CELA PORODICA NOVAKOVIC IZ BEOGRADA,PRESLA NA ISLAM !

Ето ти си настао тако што је некакав творац пуцнуо прстима и рекао - "Нека буде Докта!"

složićemo se da je to verovanje svakako solidnije od vere u poreklo od majmuna. što teško da je beznačajno jer čovek je definisan onim u šta veruje, pošto vrlo malo ljudi nešto actually zna. pa tako oni koji znaju, reći će ti da dokaza za majmunsko poreklo nema. što nas dalje dovodi do te prilično bizarne potrebe da se uprkos nedostatku dokaza ljudi orođuju s majmunima

složićemo se da je to verovanje svakako solidnije od vere u poreklo od majmuna. što teško da je beznačajno jer čovek je definisan onim u šta veruje, pošto vrlo malo ljudi nešto actually zna. pa tako oni koji znaju, reći će ti da dokaza za majmunsko poreklo nema. što nas dalje dovodi do te prilično bizarne potrebe da se uprkos nedostatku dokaza ljudi orođuju s majmunima

Невероватна је људска сујета. Полуживотиња си, без обзира вређало те то или не.

Да напоменем да има и оних за које је реч животиња комплимент.

Нпр:

qIgktkqTURBXy84NjY1MTcxNjY3ODA5MTliMjM5MDQ3NmEyYzk3MmJkYy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Pogledajte prilog 433436

Poslednja izmena od moderatora:
Svedoci smo vremena u kome je srpski narod ozbiljno uzdrman na skoro svim poljima , Srbi se iseljavaju,bore sa egzistencijom.pravdom i nepravdom a izgleda da imaju probleme i sa verom. Da li je problem vrh SPC i njihove brojne afere ili nesto drugo .
Tek imamo sve cescu pojavu da Srbi napustaju svoju crkvu i prelaze u islam ,Ne u neku drugu hriscansku verziju vec u suprotnost .
http://www.telegraf.rs/vesti/267688...a-a-onda-je-usledilo-serijatsko-vencanje-foto

Ајме ужаса! :evil:

:rtfm: BOG postojao i postojace i pre krscanstva i pre islama i pre judaizma!!!
Tako da - svako ima pravo da istrazuje ISTINU preko puteljkama raznoraznih religija!
Sam nek se kao covek trudi da ispostuje JEDNOG STVORITELJA = BOGA,!!!
da ne zaluta , daleko bilo u politeisticke vere el postuje kipove i zivotinje :sad2:
a sta ce da sazna i razume iz monoteistickih religija i raznoraznih spisa i nacina praktikovanja vere i sta ce od toga da svati i ispostuje - individualno!
Trudili su se mnogi da saznaju nesto vise znanja, pa bi mogli i mi da se potrudimo u okvirima svojih mogucnosti da naucimo nesto sto valja i primere o verskim ratovima - sto ne valja !!! a resto - po savesti i nacinu razmisljanja da bi se udostojio da kao covek svatis sta je dobro a sta nije i poi tebi i po drugima!
Pozdravcic :cao:

Uglavnom Cigani prelaze u islam i tako je i u Bugarskoj na primer.

A ako se neki Srbi odluce na to onda je to zbog nekog posla u dzamiji ili islamskoj zajednici na primer, pretpostavljam ili necemu slicnom.

Ne znam sta da mislim o svemu tome.

Mislim da Srbija i SPC trebaju da imaju cvrste i dobre odnose sa Vatikanom u istoj meri u kojoj smo vezani za Rusiju na primer.

i ja mislim da su u pitanju ganciji...znam neke pravoslavne koji su presli na islam, zbog interesa naravno, a ne zato sto ih je alah pozvao...:D

Back