Cene po bgd kafićima

mario80

Legenda
Poruka
72.252
Gde izaći na piće a da ne budete popljačkani i posrani? Kafa 250-400 din, pivo 300-500 din itd.

Naravno kada platiš piće posere te svraka.

IMG_20230711_001116.jpg

Ps: borovnica koju je iskhenjala nas je isprskala.

U letu..lol
To ti je za sreću, što bi rekao prost narod.
da..da..sreca..
vozim ja tako autoputem i pljas posred soferke neki orao brate po kolicini, a kolega koji je isao samnom kaze "jooj odlicno, ovo je sreca" a ja se mislim..da..da sreca i krivim glavu da vidim kuda vozim jer mi se ranije tokom voznje potrosilo ono sredstvo za ciscenje soferke :rotf:

da..da..sreca..
vozim ja tako autoputem i pljas posred soferke neki orao brate po kolicini, a kolega koji je isao samnom kaze "jooj odlicno, ovo je sreca" a ja se mislim..da..da sreca i krivim glavu da vidim kuda vozim jer mi se ranije tokom voznje potrosilo ono sredstvo za ciscenje soferke :rotf:
Ja MSM da se jedna tičurina porađala kad mi je na šajbnu palo krvavo g..To je bilo kao da su slonovi počeli da lete - gromada.

Друг и ја у Ниш, у један од најпопуларнији градски кафићи у епицентар града, у недељу, еспресо дужи смлеко, и један нес 'ладни, добили рачун на 330 динџи, а ја оставио и бакшу 70 динџи, па нас, сасве бакшу, изашло 400 динџи.

Друг и ја у Ниш, у један од најпопуларнији градски кафићи у епицентар града, у недељу, еспресо дужи смлеко, и један нес 'ладни, добили рачун на 330 динџи, а ја оставио и бакшу 70 динџи, па нас, сасве бакшу, изашло 400 динџи.
Неком приликом сам... пре једно 10 година... Отишао "чак" до Панчева. Две ствари коштају као једна у Бг. Јесам био изненађен. Рачунао сам да је близина "поравнала" цене, али се испоставља да је само Београд пошашавио, сви остали су ок.

Ljudi , ja sam skontao to oko price da je sreca kad te pokake ptice...

Krenem na sastanak jedno vece , Vuk, i pogodi me jedna, svojim izmetom..
Ja sta cu , ne moze onako da se ide u grad, i javim telefonom sta se desava, devojka kaze, onda cemo kod tebe, i to je razlog zasto se kaze , sreca je kad te pokako ptica....Ne izlazis sa njom nego odmah onako mladi ostanete kod tebe neki presvuceni , neki obuceni itd...

Znaci nema veze sa parama, odnosi se samo na izlaske ako si mlad...ali obavezno budi dzek pa se javi , a ne da juris zuris, i onda na precac...dozvoli sudbini ptice da se umesa...

Неком приликом сам... пре једно 10 година... Отишао "чак" до Панчева. Две ствари коштају као једна у Бг. Јесам био изненађен. Рачунао сам да је близина "поравнала" цене, али се испоставља да је само Београд пошашавио, сви остали су ок.
U BG su braca Vucic, sva ona ubistva pre nekoliko godina....cene porasle...

Maravno neki posrednici kao...

Gde izaći na piće a da ne budete popljačkani i posrani? Kafa 250-400 din, pivo 300-500 din itd.

Naravno kada platiš piće posere te svraka.

Pogledajte prilog 1375978
Ps: borovnica koju je iskhenjala nas je isprskala.
Dokle god ima gostiju mogu da drze cene. Recimo u Veneciji su tako prazni kafici. Tamo gde je jeftinije puno, gde deru nema zive duse.
edit:
no ove cene, ako su istinite, ravne su onima u kazinu u Monte Karlu...

Poslednja izmena:

Back