Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.815
Stojko zasto se cita Delez a ne DELHAJZE?
Deluje mi da ti je vlasnik neki Austrougar ili stovalac Svetog rimskog carstva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.
bat milion gradjana, verovace mu do smrtiKoliko je potrebno lazi da izadje iz njegovih usta da shvatite da je covek lazov?
Maxiju su raspalili kaznu i sada će da se sude oko toga, delez vs Vučić......
Одмах одузети лиценцу за рад.eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.
ovo nije tacno
lidl NIJe vratio cene
Sve pratim i znam
Maxi se nije pridrzavao od pocetka , nisu spustali cene , izracunali su da im se vise isplati da placaju kazne nego da vrate cene
Nije tačno, u Maxiju su spuštene cene, već smo pisali.Maxi samo od 4 objekta glavna u Beogradu prihoduje 26 miliona evra DNEVNO
Drzava im razrezala 20.000 kazne zato sto nisu smanjili marze
Oni to nisu ni osetili. Ko da su mene i tebe kaznili 200 dinara
Немогуће! А тикси се тако порадовао "појефтињењу". Чак и темилицу отворио. Пи, животе!eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
Они су као онај лик што пада са солитера.Koliko je potrebno lazi da izadje iz njegovih usta da shvatite da je covek lazov?
To je zbog blokadera.Cene su se vratile, mere su propale
eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana.
pa,ovaj sta god da dotakao sve je sjebaoeno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
Немогуће! А тикси се тако порадовао "појефтињењу". Чак и темилицу отворио. Пи, животе!![]()
Biće tabla i mrežni rat protiv Srba.Kada kaže "molim vas fa pogledate Hit tvit u 21h"
Znaš da je u @ovnima.
Biće tabla i mrežni rat protiv Srba.
A što vi EUROCREM ne zovete EVROKREM?Stojko zasto se cita Delez a ne DELHAJZE?
gjithçka është në rregull@Stojkov Menidjer spavas li mirno ?
Nije tačno, u Maxiju su spuštene cene, već smo pisali.
Vraćene su na stare, ali ne juče, ima nekih desetak dana.
Znači sa ovakvima vi Vučića oboriti ne možete do 6000 i nekeZnaci her DELHAJZE
Ma to su ovi što ne postePa jes' , što mora baš svaki dan da se jede.