Cena pregleda dece kod dr Nestorovića

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pogledajte prilog 1499145
Ukoliko roditelj odluči da leči dete kod Nestorovića, moraće da pozove njegovu privatnu ordinaciju, ali i da bude jako uporan, piše Nova. Broj za zakazivanje je gotovo nemoguće dobiti, a objašnjenje zaposlenih u ovoj ustanovi je da su prezauzeti velikim brojem pacijenata.

Ukoliko roditelj odluči da leči dete kod Nestorovića, moraće da pozove njegovu privatnu ordinaciju, ali i da bude jako uporan, piše Nova. Broj za zakazivanje je gotovo nemoguće dobiti, a objašnjenje zaposlenih u ovoj ustanovi je da su prezauzeti velikim brojem pacijenata.

- Imajte razumevanja ako se sestre ne jave, jer često imamo puno pacijenata - piše na sajtu Nestorovićeve ordinacije.
Međutim, na ovom sajtu ne piše koje su cene pregleda kod dr Nestorovića, ali kad konačno uspete da dobijete vezu, saznaćete da možete detetu zakazati odlazak u njegovu ordinaciju tek za jul mesec, a to će vas koštati oko 8.000 dinara, a sa alergo testom moraćete da izdvojite 11.000 dinara.

Vanzemaljci, portali, bogati ne umiru od raka
Inače, kada se u javnosti pomene ime prof. dr Branimira Nestorovića, većina građana setiće se bar jedne od apsurdnih izjava i stavova, koje je ovaj lekar zagovarao proteklih godina, naročito od pojave pandemije koronavirusa, tokom koje je govorima briljirao, još kao član “prve postave” Kriznog štaba, iako ga je javnost svrstala u antivaksere. Nakon što je izigravao korona klovna, bacio se na politiku pa je na decembarskim izborima sa svojim pokretom ušao i u beogradski i u republički parlament.

Šta je sve pričao Nestorović?

-Na kraju balade, čak i da jeste umrlo 600 ljudi, to je dobar rezultat.
-Kada tražite vanzemaljce, u suštini ne morate da idete do Meseca ili Marsa, sasvim je dovoljno da upoznate žensku osobu sa svetlim očima, jer ona je sa Marsa. Oni očigledno imaju plave oči, pa su se parili sa ženama ljudskim i onda su nastali vanzemaljci sa plavim očima, jel tako?

- Ljudska rasa nastala je na Marsu, odakle je došla na Zemlju, koja je u stvari ravna ploča, ali malo zakrivljena.
-Portali postoje, to nije nikakva teorija zavere. Možeš da ukucaš u NASU, oni to zovu tačka X (iks). Povremeno se pojavljuju, vrlo kratko traju, negde na zemaljskoj kugli. To su oni što upadnu, pa izlete 17 godina kasnije. Pojavio se tako jedan od onih lovaca (aviona) koji je nestao u Bermudama 1945. godine.

-Žena mora da bude mačkasta. Mora da ima nešto ženstveno u sebi. Prava žena mora da bude malo luda. Ona mora povremeno malo džigericu da ti gricka.
-Strah od kancera treba da ima samo sirotinja, jer bogati ne umiru od raka. Postoje lekovi očigledno za neke bogataše. Zato što bogataši ne umiru od raka. Ja to stalno pričam.
link

Žene sa plavim očima su marsovke
Strah od kancera treba da ima samo sirotinja, jer bogati ne umiru od raka.
To su oni što upadnu, pa izlete 17 godina kasnije.
:rotf:
Dodala bih još ovo, što nije smešno vec zalosno :
Korona je smešna, slobodno idite u šoping u Milano

Čovek u blatnjavim patikama u skupštini ni malo nije naivan ali naivnost ovog napacenog naroda skupo naplacuje

Sta je ovde skandal? Pa navedite mi kod kojeg poznatijeg lekara kosta pregled u Beogradu manje od 8000 ?

Kada bi ti znao koliko je drugih decijih lekara plumologa pomoglo i izlecilo i lece decu i ne bogate se na bolesnoj deci
ne bi coveku rekao da izvaljuje gluposti ..bez ljutnje , naravno :heart:

ne sumnjam

al po mojim saznanjima ni kod jednog poznatijeg bg lekara ne kosta pregled ispod 8000

skoro sam vodio majku u Beograd, u bell medic kliniku po uputu njenog kardiologa da joj urade koronografiju .

Cena usluge - 40.000 din

Za otprilike 2 sata posla.

Ono sto ohrabruje, jeste da sve sto je on rekao njoj, rekao je i bg kardiolog na privatnoj klinici tj dr. Bojan.

Jedino sto ovamo kod nas nema bolje dijagnostike pa je morao da je salje dalje da bi imao kompletnu sliku sta dalje da radi

nalaz joj je bio dobar slava Bogu

A mom jednom drugaru, zakazali pregled drzavni u Kragujevcu za 2.5 meseca u drzavnoj klinici. Realno doci ce na red za 5 jer ce uvek imati prioritet hitniji slucajevi. A do tad ko ziv ko mrtav.

Poslednja izmena:
Skupština Srbije nije do kraja formirana i kako se već zna ko prima poslaničku platu a ko je ne prima?

Nestorovićeva klinika radi normalno jer nije on jedini lekar u klinici. Verujem da radi dva ili tri dana.

Nisam znala da ne leči samo decu već i ostale, odrasle pacijente.

Sve ovo ja već znam. Bavila sam se aktivno politikom od 1992 do 2011. godine, na lokalu..možda ću nastaviti ukoliko jedna osoba postane predsednik stranke :)

Da, što se kupovine glasova tiče, znam da to nikad nije radila DS, npr. Ne sećam se ni da nam je, mrski SM kupovao glasove-on je drugačije varao na izborima.

AV je usavršio tehniku kupovine glasova i ucenjivam ljudi da moraju da glasaju za njega..

I na kraju...odavno više ne verujem u ideale.

Izvinjavam se na offtopicu..neću više..
Po pravilniku skupstine ne mozes da imas novcanu nadoknadu ako su ti primanja veca od poslanicke plate.

ne sumnjam

al po mojim saznanjima ni kod jednog poznatijeg bg lekara ne kosta pregled ispod 8000

skoro sam vodio majku u Beograd, u bell medic kliniku po uputu njenog kardiologa da joj urade koronografiju .

Cena usluge - 40.000 din

Za otprilike 2 sata posla.

A mom jednom drugaru, zakazali pregled drzavni u Kragujevcu za 2.5 meseca. Realno doci ce na red za 5 jer ce uvek imati prioritet hitniji slucajevi. A do tad ko ziv ko mrtav.
Ма има и горих од Нестора што се цена тиче, него ај сад мало да пљујемо по Нестору јер он је ушао у политику и не свиђа нам се његов програм.
То је та прича.

Неке ствари у вези короне није требао да говори и то је то.

Докторове речи у вези короне нису нанале ником проблем,док антивакцинални лоби уништава туђе животе својим ставовима о науци, медицини.

Jel su ti to Pfizer boss, Bil Geitz i Klaus Shvab isprali mozak?
Malo se bolje informisi about real life brother.
:D

Poslednja izmena:
Ма има и горих од Нестора што се цена тиче, него ај сад мало да пљујемо по Нестору јер он је ушао у политику и не свиђа нам се његов програм.
То је та прича.

Skoro smo ja i moja supruga dobili cetvrto dete

Trudnoca joj bila rizicna pa smo odlucili da sve preglede obavlja kod jednog poznatog beogradskog ginekologa

U proseku smo davali 12.000 dinara po pregledu

Ali sam gledao svojim ocima da odredjene zene pregled intervenciju sta god - ja ne mogu znati sta su radile - placale i do 36.000 din.

Tako da nista nestor nije gori od bilo kojeg bg lekara samo sto ti kazes ide pljuvacina zato sto je politicki aktivan na strani patriotske opozicije. Tj sto nije pod kontrolom americkog ambasadora Hila i CIA-e.

Управо тако Тихи. :ok:

Od Nestorovica su skuplji mnogi bg keramicari, vodoinstalateri i elektricari

Citam da u Beogradu, traze 5000 din samo da dodju da pregledaju masinu za ves. A zamena bojlera nema ispod 10.000

I to je ok, to tako treba.

A Nestorovic leci decu koja se guse. Koja ne mogu normalno da disu. I kazu da pomaze.

Nestorović je bio zaista jedan od boljih dečjih pulmologa i mnogo dece se lečilo kod njega. Zato mi i nisu jasni takvi ljudi. Umesto da radiš ono što dobro znaš, ti odeš i glumiš političara. Nije on jedini i ova Grujičić nije bila loš dr, al vlass' je izgleda slađa, šta li je :mrgreen:

A sto da ne bude politicar?

Covek ima besprekornu karijeru, skolovan, obrazovan, strucan, ima i iskustvo tj godine.

Pre bi njega podrzao uvek.mesto politicara bez dana radnog iskustva u praksi.

Za koronografiju se u drzavnim ceka mesecima

Privatno platis i odmah sve dobijes.

Mnogi i ne docekaju.

Jedan ocev prijatelj pokojni je umro jer nije "castio" doktora 500 evra u bg da ga ubaci preko reda na operaciju srca.
Не постоји више "преко реда".
Ред је формиран па кад стигнеш.
Ако се упразни неко место, могу да те зову раније и то је то.
И то је тако већ неколико година уназад.

Skoro smo ja i moja supruga dobili cetvrto dete

Trudnoca joj bila rizicna pa smo odlucili da sve preglede obavlja kod jednog poznatog beogradskog ginekologa

U proseku smo davali 12.000 dinara po pregledu

Ali sam gledao svojim ocima da odredjene zene pregled intervenciju sta god - ja ne mogu znati sta su radile - placale i do 36.000 din.

Tako da nista nestor nije gori od bilo kojeg bg lekara samo sto ti kazes ide pljuvacina zato sto je politicki aktivan na strani patriotske opozicije. Tj sto nije pod kontrolom americkog ambasadora Hila i CIA-e.
Deru vas bezveze, za prvi pregled se placa skuplje a posle to su kontrole ako se ide kod istog doktora gde se placa duplo jeftinije.

Cena pregleda je stvar ponude i potražnje.
Nestorović koliko vidim nije ni najskuplji ni najjeftiniji.
Šta je zapravo tema ovde?
Tema je politička sa ciljem da se nestor oblati u svakom smislu čak i tamo gde se dokazao...političke sklonosti ovog čoveka su njegova stvar, meni se lično ne sviđaju, ali dovoditi u pitanje njegovu stručnost kao pulmologa može samo potpuni neznalica i zlonameran čovek

Back