celavci vs celavice

cure nemaju bas sklonosti ka celavim tipovima...da se nelazemo

vise vole tipove sa kosicom
mogu da pricaju koliko hoce o brus vilisu,kad dodje do toga da mora da se izabere...prevagu odnesu tipovi poput hju granta
stoga...saban nije bio lood sto je nosio periku:)

ma vidi... svakome drugacije stoji. ja licno volim kada imaju kosu ali znam likove kojima kratko mnooogo bolje stoji....
sve u svemu >> sve je stvar ukusa i ovo je isto kao da pricamo koja je vrsta muzike bolja....
pointless!!!

cuj,kratko i celavo nije isto
kad kazu celavo,misle na tipove zbog kojih su brice tehnoloski visak
nemisle one,osisane na "opasno" :)

aha mislis na celavo celavo! bas bas celavo :P
e pa to nikako ne bi moglo da mi bude lepo.. ali otkud znas, uvek se nadje neko... kao sto sam mislila da devojke nikako ne mogu da vole celave i debele ali eto, na ovom forumu se nasla jedna!

Unapred se izvinjavam koleginicama moderatorkama ako je ovakva tema vec bila!

Ovo mu dodje kontra tema od teme "muskarci sa dugom kosom"!
Kakva su vasa misljenja o celavim muskarcima (ne kratko osisanim nego sticajem okolnosti procelavim)!
I naravno sta mislite o curama koje se sisaju na celavo!
neznam meni je to skroz gadno. imam jednu drugaricu koja je sa celavim tipom i bas sam otvorila jednu temu o tome sada.
Znam da nisu oni krivi ali sta cu kad mi je gadno :nono:

meni je skroz u redu kad je devojka celava... i kad lepo peva... onda je ekstra... kao, na primer, debora ana dajer... mada, nekako mi ostalo od pre... uvek su mi izgledali pitomije ljudi sa duzom kosom... mlataraju sami za sebe... oni celavi su cesto isli na neciju stetu... svoju il' tudju, nema veze ciju... mada... i to mogu da budu predrasude... k'o eksperiment sa crncem i belcem u vozu... i tucom izmedju njih... koja pocne i zavrsi u par sekundi... belac ima noz... al' 70% ljudi posle kazu da je crnac drzao noz... jel ste znali to? ne da bi okrivili il' odbranili nekog... nego zbog predrasuda...

Ја понекад просто пожелим да сам ћелав...
Не волим косу али се зато никад не бих одрекао браде...

To se da resiti, obrijaj glavu i pusti bradu, doduse malo ces da licis na vehabije, al' ako tako voles ... (bradatismajlikojisekezi)

da ne znam da ti je glava mislila bih da ti je nesto drugo :mrgreen: :rotf: ;)

Pogledaj bolje mozda se i varas! :tajna:

Back