Cena I phone-a u Americi

Wade 94

Primećen član
Poruka
837
Zanima me cena novog I phone-a 4S u Americi/Kanadi...Molim samo proverene informacije!! Ide jedan prijatelj skorije,pa bih da mi uzme...Kapiram da bi trebalo da je cena dosta opala s obzirom da u septembru treba da se pojavi petica koju svi cekaju..

Nista mi nije jasno...Msm,za pocetak,cena tamo ja msm da nema sanse da bude ista kao ovde..Cale mog druga drzi radnju sa telefonima i opste je poznato da svi koji ovde prodaju ajfonove,donose te telefone iz Amerike po smesnim cenama i ovde ih preprodaju i uzimaju lovu...e sad,koja je cena...Bog sveti zna :)
Po ovim vasim linkovima,cena je smesna...e sad,da li je to slobodna prodaja,ili ono preko ugovora,nzm...Fazon je da ja msm da je cena niza nego ovde definitivno a i da je dodatno pala s obzireom da svi cekaju 5-icu koja je najavljena za septembar...
p.s. cim mi ovaj lik javi iz Kanade,prenecu...:)

Posto sam bila prosle god u USA i htela da kupim Iphone i odustala znam kolike su cene.... Meni je na kraju drugarica uzela na svoj ugovor koji joj je istekao pa je mogla da uzme jos jedan phone.... pa ako imas nekoga na ugovor da ti nabavi onda mozes da dobijes za 200 USD.... Ja imam sada Iphone 4 inace unlocked Iphone 4 je tada bio 650USD sto je oko 500 EUR a 4s je jos skuplji.... tako da jedina opcija ti je na ugovor...

To znaci da neko ko je u USA treba da potpise ugovor sa odredjenim operaterom na period od 2 godine i dobija telefon za 200 USD umesto 650.
Tokom perioda od 2 godine osoba placa mesecnu pretplatu i ima odredjen broj minuta, poruka kao i koristenje Interneta.
Pitanje je koliko moras biti dobar sa osobom koja ce preuzeti ovu obavezu na sebe, a prepustiti ti telefon po "povlastenoj" ceni?
U sta da ta osoba "ugura" SIM karticu ako ti prepusti telefon za 200 USD?
Mozda u drugi Iphone koji kupi za 650 USD?

A pa onda je to na ugovor super...Samo ako mozes da mi objasnis kako to ide?Ko moze da uzme,kako sve to ide,kako ce onda taj telefon da radi u Srbiji?msm,200 dolara...to je smesno majke mi :D...Uzecu 3 onda hahha

Treba da imas prijatelja koje ima ugovor sa AT&T kompanijom, moja drugarica konkretno je imala vec Iphone i placala je pretplatu.... kada joj je istekao ugovor od dve god ona je mogla da uzme jos jedan i da ga stavi na svoj data plan.... njih je dvoje a uvek su imali tri telefona i za taj treci su placali pretplatu..... tako da je ona na tu neku foru ja stvarno ne znam sada tacno.....
kod nas taj telefon mora da se dekodira.... e tu pljunes jos nekih pedesetak eurica... i to je to....
postoje jos neke kombinacije za otprilike 400 USD kod nekih indusa u Chicago secam se i te kombinacije.....
Znaci Iphone nije ni u Americi jeftin i ko god ti kaze da jeste taj te debelo laze.... Znam da mene ne poznajes ja sam samo neka tamo forumasica sa krstarice ali veruj mi bila sam tamo prosle godine i vrlo dobro znam sta pricam.....
Nadam se da sam ti malo pomogla.... ako te jos nesto zanima pitaj.... :bye:

Sprint iPhone 5 kosta 200$, cena plana je 80$ mesecno. Ako nemas dobru kreditnu istoriju moras da das 100$ depozit koji ti vracaju nazad posle godinu dana urednog placanja.
AT&T i Verizon su skuplji 100$ mesecno sa limitom od 300MB mesecno interneta ali vas treba da interesuje AT&T posto on nije CDMA vec je GSM.

Unlocked ATT&T iPhone 5 kosta 600$

U UK na Three mrezi telefon se plati £79 uz potpisivanje dvogodisnjeg ugovora. Mesecna pretplata je £34, dobija se 500 minuta, 5000 SMS i neograniceno koristenje Interneta.
Za £36 mesecno dobija se 2000 minuta i 5000 minuta za pozive na istu mrezu, 5000 SMS i neograniceno koritenje Interneta.

Back