobičajene. A pričalo se i o problemima s drugaricama, nije samo da su muškarci na tapetu.
Jel ovo muški forum?Sa takvom logikom, a slažem se sa time, za očekivati je da ćeš na muškom forumu da čitaš nešto sasvim suprotno?
forum Muškarci jeste. Žene su dobrodošle da ravnopravno diskutuju.Jel ovo muški forum?
Mizoginija je zabranjenena kako na forumu tako i u državi Srbiji u celosti.Pa nije isto kad muškarci ogovaraju, tj. iznose konkretne problem sa ženama ili devojkama i mizoginija koja je opšte omalovažavanje žena koje je i ovde, koliko znam, zabranjeno. Kao i vređanje itd.
Uhhm ovo nije "muski"forum ovo je pdf muskarci a mi opušteno komuniciramoJel ovo muški forum?
Pa nije isto kad muškarci ogovaraju, tj. iznose konkretne problem sa ženama ili devojkama i mizoginija koja je opšte omalovažavanje žena koje je i ovde, koliko znam, zabranjeno. Kao i vređanje itd.

oba pola vole da ogovoraju..mada ja to klasifikujem drugacije...recimo ja nikad ne pricam pred muskim drustvom tipa joj sinoc sam imo dejt pa ovo pa ono...sutim, jer je to moj privatni zivot i ne volim cak da iznosim ni o toj zenskoj osobi nista...ako me neko pita kako bilo, ja ignorisem i znam kako da prebacim temu na nesto drugo..tako da imas takav ko ja slican profil i zena...al na ani je taj profil veoma malen u %, u odnosu na onaj drugi tzv zlobni profil..Jel ovo muški forum?
Pa nije isto kad muškarci ogovaraju, tj. iznose konkretne problem sa ženama ili devojkama i mizoginija koja je opšte omalovažavanje žena koje je i ovde, koliko znam, zabranjeno. Kao i vređanje itd.
i dalje je pink boje..ko da nista nisu ni sredile..Sad ga posetim, i prvo što primetim je da su KONAČNO sredile dizajn. To me je ranije znalo u startu odbiti.
Problem je što se tamo pod mizoginijom shvata apsolutno sve, i što jeste i što nije, napišeš npr da ženski fudbal po kvalitetu lošiji od muškog iz jednostavnih bioloških razloga, mišići, fizička snaga, izdržljivost itd i to je tamo mizoginija, daj nemoj me zasmejavati, totalno ekstremna moderacija.Jel ovo muški forum?
Nije mi to smetalo, nego je izgledao kao windows 95 i bio užasno nepregledan, sad je namunjeniji od Križei dalje je pink boje..ko da nista nisu ni sredile..
Da te nisu banovale što si bio ovako vickast a korona im bila izgovormojne tako..evo Ria77 je elita..zenski rod..

Ne znam, ja sam bila samo obična članicaako je zenski forum i to im je osnovni cilj, onda automatski treba zabraniti muskarcima pristup..znaci u startu, pravilniku fino se napise da muskarci ukoliko se registruju dobiju ban automatski...i to je to..i nek bude samo "zenski" forum..
Ima istine u tome što kažeš. Ali, zanimljivo je šta sam ja primetio kod tog foruma. Nisam član, ali sam ga posećivao s vremena na vreme. Tu su uglavnom žene, naravno logično, sa ponekim muškarcem. One su nekako konstruktivnije, sve raščlane do detalja i obrazlože. Što su ti žene. To su pametnice. Ovaj svet će žene da spase, nema greške. CcccSasvim je razumljivo da ženski forum forsira ženska prava i da na sve gleda iz ženkog ugla. Drugim rečima, da bude pristrasan.
Po meni je to dobro, jer je jasno kako žene vode stvari kada one drže sve konce u rukama.
Stavile su one na taj forum i delove gde kažu hajde muškarci pišite šta vas interesuje. Ali čim neki muškarac ne podržava feminizam ili gej parade i nije levičar odmah sledi ban. Nema veze šta je kulturno pitao i nije psovao, vređao, pretio. Druže nisi kao mi i ćao.mojne tako..evo Ria77 je elita..zenski rod..
ako je zenski forum i to im je osnovni cilj, onda automatski treba zabraniti muskarcima pristup..znaci u startu, pravilniku fino se napise da muskarci ukoliko se registruju dobiju ban automatski...i to je to..i nek bude samo "zenski" forum..

Ja mogu da ti navedem par tema samo u poslednjih meseci koje je AI, ne ja, ocenila kao ekstremno problematične i institucionalno mizogine, dakle ne u smislu stavova pojedinih forumaša. Kao i reakcije administracije na njih.forum Muškarci jeste. Žene su dobrodošle da ravnopravno diskutuju.
Mizoginija je zabranjenena kako na forumu tako i u državi Srbiji u celosti.
Problem je što mnogi udaraju tu etiketu na sve i svašta bez potpunog razumevanja šta se zaista kvalifikuje. Isti slučaj je i sa govorom mržnje, i još po nekim woke/cancel culture "čedima"