gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
samo se maknite Save!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mogu s parkinga da izadjem s njima. M+S su, ali ne vredi. Sad za neki dan uzimam dve gume
Preporucite neke M+S socijale.
Sta kazu T200?
Tigar je najgora guma koja postoji, ako izuzmemo trayal. Kupio sam TG 621 175/70/13 za kola i nisam prešao ni 500 km one su se toliko izlizale da sam morao da ih bacim jer ni garanciju nisu priznali.
Zašto bi neko kupio tigruše kad ima Michelin gume u dimenziji 195/65/15 sve sa montažom i balansiranjem za nepunih 13000 din?
Jeste malo skuplje ali za tu razliku dobiješ gume koje su neuporedivo bolje i kvalitetnije.
Tigar gume NIKAD VIŠE
ne mogu s parkinga da izadjem s njima. M+S su, ali ne vredi. Sad za neki dan uzimam dve gume
Preporucite neke M+S socijale.
Sta kazu T200?
Ja sam kupio Tigar,ne prvi put i zadovoljan sam.
Na 500km ti se izlizale,to mi je malo nevjerovatno,ne znam sta si radio sa njima pa da su najgore na svijetu djeluje mi nemoguce.
Mom prijatelju su mangupi ukrali Juga prije par godina sa novim miselinkama naprijed i ujutro smo ga nasli ostavljenog koji kilometar dalje.
Gume,premda miselinke(nove) su bile izderane skroz-naskroz zato sto su mangupi divljali cijelu noc.Jasno mi je da gume odu na taj nacin,ali normalnom voznjom mi nije jasno.Cak i da si izostavio jednu nulu malo je pa da su ne znam koje.
Kakav Trajal! Najbolje zimske gume koje sam dosad probao su Michelin Alpin,na putu za Kikindu gde vetar nanosi sneg na put i to po 20cm snega bude,svi voze 20-30 km/h a ja 80 bez ikakvog zanosenja.Suvozac mi se uplasio ali kad je video da prilikom kocenja auto ubada i proklize jako tesko,opustio se i zaspao.Sve ove gume koje se prodaju kod nas,pogotovo domace, su neka treca klasa a za zapad se prave dobre gume.Pa razmislite zasto nam uvek prve gume traju najduze.Kad kupio Savu u Sloveniji onda bi video da je dobra guma a ovde je skart.Tigar stvarno izvozi jako mnogo i cesto mi se desi da auto koji uvezem ima na sebi tigarke ali ovde kod nas opet druga klasa a to cesto i pise na gumi.Pokazivao mi vulkanizer.Jel ima neko dobre polovne gume 195/45*15 iz uvoza?
Kakav Trajal! Najbolje zimske gume koje sam dosad probao su Michelin Alpin,na putu za Kikindu gde vetar nanosi sneg na put i to po 20cm snega bude,svi voze 20-30 km/h a ja 80 bez ikakvog zanosenja.Suvozac mi se uplasio ali kad je video da prilikom kocenja auto ubada i proklize jako tesko,opustio se i zaspao.Sve ove gume koje se prodaju kod nas,pogotovo domace, su neka treca klasa a za zapad se prave dobre gume.Pa razmislite zasto nam uvek prve gume traju najduze.Kad kupio Savu u Sloveniji onda bi video da je dobra guma a ovde je skart.Tigar stvarno izvozi jako mnogo i cesto mi se desi da auto koji uvezem ima na sebi tigarke ali ovde kod nas opet druga klasa a to cesto i pise na gumi.Pokazivao mi vulkanizer.Jel ima neko dobre polovne gume 195/45*15 iz uvoza?
socijal gume, ne Miselin![]()
TG 621 M+S i teras cele godine.
***, za te pare nema bolje.
Ne znam cene, trebalo bi da su ove jer vidim taze datum na sajtu, najbolje se prosetaj do neke njihove prodavnice i gledaj da su sveze.
http://www.internet-prodaja-guma.com/tigar/
Preduzeće: AUTO BRANŠA
Ulica i broj: Bledska 8
Grad: Kragujevac
Telefon: 034 300 304
samo se maknite Save!!!
A sta mislite za miselin energy 185/650/14 cena oko 7500 din, prelazim od 75 do 85 hiljada, ivicnjaci nema defornmacije kao recimo na tigrovim, a recimo wintera je dobra samo kod mene 20 25 000 najvise. Stim sto i miselina tice pazite, gde je i kad proizvedena
Dosta hvale- kontinental to moram da probam....jel imao neko iskustva poredjenja
Da ne bi otvarao novu temu, dali neko zna gde postoji katalog dimenzija pneumatika po vozilu, posto postoje razne mogucnosti zima/ leto......