- Poruka
- 42.590
bice sve u redu...Kako da sad obujem nove cipele kad ce 10 dana da samo pada kisa
![]()
![]()

ps. menjaj tu aktivnost, da ti je ne bi ja menjala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bice sve u redu...Kako da sad obujem nove cipele kad ce 10 dana da samo pada kisa
![]()
![]()

Kako da sad obujem nove cipele kad ce 10 dana da samo pada kisa
![]()
![]()
bice sve u redu...
ps. menjaj tu aktivnost, da ti je ne bi ja menjala![]()

pa dobro generacijo, za prvi put ne moras bas da se pripremas ful..kafica bi bila dovoljna![]()
Pa to i milsim... samo polako... nego i meni je prijatnije da sednem kao covek a ne tvor.
Uf, vratih se od zubara....Čika zuba ko na lakim drogama, sav razdragan, malo "zu, zuj" pa onda pevuši, pa opet....Došlo mi da ga klepim nečim....![]()
Video bih ja njega sta bi zvizdao da sedi on na stolici i zeva k'o pesh.
Predložila sam mu da umesto injekcija uvede gas (onaj od koga se smeješ ko blesav). A on mi kaže: "Ma ćuti dete, šta će tebi gas, ionako se samo ceriš!"....Cerim? Kao da sam mačak iz Alise u Zemlji čuda.....![]()
Uf, vratih se od zubara....Čika zuba ko na lakim drogama, sav razdragan, malo "zu, zuj" pa onda pevuši, pa opet....Došlo mi da ga klepim nečim....![]()

Hardicu lepi
Pile pa sto ga bar nisi ugrizla? Ono kao slucajno, spontano...![]()

Zdravo dušo
Si bolje?![]()

Ijaoj...pa ne bas. Glava boli, grlo boli...temperatura povremeno![]()
Trebalo bi da dođem da te pošteno izmasiram (alkoholom) i preznojim,
bila bi k'o nova![]()

Trebalo je da kažeš "sve se u usta stavlja", i složiš se da (ti) zdravlje na usta ulazi.kad je zdravlje u pitanju,sve se prihvata![]()

Nema "juuu", ne bi ni znala šta te je snašlo,
a sve u cilju tvog fizičkog i mentalnog zdravlja![]()

Zamoli Malaveliku da te famoznog 13-og Dec. povede na upoznavanje saja za to ne znam...![]()

Dragi, ma ne pravim pitanje kad si ti u igri![]()

Predložila sam mu da umesto injekcija uvede gas (onaj od koga se smeješ ko blesav). A on mi kaže: "Ma ćuti dete, šta će tebi gas, ionako se samo ceriš!"....Cerim? Kao da sam mačak iz Alise u Zemlji čuda.....![]()