Cairne
Aktivan član
- Poruka
- 1.178

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nama je hrana vec najskuplja u regionu
a josh malo bice kao u EU
vish kako mi lepo kapiramo EU, plate srpske, a cene evropske![]()
Mnogoooooooooooo nam parica treba za hranu !
pre 4 godine hleb je kostao samo 15 dinara kila,a sada 1kg hleba 35 dinara,cemu takva cena,pa mi ako se bude jos vise povecavala cena hrane mi cemo onda morati ici po kontejnerima traziti sta da jedemo.A ja se nadam da ce hleb ostati 35 dinara i ako nisam zadovojan za tu cenu[35 dinara],nek ostave takvu cenu da je ne menjaju.
Cene hrane u Srbije su nenormalno visoke...uvek se neprijatno iznenadim kad dodjem i krenem u kupovinu...Bilo bi dobro kad bi bilo kao ovde sansi da se nesto nadje uvek jeftinije jer postoji velika konkurencija izmedju trgovinskih firmi...Primera radi ovde imam vise mogucnosti da kupim jeftinije u prodavnicama koje se nazivaju "Hofer" nego u "Bili" " Intersparu" "Eurosparu" i sl. Sve su super snabdevene i cesto imaju "aktion" kako se to ovde kaze za kupovinu namirnica po znatno jeftinijim cenama...Imam priliku da pazarim i u Nemackoj gde je jos jeftinije...Zalosno je sto je u mojoj zemlji hrana tako skupa a primanja su mala...Svi korisnici sta mislite o cenama hrane ovde kod nas u Srbiji,i dali ce EU uticati na cene hrane.
sladoled svake god. posqpljuje za 10 din.....![]()