baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
ćao Šmizlice...
meni doneo lep početak godine, šta ćeš više od toga
?
i neke materijalne stvari...

meni doneo lep početak godine, šta ćeš više od toga
?i neke materijalne stvari...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

?
Мени тигањ...Pa gde ste bandooooo?
I, sta vam je doneo deda mraz?
![]()

Ош тигањ да ти пошаљем?kurass od ovce.....![]()

E pa lepo mile moje....Jano, ove godine da se zaposlis, to ti zelim. Sto da tebi bude bolje nego nama koji kukamo za slobodan dan.
Kvince, cepter je super...skoro sve u cepteru spremam...
E sada ja vama da kazem kako sam se provela i sta sam dobila. Bila sam mLogo lepa, spremila sam divnu trpezu, sijala sam od raspolozenja....a dobila sam muza sa temperaturom (mozda i gripom), cerka bez prestanka svirala a i dalje svira (mozda sam i ogluvela), a u jednom momentu u sred nedelje, dobila sam i goste iz nebuha, sa dvoje sitne dece....

Ал ово последње мора да те докрајчило.E sada ja vama da kazem kako sam se provela i sta sam dobila. Bila sam mLogo lepa, spremila sam divnu trpezu, sijala sam od raspolozenja....a dobila sam muza sa temperaturom (mozda i gripom), cerka bez prestanka svirala a i dalje svira (mozda sam i ogluvela), a u jednom momentu u sred nedelje, dobila sam i goste iz nebuha, sa dvoje sitne dece....

....ja od nista nista....
...smizlo,nista seH?

?
?keks u novogodišnjoj noći?
idi begaj, pa gde to ima?
...pa smizla se nesto nadala...

U ovo ne sumnjam
![]()
Dragiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Lubim teeeeeeeeee!
Devojke...ma ni x od sexa...

Ма мање више то, али гости с двоје мале деце на сву муку.
I jaoj sestro slatka, jedno dete 3 meseca a drugo 2 godine...a ja se odvikla od tako male dece. Ja sam prilicno mlada rodila i meni je cerka sada drugarica...jos je upregnem da mi nesto pomogne...
...ma nema veze, biće na dočeku 2011-te...![]()