Šmiki
Iskusan
- Poruka
- 6.333
Dodži da ti čika Hard skuva čaj sa domaćim medom i razdrma te i istera boless iz tebe![]()
Ma stra me cika Hardu da mi ne isteras i ovo malo snage sto mi je ostalo posle silne temperature

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodži da ti čika Hard skuva čaj sa domaćim medom i razdrma te i istera boless iz tebe![]()

....jesam li ti vec rekla da mi se svidja kako razmisljas?![]()
heheh, cenim da nam je Hard vec hard od ovogaPridruzujem se
Cao Evce![]()

Ma stra me cika Hardu da mi ne isteras i ovo malo snage sto mi je ostalo posle silne temperature![]()

Ništa ti ne brini, imam ja eliksir, bićeš k'o novaMa stra me cika Hardu da mi ne isteras i ovo malo snage sto mi je ostalo posle silne temperature![]()
heheh, cenim da nam je Hard vec hard od ovoga![]()
core 
ocete li se vise qresnuti, aman
![]()

ocete li se vise qresnuti, aman
![]()

svi bi samo da se skidaju.
a šetnje, a pisma, a grljenje do jutra, a čokoladni puding i toplo ćebe uz dobar triler, a ćutanje?![]()
svi bi samo da se skidaju.
a šetnje, a pisma, a grljenje do jutra, a čokoladni puding i toplo ćebe uz dobar triler, a ćutanje?![]()

pa, jesmo svejeste veseli od jutros i sve?

?ja ocua što ne bi moglo?
nećemo valjda da budemo potišteni zbog kiše?
ja ocu
to je moje pravo
kao zene, forumasice i meteoropate

.........

pa, i ja se nisam davala tako lako u tvojim godinamai ja sam meteoropata pa se ne dam...![]()

ma priznaj da si ljubomoran na njegove pločice...![]()

MV o godinama i sesimahihihi...eto, ko o čemu...![]()

MV o godinama i sesima
a BJ o plocicama![]()

MV o godinama i sesima
a BJ o plocicama![]()
A ja o svemu tome zajedno![]()

Klimam glavom u znak... klimam glavom pa nek to znači šta god ona hoće.pa, i ja se nisam davala tako lako u tvojim godinama![]()