Централноафричка Република послала ноту – не признаје Косово

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.691
Министар спољних послова Ивица Дачић је гостујући у Јутарњем програму РТС-а саопштио да је синоћ добио дипломатску ноту из Централноафричке Републике у којој се наводи да та земља не признаје независно Косово.

Ивица Дачић је рекао да се Централноафричка Република налази на списку земаља који има Приштина, а које су наводно признале Косово.

Ово је 14. земља која је повукла свој став о признавању Косова, односно прецизирала га, рекао је Дачић.

Ускоро опширније...

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...publika-poslala-notu--ne-priznaje-kosovo.html

Rekoh ja da su evropske i ruske integracije prevazidjene, pravi put su afričke integracije i nesvrstani. Inače u ovoj zemlji su i naše trupe.

Posle svih onih ostrvca, konačno realna zemlja od bar 5 miliona stanovnika.

ALI, treba pomenuti da ovo dolazi posle posete Makrona, a C.A.R. je upravo EX kolonija Francuske, a sve te kolonije su suštinski i dan danas to, a i francuska vojska je prisutna tamo...

Mislim da su ovo sve samo manevri pred tzv "kompromisno resenje".,,

1+2=3

...

Posle svih onih ostrvca, konačno realna zemlja od bar 5 miliona stanovnika.

ALI, treba pomenuti da ovo dolazi posle posete Makrona, a C.A.R. je upravo EX kolonija Francuske, a sve te kolonije su suštinski i dan danas to, a i francuska vojska je prisutna tamo...

Mislim da su ovo sve samo manevri pred tzv "kompromisno resenje".,,

1+2=3

...
Sve je tačno što si napisao a ako možda nisi znao i pripadnici naše vojske su tamo.
Ovo sam saznao sasvim slučajno od čoveka čiji je zet (inače oficir) tamo.

Još jedna mala ali značajna pobeda naše diplomatije.
Bravo za Daču :super:

SRBIJA - TIGAR NA BALKANU!!! :super:

578697

Ministar inostranih poslova i prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić! :super:

Министар спољних послова Ивица Дачић је гостујући у Јутарњем програму РТС-а саопштио да је синоћ добио дипломатску ноту из Централноафричке Републике у којој се наводи да та земља не признаје независно Косово.

Ивица Дачић је рекао да се Централноафричка Република налази на списку земаља који има Приштина, а које су наводно признале Косово.

Ово је 14. земља која је повукла свој став о признавању Косова, односно прецизирала га, рекао је Дачић.

Ускоро опширније...

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...publika-poslala-notu--ne-priznaje-kosovo.html

Rekoh ja da su evropske i ruske integracije prevazidjene, pravi put su afričke integracije i nesvrstani. Inače u ovoj zemlji su i naše trupe.
Opet je pomenuo Tita i dobio poen.

Сликууу твоју љубииим :whistling:
Ti bi baš mogo da prestaneš da provociraš :evil:
Svi treba da čestitamo Ivici Dačiću i njegovoj ekipi na uloženom trudu.
Ako smo ljudi, ako smo Srbi.
Kako vidim ovde se samo predstavnici merikanske duboke države kao ismevaju i ako bi si doope pojeli.

Ti bi baš mogo da prestaneš da provociraš :evil:
Svi treba da čestitamo Ivici Dačiću i njegovoj ekipi na uloženom trudu.
Ako smo ljudi, ako smo Srbi.
Kako vidim ovde se samo predstavnici merikanske duboke države kao ismevaju i ako bi si doope pojeli.
ako smo Srbi...kao Srbin, nikada ne bih podržao lopovčine i iizdajnike...ajd neka prestanu da sprovode briselski sporazum

Ti si baš glup, zar ne? U prvi mah znači isprva, na početku i tako te jednostavne jezičke konstrukcije koje su tebi očigledno nepoznate. Pa, pošto ti je kao i uvek potrebno crtati (setimo se samo da i dalje ne shvataš kako je jednopartijski sistem jednako diktatura), onda da nacrtamo i ovo: da ta ogavna raspala titoslovenska stoka nije iscrtala administrativne granice Kosmeta i napravila od toga autonomiju, mi uopšte danas ne bismo ni razmišljali o tome.

• Podržavam
Reactions: BG5
Mnogo crnci znaju da povezuju Broza i Srbiju.To su dve potpuno razlicite zemlje.Ono je bila Jugozlavija ovo Srbija nidje veze.
A sad kao Tito nam kriv sto ovako zivimo.Ne.I Ceska je imala socijalizam pa se zivi odlicno i Slovenija sto nam je blize isto pa se zivi odlicno.Mi i da nismo imali socijalizam ovde bi bili kao i danas tajkunski feudi,izrabljivanje,drpisanje i ne bi dostigli nivo sfrj iz 1960,ma kakvi to,misaona imenica bi nam bila Srbija iz 2019...

@krang :) ono kada nemas sta da kazes ... jadno.

Pokušavam da ti ilustrujem, debilu, pošto ti je očigledno potrebno crtanje. Isto bi bilo i sa mnom, da je moja majka mene abortirala, mi ne bismo danas ovde raspravljali. A da titoslovenska stoka nije iscrtala granice Kosmeta, ne bismo imali problem sa tim. Koliko je samo teško idiotima objasniti i najjednostavnije stvari :kafa:

Mnogo crnci znaju da povezuju Broza i Srbiju.To su dve potpuno razlicite zemlje.Ono je bila Jugozlavija ovo Srbija nidje veze.
A sad kao Tito nam kriv sto ovako zivimo.Ne.I Ceska je imala socijalizam pa se zivi odlicno i Slovenija sto nam je blize isto pa se zivi odlicno.Mi i da nismo imali socijalizam ovde bi bili kao i danas tajkunski feudi,izrabljivanje,drpisanje i ne bi dostigli nivo sfrj iz 1960,ma kakvi to,misaona imenica bi nam bila Srbija iz 2019...
Ekipici sa Krste je najlakse da kazu kako je Tito unistio Srbiju a vec 30 godina ih jasu "demokrate"

Tito je osnovao i demokratsku stranku i ove sve ostale.

Verovatno.

Back