Cene estetskih zahvata zadnjice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U tom slucaju potrebno je odrzavanje, zar ne? Nikad nije zavrsen proces.
Ipak, sve se to odnosi na guzu koja je vremenom pala.
Ako je u pitanju oblik koji ima visak masnog tkiva na donjem, a manjak na gornjem delu, nemoguce je bilo sta osim liposkulpture.

U principu je zavrsen proces a odrzavanje se svodi na umerenu fizicku aktivnost i pridrzavanja nekih principa u ishrani!
Ma i kada je pitanju visak masnog tkiva i to se moze srediti,kako hirurskim tako i nehirurskim metodama!
Sta fali "afro-americkim guzama"(manjak na gornjem a visak na donjem delu)?!
:)

strashno..... koji izgovor za lenjost

dobro dupe se ne dobija nikakvim operacijama nego iskljucivo pravilnim vezbanjem u teretani
ali ne treba trenirati samo dupe vec sve misice osim ako necete da imate samo dupe i nista drugo
kao sto je mnogim momcima vazno da nabucaju biceps i grudi a to sto idu pogrbljeni nema veze...
isto tako ce i devojka sa operisanim dupetom verovatno imati noge koje se ne uklapaju u taj zadnji trap, slicno kao u prethodnoj analogiji

SKLAD JE OVDE KLJUCNA REC

genetika ima udela ali minimalno, ona daje oblik dupetu tj misicu koji se ne moze menjati vezbama ali se moze povecati ili smanjiti, pa se pravilnim treningom i akcentovanjem odredjenih misica moze postici skladan izgled

primer: pojam estetike muskog tela su siroka ramena, V ledja i uzak struk, ali mnogi su genetski takvi da imaju sirok struk (mislim na skeletnu strukturu a ne na debeo stomak), ja sam npr jedan od njih... i sta ja sad da radim? pa nikakvim vezbanjem (a ni operacijom) ja ne mogu da smanjim obim struka ali pravilnim vezbanjem mogu da stvorim iluziju tako sto cu vise raditi na ramenima a izbegavati vezbe za trbusne misice sa strane koji bi mi povecali obim struka.. na kraju vizuelni efekat moze da bude taj famozni V oblik

ajde grudi i ostale stvari koje se ne mogu srediti vezbom pa da razumem operaciju al dupe..... no dobro lakse je dati soma evra ugraditi vestacko dupe i sedeti ispred tv i gledati sex i grad umesto znojiti se u teretani mesecima i godinama

Poslednja izmena:
Zadnjicu najvecim delom cini masno tkivo, a ne misici (bar kod zena)...

tacno je da su kod zena masne celije vise skoncentrisane na tom delu nego kod muskaraca ali to sto si rekla vazi samo ako imas prilican visak kilograma... zato kod zena kad se goje rastu guza i butine a kod muskaraca stomak

a to sto si rekla tacno je ALI samo ako imas prilican visak kilograma
niko sa skladnom tezinom nema vise masnog tkiva od misica bilo gde na telu

tacno je da su kod zena masne celije vise skoncentrisane na tom delu nego kod muskaraca ali to sto si rekla vazi samo ako imas prilican visak kilograma... zato kod zena kad se goje rastu guza i butine a kod muskaraca stomak

a to sto si rekla tacno je ALI samo ako imas prilican visak kilograma
niko sa skladnom tezinom nema vise masnog tkiva od misica bilo gde na telu

Ja nemam visak kg, ali znam da postoje depoi masti koji se nikakvom dijetom ni vezbama ne mogu skinuti. Nekom je to stomak, nekom ledja, nekom struk, nekom zadnjica.

...ljudi ja imam 57 kg,visoka sam 170 cm...Imam malo vece,tj. misicave butine jer sam pre dosta trnirala,a jedno vreme sam trenirala i tenis pa su mi se butine malo napumpale,stomak je OK i guza mi je totalno OK,ali ja bi bas trtavu guzu,ako TI-LABELO znas neke vezbe molim te reci koje su to vezbe...ja imam problem sto mi je donji deo guze dosta veliki i okrugao i sve je FULL,ali mi je gornji znatno manji i to se ne vidi preko farmerki,sorca.suknjice,trenerci,ali recimo u tangicama je veoma vidno,dok je u boksericama FULL...ja to radim iskljucivo zbog sebe...NEZADOVOLJNA SAM...LABELO AJDE POMOZI TIM VEZBICAMA...

Извини, можда питање није на месту -али дала би пар хиљада евра, подвргла би се операцији, тоталној анестезији и свему што једна операција са собом носи, само зато што би ти, ето тако, ''тртаву'' гузу (иако је, као што сама кажеш, твоја гуза сасвим ок)??? :eek:

Можда би једна добра психотерапија била исплативија и кориснија....:confused:..(ово није увредљиво речено).

Извини, можда питање није на месту -али дала би пар хиљада евра, подвргла би се операцији, тоталној анестезији и свему што једна операција са собом носи, само зато што би ти, ето тако, ''тртаву'' гузу (иако је, као што сама кажеш, твоја гуза сасвим ок)??? :eek:

Можда би једна добра психотерапија била исплативија и кориснија....:confused:..(ово није увредљиво речено).

PA ukoliko postoje neke vezbice koje bi mogle da mi pomognu naravno da ne bih,ali ovako DA,svakako bi,,,jednostavno volim da je sve u Full-u...Ja sam samo pitala za savete i za pomoc,a tvoje pitanje JESTE na mestu,jer nemamo svi ista razmisljanja,neke devojke bi sve uradile samo da lepo izgledaju,a neke bi vise volele da su kao izbacene iz konta...CENIM SVACIJE MISLJENJE,ali imam HVALA BOGU i dalje svoj mozak i njime razmisljam sta je dobro,a sta ne...SLAZEM SE SA TOBOM DA JE BOLJE PRIRODNO I VEZBAMA DOCI DO LEPOG IZGLEDA,ali ukoliko to nije moguce,onda zasto to ne bi ispravila operacijom...OPET PONAVLJAM UKOLIKO NEKO ZNA PRIRODAN NACIN(mislim na vezbe) DA SE DIDJE DO SAVRSENSTVA,NEKA SE IZJASNI...SPREMNA SAM DA SE ZRTVUJEM...

П.С. Ја нисам причала о томе да до ''тртаве'' гузе дођеш природно, путем вежби...
Причала сам о разговору са психологом који би ти можда помогао да прихватиш да савршенство не постоји, да је лепота управо у малим несавршеностима, да волиш себе такву каква јеси (а колико видим, немаш разлога да будеш нешто несрећна због свог изгледа, јер си, бар по твојим речима, грађена боље него 90% жена).
Немој погрешно да ме схватиш: твоја гуза - твоје паре - твој живот, ти ћеш урадити онако како мсилиш да треба...и то је твоје право. Ја само исказујем своје чуђење.

ja imam problem sto mi je donji deo guze dosta veliki i okrugao i sve je FULL,ali mi je gornji znatno manji i to se ne vidi preko farmerki,sorca.suknjice,trenerci,ali recimo u tangicama je veoma vidno,dok je u boksericama FULL...ja to radim iskljucivo zbog sebe...NEZADOVOLJNA SAM...LABELO AJDE POMOZI TIM VEZBICAMA...
Samo bih želeo da ti kažem da nikad nećeš biti ful.
Ne samo što je istina da niko nije ful, nego vidim da razmišljaš na takav način da sam siguran da bi odmah po okončanju korekcije zadnjice našla novu manjkavost koju treba da ispraviš.

Tako sam i ja, kad sam kupio poni bicikl, smatrao da mu nedostaje samo banana sedište da bi bio ful. Kad sam ga stavio, ukapirao sam da bi sjajno bilo da napred montiram volan sa trkaćeg bicikla.
Posle toga mi je bilo nešto bezveze da tako lep bicikl nema i dodatne ukrase, pa sam iza sedišta stavio antenu, a na nju zakačio zečji rep.
Na volan sam stavio ručice sa migavcima na baterije i crvenim resicama pride.
Pošto tako sređen bajs ide veoma brzo, morao sam da ugradim i trubicu da me čuju oni koji treba da mi se na vreme sklone s puta.
Dve špigle ne dugim držačima su se podrazumevale da upotpune stajling.
Jedino što mi je jako smetalo je to da sam se kretao gotovo nečujno, pa sam na žice točkova montirao trakice napravljene od jogurtnih čaša tako što sam ih zakačio štipaljkama.
I na kraju sam iskrivio štender, da kad parkiram bicikl izgleda baš onako moćno.

E tek tad je bio ful. Verujem da bi ti se svideo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back