ČELEPENKA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

ČELEPENKA

Dakle, od silne količine gluposti u državnoj i privatnoj svojini (a u ovom smislu i državna je privatna samo što vuče ogromnu državnu platu) koja okružuje, i po sili zakona i moje profesije postaje mi prirodno stanište (u čemu moja volja nema ni malo uticaja, ali moranja imaju) ovo lecka moje preživele zdrave pameti, i to lecka ima d' izumre :tease:
Ideja o prirodnoj i lepoj smrti, laganoj, penzionerskoj prelazi u domen naučnofantastičnog snoviđenja. Nema prirodnog ni života ni mrenja kad imaš čip na čelepanki bre :rtfm:
I sad, nešto se mislim, setih se knjige koju pročitah skoro od jednog našeg blogera......lepa knjiga.....futuristička za neke, a za neke i ne baš (to su oni dalekovidi :lol:)....pa, pošto ćemo svi imati čip, sad mi je lakše :lol: majkumu, mogu da ga ture di oće, samo da ne baguje :zcepanje:

OJHAAA

attachment.php

attachment.php

PS Dobro veče lepi svete..... :lol:

A u bre to je zeznuto, znači kad krenem bogu na istinu a on uzne onaj barkod čitač i kaže ajde da vidimo, imali ste dve Svetlane, jednu Violetu, tri Ivane.... :) ima da me oporezi ko niko :)

bracaco;bt256085:
Znači knjigovođa te u suštini oslobađa grehova, ovozemaljskih, a izgleda da posao ima i onostranu perspektivu :) crna Ljiljka pa ti stavrno nikad nećeš u penziju :)

ama ne oslobađa te grehova :rtfm: al' mož malo da smanji porez :zcepanje: zavisi kako je Svetlanu, Sanju i jednu od tri Ivane knjižio......msm, kao ostale il' drugačije :rotf:

LJILJA MMM;bt256088:
ama ne oslobađa te grehova :rtfm: al' mož malo da smanji porez :zcepanje: zavisi kako je Svetlanu, Sanju i jednu od tri Ivane knjižio......msm, kao ostale il' drugačije :rotf:

Odakle znaš za Sanju, nju nisam pomenuo :( šta ti je kjnigovođa ne možeš ništa da sakriješ :) ajd ćuti za resto, to je bre poslovna tajna :)

orfej sa ibra;bt256090:
Pazi ovo sad...

Ljudi plaćaju porez zato što nisu ostrige.
Jer da su ostrige, nebi imali ruke i noge
pa onda ih niko nebi mogao naterati
da rade za druge / msm za državnu svojinu/

krave%20foto%20Nati%20Harnik-AP%20Photo_1386686575_670x0.jpg

:think:

ma nije bitan porez, to se Bracaco štreca zbog radi velikog prometa :rotf:
način je bitan kolega i da ne baguje bre, a ovo ....e, ovo neće da radi :rtfm:
majkumu,,,....ko li je ko ovdena? :lol:

...čipovanje je stara poznanica Ljiljina...veoma stara
ali zapostavljena
to je kad ti neko kaže
ahhhh...bil' ti ono ...kad..