Cene po bgd kafićima

Nisam imam svoj espreso aparat mogu kafići da mi pozavide.

Limunada i ajs nes sa sladoledom. Bez ptičjih gowana.

IMG_20230716_165227.jpg

Poslednja izmena:
Prosek je za beograd MOŽDA dok je za srbiju minimalac i neograničena sloboda nezaposlenosti i siromaštva. Zato imamo duplo skuplju hranu nego zemlje EU jer se srbija finansira samo od prodaje hrane
Наравно да немаш ниједан званичан податак, нити ћеш га пружити ако питам... Али само да констатујем бујну машту која је уфиксирала да правимо само храну.

Ne pravimo ništa nemamo ništa jer su prethodne dve lopovske vlasti sve propičkale i zato je hrana tri puta skuplja nego u zemljama EU.

FANTOMSKE sns vučićeve fabrike za pranje love se zatvaraju jedna po jedna. Pukao i posao sa narkoticima u ivanjici i skank prerada na severu kosova. Bogme i sa oružjem koje država prodaje teroristima isto slabo ide.

Opet će srbija da popije sankcije. Opet će neko drugi da bude kriv jelda? :mrgreen:

Не правимо ништа? А од чега ти живиш ако ничега нема? Од чега плаћаш интернет? :roll:

Толико буке, а нигде резултата. И што више буке, то је гаранција јача.

Не правимо ништа? А од чега ти живиш ако ничега нема? Од чега плаћаш интернет? :roll:

Толико буке, а нигде резултата. И што више буке, то је гаранција јача.
Čak su i naši, domaći proizvodi jeftiniji preko nego u našim prodavnicama. A proizvodnja hrane nam je katastrofalno niska.

Čak su i naši, domaći proizvodi jeftiniji preko nego u našim prodavnicama. A proizvodnja hrane nam je katastrofalno niska.
Па које то "хране" ?

Не сећам се да смо паничили око пшенице и кукуруза у скорије време. Истина, имам примедбу на високе цене воћа и поврћа, али оно постоји и чини ми се да је претежно домаће. Долази сезона свега и свачега, цене падају.

Једино на шта се жалимо је производња меса.

Па које то "хране" ?

Не сећам се да смо паничили око пшенице и кукуруза у скорије време. Истина, имам примедбу на високе цене воћа и поврћа, али оно постоји и чини ми се да је претежно домаће. Долази сезона свега и свачега, цене падају.

Pa recimo Holandija ima 4 puta manje obradive površine od Srbije, a njen izvoz hrane je 25 puta veći od srpskog.
A još više hrane uvozimo:
https://www.agromedia.rs/vesti/uvozimo-mleko-paradajz-pasulj-papriku-sta-uopste-proizvodimo/

Jedino ako ti smatraš da ovakvo stanje nije katastrofa i sramota.

Па које то "хране" ?

Pa recimo Holandija ima 4 puta manje obradive površine od Srbije, a njen izvoz hrane je 25 puta veći od srpskog.
https://www.agromedia.rs/vesti/uvozimo-mleko-paradajz-pasulj-papriku-sta-uopste-proizvodimo/

Не тврдим да смо сјајни, али гладни нисмо.

Ми можемо да будемо бољи, уређенији, ефикаснији... Ни памети нам не фали... Проблем је нешто друго, али то није тема овде.

Не тврдим да смо сјајни, али гладни нисмо.

Ми можемо да будемо бољи, уређенији, ефикаснији... Ни памети нам не фали... Проблем је нешто друго, али то није тема овде.
Jel to misliš na onih 1,2 miliona srba koji nisu završili ni osnovnu školu? A svi bi oni da ebu uključujući tebe i mene?

Back