Eraserhead
Ističe se
- Poruka
- 2.374
vuk.k:To je bio sastanak narko kartela, da se razumemo taj zlocinac niti je niti ce ikada da bude premijer za Srbe koji zive na Kosovo
Ovaj priča o Srbima a ni srpski ne govori pravilno. Strašno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vuk.k:To je bio sastanak narko kartela, da se razumemo taj zlocinac niti je niti ce ikada da bude premijer za Srbe koji zive na Kosovo
marlon:e ako je ceku rekao...on je jako tvrd faktor...
no_problem:Тај Чеку је исти као и његов врли пријатељ Мило Ђукановић. Нећу написати шта су њих двојица, али претпоставља се.
Kira Neris:"U našoj viziji Kosovo će biti demokratska, moderna, multietnična, sekularna i stabilna zemlja evropskih integracija, koja će živeti u miru sa svim susedima i doprinositi dobrim odnosima u regionu", rekao je Čeku, ocenivši da je to jedino odrzivo rešenje.
"Srbi će sami upravljati teritorijama na kojima budu živeli i neće imati argumente za suprotne tvrdnje. Kosovo je njihova kuća, njihova zemlja i ja sam njihov premijer i kao takav osećam se odgovornim za sve njih", poručio je premijer Kosova.
Eraserhead:Taj Čeku drži javne lekcije iz politike i Koštunici i Radikalima.
Tragično.
Eraserhead:Pa da nema takvih kao što si ti i tvojih Albanskih pandana koji su sprečili Srbe da odu do groblja ne bi bilo ni tih problema. A za takve kao što si ti je pravi lek da se Tadić i Čeku sastanu i rtazmotre kako se može pomoći Srbima i kakav status Kosovo može imati.
kada se problemi reše, paraziti an strahu i nesreći nestaju.
Kira Neris:Možda će im Ratko Mladić poslati struju kad mu toliko kliču..
jomini:Pa našalio se, zar ne?
jomini:E sad... Pošto je Kosovo srpsko, zašto to država Srbija ne reši?
Dakle, zašto država to ne rešava unazad tolike godine? Mani me filozofije!eremita:Косово и Метохија је Аутономна Покрајина Србије - ОКУПИРАНА ОД СТРАНЕ СВЕТСКЕ ВОЈНЕ СИЛЕ И ШИПТАРА а што је све потврђено Резолуцијом 1244
коју ОНИ КОЈИ СУ ЈЕ ПОТПИСАЛИ (ПУТЕМ ПРЕВАРЕ И СИЛЕ) НЕ ПОШТУЈУ !
jomini:To ''polako'' se vuče već 25 godina....
Ne...?eremita:Него јеси ли чуо - ПРОДАДОШЕ "БАЧКУ" !
Ahahahahahamarlon:bio ds na vlasti...prodali se siposima, sad imamo konzesus partija, nista ne ide preko noci. ako treba odosmo svi dole da pomognemo braci da uvedemo struju...
jomini:Ne...?