CELINE DION

Volim je slusati .Pogotovo kada sam nervozna, neraspolozena , one me bas opuste ...Mozda bih izdvojila neku, mada su mi sve drage ...:D

Celine Dion - Alone
Celine Dion - Beauty and the beast
Celine Dion - Because you loved me
Celine Dion - Come to Me
Celine Dion - d'amour ou d' amitiÃ
Celine Dion - Et s'il n'en restait qu'une (je serais celle-là
Celine Dion - Falling in to you
Celine Dion - I'm alive
Celine Dion - It's all coming back to me

Ja je slusam... Ima odlicne pesme, a o glasu da ne pricam... Sto se albuma tice... ja sve skidam sa neta i sve se moze naci na netu.. Posle rezem... Odlicno je kada uvek imas CD sa njenim pesmama pri ruci... To bih uvek mogla da slusam...!

In 2004, after surpassing 175 million in album sales worldwide, she was presented with the Chopard Diamond Award at the World Music Awards for becoming the best selling female artist of all time.[18][19] According to Sony Music, Dion has sold over 200 million albums, worldwide.[

:)

obozavam njen glas..ima neshto posebno u njemu,uvek me dirne,svaka rech u pesmi koju peva,iako je ne slusham cesto.

da ne pominjem da je njena pesma o Titaniku postala bezvremena.

Celine snima 2 nova albuma, 1 na francuskom, a drugi na engleskom, ocekuje se da ce uskoro biti zavrseni... BTW odgledala sam DVD sa turneje Taking chances, odlican je, ko ima priliku neka odgleda obavezno... i naravno DVD A new day iz Las Vegasa, prosto fenomenalno...

Back