Cene guma u Srbiji i svetu

Tigar je najgora guma koja postoji, ako izuzmemo trayal. Kupio sam TG 621 175/70/13 za kola i nisam prešao ni 500 km one su se toliko izlizale da sam morao da ih bacim jer ni garanciju nisu priznali.
Zašto bi neko kupio tigruše kad ima Michelin gume u dimenziji 195/65/15 sve sa montažom i balansiranjem za nepunih 13000 din?
Jeste malo skuplje ali za tu razliku dobiješ gume koje su neuporedivo bolje i kvalitetnije.
Tigar gume NIKAD VIŠE

Tigar je najgora guma koja postoji, ako izuzmemo trayal. Kupio sam TG 621 175/70/13 za kola i nisam prešao ni 500 km one su se toliko izlizale da sam morao da ih bacim jer ni garanciju nisu priznali.
Zašto bi neko kupio tigruše kad ima Michelin gume u dimenziji 195/65/15 sve sa montažom i balansiranjem za nepunih 13000 din?
Jeste malo skuplje ali za tu razliku dobiješ gume koje su neuporedivo bolje i kvalitetnije.
Tigar gume NIKAD VIŠE

Ja sam kupio Tigar,ne prvi put i zadovoljan sam.
Na 500km ti se izlizale,to mi je malo nevjerovatno,ne znam sta si radio sa njima pa da su najgore na svijetu djeluje mi nemoguce.
Mom prijatelju su mangupi ukrali Juga prije par godina sa novim miselinkama naprijed i ujutro smo ga nasli ostavljenog koji kilometar dalje.
Gume,premda miselinke(nove) su bile izderane skroz-naskroz zato sto su mangupi divljali cijelu noc.Jasno mi je da gume odu na taj nacin,ali normalnom voznjom mi nije jasno.Cak i da si izostavio jednu nulu malo je pa da su ne znam koje.

ne mogu s parkinga da izadjem s njima. M+S su, ali ne vredi. Sad za neki dan uzimam dve gume

Preporucite neke M+S socijale.

Sta kazu T200?

Kakav Trajal! Najbolje zimske gume koje sam dosad probao su Michelin Alpin,na putu za Kikindu gde vetar nanosi sneg na put i to po 20cm snega bude,svi voze 20-30 km/h a ja 80 bez ikakvog zanosenja.Suvozac mi se uplasio ali kad je video da prilikom kocenja auto ubada i proklize jako tesko,opustio se i zaspao.Sve ove gume koje se prodaju kod nas,pogotovo domace, su neka treca klasa a za zapad se prave dobre gume.Pa razmislite zasto nam uvek prve gume traju najduze.Kad kupio Savu u Sloveniji onda bi video da je dobra guma a ovde je skart.Tigar stvarno izvozi jako mnogo i cesto mi se desi da auto koji uvezem ima na sebi tigarke ali ovde kod nas opet druga klasa a to cesto i pise na gumi.Pokazivao mi vulkanizer.Jel ima neko dobre polovne gume 195/45*15 iz uvoza?

Ja sam kupio Tigar,ne prvi put i zadovoljan sam.
Na 500km ti se izlizale,to mi je malo nevjerovatno,ne znam sta si radio sa njima pa da su najgore na svijetu djeluje mi nemoguce.
Mom prijatelju su mangupi ukrali Juga prije par godina sa novim miselinkama naprijed i ujutro smo ga nasli ostavljenog koji kilometar dalje.
Gume,premda miselinke(nove) su bile izderane skroz-naskroz zato sto su mangupi divljali cijelu noc.Jasno mi je da gume odu na taj nacin,ali normalnom voznjom mi nije jasno.Cak i da si izostavio jednu nulu malo je pa da su ne znam koje.

Loš kvalitet je bio u pitanju. Zato nisu ni hteli da mi priznaju garanciju jer nisu mogli da veruju da su se tako brzo izlizale. Par puta umalo nisam poginuo pri kočenju sa tim gumama.

Ćale na njegovim kolima ima Tigrove prime i zadovoljan je, dok ja nikad više neću kupiti tigrušu. Za malo veće pare kupim Mišlen ili Continetal gume i miran.

Ako je cale zadovoljan mozda su tebi uvalili trecu klasu ili neke koje su dugo stajale po magacinima.

Kakav Trajal! Najbolje zimske gume koje sam dosad probao su Michelin Alpin,na putu za Kikindu gde vetar nanosi sneg na put i to po 20cm snega bude,svi voze 20-30 km/h a ja 80 bez ikakvog zanosenja.Suvozac mi se uplasio ali kad je video da prilikom kocenja auto ubada i proklize jako tesko,opustio se i zaspao.Sve ove gume koje se prodaju kod nas,pogotovo domace, su neka treca klasa a za zapad se prave dobre gume.Pa razmislite zasto nam uvek prve gume traju najduze.Kad kupio Savu u Sloveniji onda bi video da je dobra guma a ovde je skart.Tigar stvarno izvozi jako mnogo i cesto mi se desi da auto koji uvezem ima na sebi tigarke ali ovde kod nas opet druga klasa a to cesto i pise na gumi.Pokazivao mi vulkanizer.Jel ima neko dobre polovne gume 195/45*15 iz uvoza?

3-1.jpg

4-1.jpg

5-1-2.jpg

Ko ono rece maknite se SAVE svaka cast . Samo to treba da se napise na svim javnim mestima , ja sam na moju stetu kupio SAVA eskimo M+S . Ja goru gumu u zivot nisam vido jer kad sam je namontoro vec je na 80 tela da se mi polupa trap. Pokusaj reklamacije naravno nije uspeo uz obrazlozenje da je to nemoguce i da je sigurno trap u pitanju. A guma je kao extra . Sto se tice gume TIGAR imam siguru evo vec druga godina super mi se pokazale ali super . Dobio sam ih kao nove uz auto i super su . A sto se tice cena pa sad neznam za to bio sam u Sloveniji i cene su tu i tamo iste neznam .

socijal gume, ne Miselin :)

Ne, ok su kao gume, dobro prianjaju, vozio sam ih i po snegu uzbrdo (doduše šara im je super, stare su dve godine, a prešle su možda 10.000, bez bilo kakvog iživljavanja ili paljenja guma), ali su mi nekako tvrde, jedino da ih malo izduvam, ali onda je kilaviji i više troši.

***, za te pare nema bolje.

Ne znam cene, trebalo bi da su ove jer vidim taze datum na sajtu, najbolje se prosetaj do neke njihove prodavnice i gledaj da su sveze.:D
http://www.internet-prodaja-guma.com/tigar/

Preduzeće: AUTO BRANŠA
Ulica i broj: Bledska 8
Grad: Kragujevac
Telefon: 034 300 304

Sve odande prodadose. Ceo KG pazari tu. Neverovatno. Videcu da narucim te gume ovije dana.

Tebe fala i tebe ti dam jedno pivo

A sta mislite za miselin energy 185/650/14 cena oko 7500 din, prelazim od 75 do 85 hiljada, ivicnjaci nema defornmacije kao recimo na tigrovim, a recimo wintera je dobra samo kod mene 20 25 000 najvise. Stim sto i miselina tice pazite, gde je i kad proizvedena;);););)
Dosta hvale- kontinental to moram da probam....jel imao neko iskustva poredjenja
Da ne bi otvarao novu temu, dali neko zna gde postoji katalog dimenzija pneumatika po vozilu, posto postoje razne mogucnosti zima/ leto......

Poslednja izmena:
A sta mislite za miselin energy 185/650/14 cena oko 7500 din, prelazim od 75 do 85 hiljada, ivicnjaci nema defornmacije kao recimo na tigrovim, a recimo wintera je dobra samo kod mene 20 25 000 najvise. Stim sto i miselina tice pazite, gde je i kad proizvedena;);););)
Dosta hvale- kontinental to moram da probam....jel imao neko iskustva poredjenja
Da ne bi otvarao novu temu, dali neko zna gde postoji katalog dimenzija pneumatika po vozilu, posto postoje razne mogucnosti zima/ leto......

Probaj Bridgestone.Ta guma u 17" je uzor svim ostalim gumama pa i Michelinu.Ova dimenzija sto si naveo bas visoka 650.:D

Back