Cene su se vratile, mere su propale

eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.

Ne kontaš.

Razmišljao je o održavanju prevremenih parlamentarnih izbora. Zato se i jeste dešavalo sve ono što se događalo; naprednjaci su čak i bili zakupili bilborde po zemlji.

Ali, očigledno se od plana da se održe izbori odustalo (izgleda da su procene da su nepovoljni po SNS), tako da sad mogu i mere da se batale.

eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.
Одмах одузети лиценцу за рад.
Нису они свете краве, има ко хоће да ради и поштено.

ovo nije tacno

lidl NIJe vratio cene

Sve pratim i znam

Maxi se nije pridrzavao od pocetka , nisu spustali cene , izracunali su da im se vise isplati da placaju kazne nego da vrate cene
Maxi samo od 4 objekta glavna u Beogradu prihoduje 26 miliona evra DNEVNO

Drzava im razrezala 20.000 kazne zato sto nisu smanjili marze

Oni to nisu ni osetili. Ko da su mene i tebe kaznili 200 dinara
Nije tačno, u Maxiju su spuštene cene, već smo pisali.
Vraćene su na stare, ali ne juče, ima nekih desetak dana.

Немогуће! А тикси се тако порадовао "појефтињењу". Чак и темилицу отворио. Пи, животе! :super:

Back