Cemu da se nadam vise....

Poruka
4.644
Braco.........Srbi.........POMOZITE MI!!!! Imao ja 140 kg u Novembru 2009 god. I smrsam na 124 kg tako sto sam setao svaki dan prvih 6 meseci po 8 km dnevno. Zadnjih godinu dana setam svaki dan po 16 km i unosim do 2500 cal. dnevno a kila jednog nisam smrsao za tih godinu dana! Ponekad sa planinarima predjem i 30 km dnevno sa rancem na ledjima i opet nista. Npr. u toku dana pojedem tanjir corbe i pola 'leba i kilo jabuka u toku dana i predjem tu razdaljinu od 16 km, da li je to mnogo hrane? Lecim se od hipotireoze ali TSH drzim pod kontrolom. Ubija me frustracija sto jedem kao mis a setam mnogo i opet nista. Presao sam nekih 7 000 km za godinu i po. Cak su mi i na kbc bezanijska kosa skratili tanko crevo, nisu uradili u potpunosti gastricni baj pas pa da skrate i zeludac vec samo tanko crevo i opet nista!!!! Jel ima neko ideju sta da radim? Nemoj samo da mi preporucuje neke dijete sa srnecim mesom i nekim koralnim ribama i salatama.

Kilo jabuka? Lol
Odgovor ti je toliko glup da ces lupati u zid kad cujes
2500 kalorija je bilo ok dok si imao 140 kilograma, jer vise kila vise trose, sada kada si pao na 124 moras smanjiti na 2000 kalorija :lol:...
Nema tu nikakvih nelogicnosti koliko potrosis toliko ces biti u deficitu i smrasces.. Druga stvar zayebi setnju idi u teretanu i meri svoj napredak

Buraz,nije ti lako !
Nego,nisi nam rekao da li imaš zdravstvenih problema,pa si prinuđen
da se gombaš sa viškom kilograma......?

Jasta brate.....pio lekove za secer....za zivce.....za hormone....za trigliceride......dobio pocetak ciroze jetre zbog sala u kome se jetra nalazila......hvala Bogu....sad mi se sve sredilo kako sam smrsao ovih 20 kg......al moram jos na dole....moram na 90 kg da dodjem.......

Хипотеиреоза је основни узрочник немогућности скидања килограма.
Саветујем ти да одеш код специјалисте за исхрану, али НЕ нутрициониста који су завршили вишу школу, него код неког ко је специјалиста хигијене и бави се исхраном. Они ће знати како да ти препишу дијету у складу са болестима које третираш. ;) Има у Бг-у институт за Хигијену и медицинску екологију. :)Ту раде људи који теби требају.

Kilo jabuka? Lol
Odgovor ti je toliko glup da ces lupati u zid kad cujes
2500 kalorija je bilo ok dok si imao 140 kilograma, jer vise kila vise trose, sada kada si pao na 124 moras smanjiti na 2000 kalorija :lol:...
Nema tu nikakvih nelogicnosti koliko potrosis toliko ces biti u deficitu i smrasces.. Druga stvar zayebi setnju idi u teretanu i meri svoj napredak

Ali ako ja unesem 2500 cal a predjem 16 km......zar time nisam izgubio jedno 1000 cal ?

Ali ako ja unesem 2500 cal a predjem 16 km......zar time nisam izgubio jedno 1000 cal ?

Vidi ja ti mogu reci samo sopstveno iskustvo, ali imaj u vidu da sam ja u savrsenom zdravstvenom stanju, nemam problema sa zlezdama i slicno. Tako da uzmi moj savet sa rezervom, jer mozda tebe yebe hormon neki ili nesto
Ja sam smrsao jedno 12 kg u roku od 3 meseca, laganica, tako sto sam unosio oko 2000 cal, jeo 6 obroka dnevno, i isao u teretanu 3 puta nedeljno (oko 1000 cal je trening bio)
Inace za 16 km, ne znaci da ces izgubiti 1000 cal, ako si isao laganim tempom moja vrlo realna procena(jer idem vec dugo u gym) je da si potrosio tek oko 500-600.. A i to ne znaci da si trosio prave kalorije nego samo misice, jer imas neke stvari kao sto su opterecenje srca i slicno koej se moraju ispostovati.. Moras imati odredjen tempo i to..
Nadam se da sam ti makar malo pomogao! Ali o5 kazem, ako imas problema zdravstvenih sigurno da te to koci, ili ima neki uticaj

Vidi ja ti mogu reci samo sopstveno iskustvo, ali imaj u vidu da sam ja u savrsenom zdravstvenom stanju, nemam problema sa zlezdama i slicno. Tako da uzmi moj savet sa rezervom, jer mozda tebe yebe hormon neki ili nesto
Ja sam smrsao jedno 12 kg u roku od 3 meseca, laganica, tako sto sam unosio oko 2000 cal, jeo 6 obroka dnevno, i isao u teretanu 3 puta nedeljno (oko 1000 cal je trening bio)
Inace za 16 km, ne znaci da ces izgubiti 1000 cal, ako si isao laganim tempom moja vrlo realna procena(jer idem vec dugo u gym) je da si potrosio tek oko 500-600.. A i to ne znaci da si trosio prave kalorije nego samo misice, jer imas neke stvari kao sto su opterecenje srca i slicno koej se moraju ispostovati.. Moras imati odredjen tempo i to..
Nadam se da sam ti makar malo pomogao! Ali o5 kazem, ako imas problema zdravstvenih sigurno da te to koci, ili ima neki uticaj

E je.bi ga onda.....ima da prestanem da setam.....sta ima dzabe da se mucim......da ustajem u pola sest ujutro....po kisi...suncu...snegu...vetru....kad se tako malo kalorija gubi.

E je.bi ga onda.....ima da prestanem da setam.....sta ima dzabe da se mucim......da ustajem u pola sest ujutro....po kisi...suncu...snegu...vetru....kad se tako malo kalorija gubi.
ma idi u teretanu imas one masine tamo... Mere ti i potrosnju i opterecenje, moras da opteretis srce da bi gubio mast :)... Ali realno ja bih poslusao Sofiju i isao kod lekara, sigurno te yebe i to..

A sta mislis da li je dovoljno voziti dva sata sobni trenazer?

NEEEEEEEEEEE
Za misice ces morati da dizes tegove, jedes proetine i budes stalozena i disciplinovana licnost! Dosta je bilo nerada i skrivanja, vreme je da preuzmes sudbinu u svoje ruke! ) salim se xD)
Ne stvarno ja ne znam zasto nisi izgubio kilograme, jer cak i da si unosio 2500 cal, i pesacio toliko koliko si, sigurno bi izgubio ogromne kg za godinud ana ovako
1) Ili si varao sa hranom
2) ili si varao sa kilometrazom
3) ili imas neke zdravstvene problem

Back