Trebace ti clanska za SNS , da ti neko malo donese cajeva sa Jovanjice....
Sto se tice bolova, ja uopste nemogu da navatam logiku, kad su uzasni , kad su normalni , kad prestanu...A posle operacije su me terali da uzimam lekove za bolove, oko mene sve neke babe kojima sve dobro ali predvece hoce da skacu kroz prozor od nervoze...
Nije to nervoza, to su oni bolovi kad ne znas za sebe, znam ja to , imao sam zbog anestezije takve bolove, obicno kicme, krsta , koliko god ja bio stabilna licnost, pala mi na pamet ideja da je dobro sto VMA nema prozore , jer bi ljudi koji su manje stabilni skakali zbog takvih bolova...
Ima ta jedna teorija o bolovima , da ih maskira nervni sistem i da se zato hronicni bolovi pojavljuju posle anestezije..., kao i ona teorija za reumu koja triplira bolove bilo koje vrste...
To bi znacilo da hrana moze da pomogne...
E sad, sve ovo nema smisla, laicko je pisanje...ali sad dolazimo do veze hrane i tvoje brige za zeludac....pihtije...one umanjuju reumatske bolove, a odlicne su za zeludac...suprotno od crvenog mesa tako mi rekose, koje nije dobro za zeludac , kao izaziva kiselinu , znam za creva da nije dobro , trazi 5x vise vode, mora da se pazi to , a smanjuje lucenje maziva za zglobove...
Kod svih lekova koji ne moraju na gladno , moj deda je imao pravilo uzmi da pojedes nesto....ako uzima 6 tura lekova, onda 6x jede...
Tu pihtije dodju dobro posto nisu kaloricne, nece se gojiti osoba koja ih jede...
Kao sto rekoh , totalno laicko iznosenje, nekih veza..
Ali recimo meni su pomogli cajevi kad sam bio iseckan...oni za smirenje su smirivali , ali pomogla mi i uva , na cudan nacin...jer lekovi nekad prave dar mar oko ph mokrace pa je i tu dobro drzati pod kontrolom bubrege...tu je korijander kazu odlican za zastitu bubrega..