Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
Bolje da ljulja nego da zulja![]()
....zar nisi cuo da se zuljanje duze pamti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da ljulja nego da zulja![]()

hahahaha znaci trocifrena je u novcaniku
hehehe
Evo ko te to slago![]()

ja nemami dalje ste tu???
pa dobro ljudi, imate li vi zivot van foruma?![]()

Мој брат се неко време бавио манекенством.Ma jok naravno da moze da bude vitka samo da nije motka![]()
Оооо, па де си Евице...

ja nemam![]()

imate li vi zivot van foruma?![]()

pa, ja sam sex vec imala, operu ne kapiram, film je za one sto ne citaju, a ne setam da ne bih kvarila linijuau bre pa se moram da vas ucim.
ajde sad se lepo izlogujte, odite pogledajte neki film..i onda tamo oko 12 dodjete sa pricom jao kakva sex, setnja, opera, ovo ono, svi ce da pomisle da i mrdate negde iz kuce
hahahahah..saaaalaiiim seeeeeeeeee
![]()

А богами ни са анорексичним.E onda kraljice moja znas o cemu ti pricam kao i tvoj bratic NIKAD U KREVET SA ANOREKSICNOM
to je strasno sta im rade oni skotovi sto ih teraju na pistu ja bi njih sve stavio u ausvic pa reko aj sad da vas vidim kako paradirate.
Imo sam ja manekenki koje su dobre i pune al ova ga sestro pretera sa mrsavoscu nit dupeta nit sisa samo rupa.
Ma mici mi se reko bre mogu to i sam i lepse da mi bude![]()

cao rolnice devvojcicepostoji život van foruma?
e ćao svima, 'oću i ja da se upoznavam sa vama...![]()

Ја одо у кревет а ви мислите с ким.au bre pa se moram da vas ucim.
ajde sad se lepo izlogujte, odite pogledajte neki film..i onda tamo oko 12 dodjete sa pricom jao kakva sex, setnja, opera, ovo ono, svi ce da pomisle da i mrdate negde iz kuce
hahahahah..saaaalaiiim seeeeeeeeee
![]()

ako si lepa, ne mozepostoji život van foruma?
e ćao svima, 'oću i ja da se upoznavam sa vama...![]()

Ја одо у кревет а ви мислите с ким.![]()